Menu
Your Cart

Mentori & Calatorii

Mentori & Calatorii
Pentru noroc în toate aventurile pe care le porniți și, de asemenea, pentru a vă proteja împotriva energiei negative, purtați cardul Opt obiecte de bun augur. Feng shui onorează cele opt obiecte de bun augur ale budismului Mahayana și Vajrayana , numite și ashtamangala. Sunt o menajerie frumoasă, mi..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Purtați acest card metalic auriu Feng-Shui cu mâna Hamsa pentru a vă proteja împotriva geloziei și a deochiului.  Se recomanda tuturor zodiilor in special nativilor iepure pe tot parcursul anului 2022.  Greutate: 10 grame Inaltime: 5,5 cm Lungime: 8,5 cm Material: Metal..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
In traditia Feng-Shui, Calul este simbol al victoriei si al puterii garantand stabilitate financiara si succes in cariera sau afaceri.  Se recomanda amplasarea in sectorul de Sud al casei sau biroului pe tot parcursul anului 2023.  Aliati: Tigru, Caine Prieten secret: Capra Zodie dragoste: Sarpe, Co..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Caine Auriu cu Moneda I Ching
Indisponibil
In traditia Feng-Shui cainele reprezinta simbolul loialitatii si al increderii. Se foloseste pentru protejarea unei persoane sau al unui spatiu fiind considerat cel mai de seama gardian.  Cainele Auriu cu Moneda I Ching se utilizeaza cu precadere pentru protejarea finantelor si averii. ..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
Poarta cu tine aceasta amuleta Feng-Shui pentru a atrage de partea ta norocul in toate planurile: cariera, sanatate, dragoste, afaceri, educatie si dezvoltare personala. Se recomanda tuturor zodiilor. ..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Nod Mistic - cifra 8 tesuta de 8 ori, simbol al infinitului. Nodul Mistic semnifica un ciclu ce nu se termina niciodata de noroc, prosperitate, sanatate si dragoste. ..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)