Menu
Your Cart

Descendenti & Creativitate

Descendenti & Creativitate
Figurina metal Kuan Yin cu bebe - remediu Feng Shui puternic pentru femeile care isi doresc sa ramana insarcinate. Pentru cele care sunt deja insarcinate, este un remediu eficient pentru o sarcina/nastere usoara...
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Material - Lemn de cires In traditia Feng Shui, Kuan Yin este simbol al maternitatii si al compasiunii. Reprezinta un remediu puternic pentru femeile care isi doresc sa lucreze cu Divinul Feminin. De asemenea, se poate utiliza cu succes ca remediu pentru femeile care isi doresc sa conceapa un copil ..
55,00 lei
Fără TVA:55,00 lei
Material - Lemn de cires In traditia Feng Shui, elefantul cu trompa in jos reprezinta un puternic simbol de fertilitate si de activare a norocului de descendenti. Este un remediu de succes pentru femeile care isi doresc sa conceapa un copil. Se recomanda amplasarea in sectorul de Vest...
55,00 lei
Fără TVA:55,00 lei
Material - Lemn de cires In traditia Feng Shui, broasca cu ban in gura reprezinta un activator important pentru Steaua #8 a Prosperitatii. Acest simbol invita energia pozitiva si norocul financiar in casa ta. Se recomanda ca pe tot parcursul anului 2023, acest remediu sa fie amplasat in sectorul de ..
55,00 lei
Fără TVA:55,00 lei
Pentru noroc în toate aventurile pe care le porniți și, de asemenea, pentru a vă proteja împotriva energiei negative, purtați cardul Opt obiecte de bun augur. Feng shui onorează cele opt obiecte de bun augur ale budismului Mahayana și Vajrayana , numite și ashtamangala. Sunt o menajerie frumoasă, mi..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Purtați acest card metalic auriu Feng-Shui cu mâna Hamsa pentru a vă proteja împotriva geloziei și a deochiului.  Se recomanda tuturor zodiilor in special nativilor iepure pe tot parcursul anului 2022.  Greutate: 10 grame Inaltime: 5,5 cm Lungime: 8,5 cm Material: Metal..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
Protecție împotriva trădării, furtului și accidentelor, purtați această amuletă cu dvs. în orice moment pentru a vă proteja împotriva energiilor și a persoanelor dăunătoare.  Purtarea acestui card vă poate ajuta să învingeți concurența și să vă îmbunătățiți norocul în carieră. Pune-l în geantă sau i..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
Poarta cu tine aceasta amuleta Feng-Shui pentru a atrage de partea ta norocul in toate planurile: cariera, sanatate, dragoste, afaceri, educatie si dezvoltare personala. Se recomanda tuturor zodiilor. ..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Nod Mistic - cifra 8 tesuta de 8 ori, simbol al infinitului. Nodul Mistic semnifica un ciclu ce nu se termina niciodata de noroc, prosperitate, sanatate si dragoste. ..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Amuleta Feng Shui pentru atragerea norocului infinit de partea ta. Cele trei simboluri norocoase prezente in aceasta amuleta sunt: - Elefantul cu trompa in jos - pentru fertilitate si atragerea norocului de descendenti - Dubla dorja - pentru protectie - Nodul Mistic Tibetan - pentru prosperitate inf..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Afişare 1 - 10 din 10 (1 pagini)