Menu
Your Cart

Dragoste & Casnicie

Dragoste & Casnicie
Remediu Feng Shui excelent pentru activarea Stelei #4 care aduce noroc in dragoste si casnicie. Se recomanda amplasarea in SV dormitorului. O pereche de rate mandarine simbolizeaza fericirea si armonia in dragoste, fidelitatea, devotamentul si iubirea nesfarsita. Ratele mandarine traiesc in cupl..
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Snur rate mandarine cu ardei rosii
Indisponibil
Remediu Feng Shui excelent pentru activarea Stelei #4 care aduce noroc in dragoste si casnicie. Reprezentarea ratelor pe floare de lotus simbolizeaza consolidarea relatiei dintre parteneri si depasirea adversitatilor. Se recomanda amplasarea in SV dormitorului. O pereche de rate mandarine simbo..
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Remediu Feng Shui excelent pentru activarea Stelei #4 care aduce noroc in dragoste si casnicie. Reprezentarea ratelor pe floare de lotus simbolizeaza consolidarea relatiei dintre parteneri si depasirea adversitatilor. Se recomanda amplasarea in SV dormitorului. O pereche de rate mandarine simbolize..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Remediu Feng Shui excelent pentru activarea Stelei #4 care aduce noroc in dragoste si casnicie. Reprezentarea ratelor pe floare de lotus simbolizeaza consolidarea relatiei dintre parteneri si depasirea adversitatilor. Se recomanda amplasarea in SV dormitorului. O pereche de rate mandarine simbolize..
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
Remediu Feng Shui deosebit de puternic impotriva energiilor negative aduse de Steaua #3 a conflictelor, barfelor, invidiilor si proceselor legale. In 2023, Steaua #3 viziteaza sectorul de SE al casei si afecteaza cu precadere nativii Sarpe si Dragon. De asemenea, daca orientarea casei tale este pe..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Copacul Prosperitatii este un activator Feng Shui important pentru crestere, dezvoltare si progres constant. Amplasati copacul prosperitatii Feng Shui in coltul de Sud-Est al biroului sau livingului pentru a deschide drumurile catre noi oportunitati de castiguri financiare, promovare la locul de mun..
90,00 lei
Fără TVA:90,00 lei
Copacul Prosperitatii este un activator Feng Shui important pentru crestere, dezvoltare si progres constant. Amplasati copacul prosperitatii Feng Shui in coltul de Sud-Est al biroului sau living-ului pentru a deschide drumurile catre noi oportunitati de castiguri financiare, promovare la locul de m..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Acest card amuletă este inscripționat cu mantre secrete care emit o aură vindecătoare în jurul corpului tău, ajutând la îmbunătățirea sănătății tale și la accelerarea recuperării după orice boală existentă.  Păstrați acest card de vindecare în portofel sau undeva în apropierea dvs. dacă suferiți de ..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
Pentru noroc în toate aventurile pe care le porniți și, de asemenea, pentru a vă proteja împotriva energiei negative, purtați cardul Opt obiecte de bun augur. Feng shui onorează cele opt obiecte de bun augur ale budismului Mahayana și Vajrayana , numite și ashtamangala. Sunt o menajerie frumoasă, mi..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Purtați acest card metalic auriu Feng-Shui cu mâna Hamsa pentru a vă proteja împotriva geloziei și a deochiului.  Se recomanda tuturor zodiilor in special nativilor iepure pe tot parcursul anului 2022.  Greutate: 10 grame Inaltime: 5,5 cm Lungime: 8,5 cm Material: Metal..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
Calul Rosu - remediu Feng Shui pentru toti cei care isi doresc faima, recunoasterea meritelor si o buna reputatie. Se pozitioneaza in S casei / biroului / sufrageriei. Calul Rosu este, de asemenea, simbol al dragostei si al pasiunii. Pentru atragerea unui partener potrivit, persoanele singure sunt ..
90,00 lei
Fără TVA:90,00 lei
In traditia Feng-Shui, Calul este simbol al victoriei si al puterii garantand stabilitate financiara si succes in cariera sau afaceri.  Se recomanda amplasarea in sectorul de Sud al casei sau biroului pe tot parcursul anului 2023.  Aliati: Tigru, Caine Prieten secret: Capra Zodie dragoste: Sarpe, Co..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)