Menu
Your Cart

Cariera & Destin

Cariera & Destin
Un semn astrologic chinezesc, o statuie cu maimuțe în casă promovează creativitatea, inteligența și inovația. Ar trebui să fie plasat în direcțiile de nord, sud-est sau sud ale casei dvs. pentru a vă ridica cariera, bogăția și, respectiv, faima sau recunoașterea. Una dintre cele mai po..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
White Dzambhala (sau White Jambhala) asezat pe dragon este o zeitate tibetana puternica a bogatiei, norocului si bunastarii. Acest zeu aduce noroc de castiguri financiare nesperate si imbunatateste perspectivele celor someri sau aflati intr-o criza financiara. Principala atributie a lui White Dzam..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Sticker Dubla Dorje
Indisponibil
Dorje este un cuvânt sanscrit care înseamnă trăsnet și diamant. Natura simbolică a unui diamant - puternic cu capacitatea de a tăia orice suprafață, dar să nu fie tăiat singur și fulgerul - o forță puternică și irezistibilă a iluminarii. Dorje tibetan reprezintă fermitatea și puterea spiritului; un ..
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Simbol al inteligentei, ambitiei si prosperitatii, maimuta asezata pe piersica, banuti chinezesti si pepite aurii aduce succes in afaceri, parteneriate armonioase si o buna reputatie in cariera, in special pentru manageri, lideri, directori si persoane cu putere de decizie. In anul 2022 se recomanda..
400,00 lei
Fără TVA:400,00 lei
Material - Lemn de cires In traditia Feng Shui, Sceptrul Ru Yi (cunoscut si sub numele de Sceptrul Puterii) se foloseste cu succes pentru putere si autoritate la locul de munca si pentru stimularea norocului in cariera. Sceptrul Ru Yi poate fi folosit de cei care isi doresc sa ocupe functii inalte d..
55,00 lei
Fără TVA:55,00 lei
Remediu Feng Shui excelent pentru noroc, fericire, protectie si longevitate. Elefantul cu trompa in sus reprezinta un simbol Feng Shui puternic pentru atragerea victoriei si succesului de partea ta. Amplasat in sectorul de Nord, iti aduce triumful in cariera, in special in cazul in care lucrezi intr..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Copacul Prosperitatii este un activator Feng Shui important pentru crestere, dezvoltare si progres constant. Amplasati copacul prosperitatii Feng Shui in coltul de Sud-Est al biroului sau living-ului pentru a deschide drumurile catre noi oportunitati de castiguri financiare, promovare la locul de m..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
Pentru noroc în toate aventurile pe care le porniți și, de asemenea, pentru a vă proteja împotriva energiei negative, purtați cardul Opt obiecte de bun augur. Feng shui onorează cele opt obiecte de bun augur ale budismului Mahayana și Vajrayana , numite și ashtamangala. Sunt o menajerie frumoasă, mi..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Purtați acest card metalic auriu Feng-Shui cu mâna Hamsa pentru a vă proteja împotriva geloziei și a deochiului.  Se recomanda tuturor zodiilor in special nativilor iepure pe tot parcursul anului 2022.  Greutate: 10 grame Inaltime: 5,5 cm Lungime: 8,5 cm Material: Metal..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
In traditia Feng-Shui, Calul este simbol al victoriei si al puterii garantand stabilitate financiara si succes in cariera sau afaceri.  Se recomanda amplasarea in sectorul de Sud al casei sau biroului pe tot parcursul anului 2023.  Aliati: Tigru, Caine Prieten secret: Capra Zodie dragoste: Sarpe, Co..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Poarta cu tine aceasta amuleta Feng-Shui pentru atragerea norocului in cariera si afaceri.  Este de deosebit de benefica pentru luarea celor mai bune decizii de natura financiara. ..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Poarta cu tine aceasta amuleta Feng-Shui pentru a atrage de partea ta norocul in toate planurile: cariera, sanatate, dragoste, afaceri, educatie si dezvoltare personala. Se recomanda tuturor zodiilor. ..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Afişare 1 - 12 din 14 (2 pagini)