Menu
Your Cart

Prosperitate & Abundenta

Prosperitate & Abundenta
Activator Feng Shui important pentru Steaua #8 a Abundentei si Prosperitatii, care guverneaza sectorul de Sud al casei pe tot parcursul anului 2023.Se recomanda amplasarea acestui vas in sectorul de Sud sau Sud Est al casei, respectiv biroului.Material - RasinaDimensiune - 4 cm..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Cunoscuta si sub numele de Kamadhenu in India, Vaca Sacra a Resurselor este un simbol popular al prosperitatii, abundentei si indeplinirii dorintelor. In Budismul Tibetan, Vaca Sacra face parte din bogatia universului care se revarsa asupra muritorilor. Cele 8 simboluri tibetane de protectie si pr..
350,00 lei
Fără TVA:350,00 lei
Un semn astrologic chinezesc, o statuie cu maimuțe în casă promovează creativitatea, inteligența și inovația. Ar trebui să fie plasat în direcțiile de nord, sud-est sau sud ale casei dvs. pentru a vă ridica cariera, bogăția și, respectiv, faima sau recunoașterea. Una dintre cele mai po..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
White Dzambhala (sau White Jambhala) asezat pe dragon este o zeitate tibetana puternica a bogatiei, norocului si bunastarii. Acest zeu aduce noroc de castiguri financiare nesperate si imbunatateste perspectivele celor someri sau aflati intr-o criza financiara. Principala atributie a lui White Dzam..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Sticker Dubla Dorje
Indisponibil
Dorje este un cuvânt sanscrit care înseamnă trăsnet și diamant. Natura simbolică a unui diamant - puternic cu capacitatea de a tăia orice suprafață, dar să nu fie tăiat singur și fulgerul - o forță puternică și irezistibilă a iluminarii. Dorje tibetan reprezintă fermitatea și puterea spiritului; un ..
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Remediu Feng Shui deosebit de puternic pentru activarea energiilor pozitive aduse de Steaua #8 a Prosperitatii si Abundentei Financiare. Cifra 8 simbolizeaza infinitul si atrage norocul prosperitatii infinite in casa ta. Se recomanda amplasarea in sectorul de Sud pe tot parcursul anului 2023...
240,00 lei
Fără TVA:240,00 lei
Saculet rosu cu nod mistic, pietre semipretioase, moneda I-Ching, sare si Zeitati  Folosește acest săculeț pentru prosperitate în anul 2023 - pentru a atrage banii și protecția divina în viață ta.  Pune toate elementele în săculeț și poarta-l asupra ta. ..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Portofel Feng-Shui Cifra 9 - pentru belşug şi bogăţie continuă   Acest portofel roșu elegant este un excelent sporitor de bogăție pentru femeia șic din oraș! Dispunând de 9, care pentru chinezi este simbolic al proverbului „Cheong Cheong Kau Kau”, adică bogăție de lungă durată, cu niveluri maxime de..
250,00 lei
Fără TVA:250,00 lei
Pisica atrage bani, proprietăți, bogății, oportunități de afaceri și prieteni către oricine le deține.  Ele flutură din mână ca și semn pentru fericirea proprietarilor lor. Își flutură mâinile stângi în sus și în jos și acest lucru îi ajută pe proprietari să atragă bogăția.  Aceste pisici sunt pen..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
Pisica Aurie atrage bani, proprietăți, bogății, oportunități de afaceri și prieteni către oricine le deține.  Ele flutură din mână ca și semn pentru fericirea proprietarilor lor. Își flutură mâinile stângi în sus și în jos și acest lucru îi ajută pe proprietari să atragă bogăția.  Aceste pisici su..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
Nodul Mistic Tibetan cu 2 Carpi
Indisponibil
Nodul Mistic Tibetan reprezinta cifra 8 impletita de 8 ori. In traditia Feng Shui, cifra 8 este simbolul prosperitatii absolute. Cei doi carpi reprezinta perseverenta si ambitia in depasirea obstacolelor si atingerea telurilor. Acest dublu remediu de prosperitate invita energia pozitiva si bunastare..
320,00 lei
Fără TVA:320,00 lei
Simbol al inteligentei, ambitiei si prosperitatii, maimuta asezata pe piersica, banuti chinezesti si pepite aurii aduce succes in afaceri, parteneriate armonioase si o buna reputatie in cariera, in special pentru manageri, lideri, directori si persoane cu putere de decizie. In anul 2022 se recomanda..
400,00 lei
Fără TVA:400,00 lei
Afişare 1 - 12 din 54 (5 pagini)