Menu
Your Cart

Accesorii magice

Accesorii magice
Mărgelele Mala din Ochi de Tigru sunt o bijuterie uimitoare și plină de putere, pregătită să vă sporească puterea interioară și încrederea. Acest colier mala este realizat manual din 108 margele de ochi de tigru natural, o piatră prețioasă care se distinge prin nuanțele sale captivante de maro și au..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
Mărgelele Mala din Jad sunt o bijuterie captivantă și senină, concepută pentru a vă infuza viața cu echilibru și armonie. Acest colier mala este fabricat manual din 108 margele de jad natural, o piatră prețioasă verde uimitoare, renumită pentru capacitatea sa remarcabilă de a promova echilibrul, arm..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
Mărgelele Mala din Cuarț Roz sunt o bijuterie rafinată și liniștitoare care promite să vă infuzeze rutina zilnică cu un sentiment de liniște și dragoste. Această mala constă din 108 mărgele realizate din cuarț roz natural, o piatră prețioasă roz delicată, renumită pentru capacitatea sa de a deschide..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
Mărgelele Mala din Carneol sunt o bijuterie captivantă și plină de viață, concepută pentru a vă infuza rutina zilnică cu o explozie de culoare și vitalitate.Acest colier mala este fabricat din 108 mărgele naturale de carneol, renumite pentru nuanta lor aprinsă roșu-portocaliu și calitățile  car..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
Dimensiunea aproximativa a piesei: 2x2 cm  Greutatea aproximativă a piesei: 3 gr Material: Alama..
5,00 lei
Fără TVA:5,00 lei
Sticluta magica pentru protectie a fost create cu turmalina neagra, lavanda si cuisoare. Turmalina neagra dizolva negativitatea si tine la distanta vampirii energetici. Lavanda este recunoscuta pentru proprietatile calmante si de protectie psihica. Cuisoarele se folosesc in ritualuri de protectie im..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Dimensiunea aproximativa a piesei: 3 cm Greutatea aproximativă a piesei: 6gr Material: alama (suflata cu argint) Origine: India..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
SODALIT Accesul la inconştient şi abilităţile intuitive, înţelegere şi capacitate mentală sporită, profunzime a intuiţiei. Element: Vânt. Chakră: al treilea ochi (6). Sodalitul trezeşte imagini care vin din adâncurile subconştientului, dându-ne puterea să înţelegem principalele lecţii primite în ace..
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
Pandantiv Semiluna 7 Chakre
Indisponibil
Dimensiunea aproximativa a piesei: 4 x 3 cm Greutatea aproximativă a piesei: 8.2 gr Material: Alama Cristale: Granat rosu, Carneol, Citrin, Peridot, Aquamarine, Ametist, Iolit (Safir de apa)..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Buddha, faimos în întreaga lume ca lumina Asiei, a fost simbolul păcii, armoniei, înțelepciunii și conștiinței.  Prinț la începuturile sale, a părăsit fericirea palatului pentru a căuta adevărul și sensul vieții.  După ani de meditație și călătorie din loc în loc, el a atins iluminarea.  Apoi..
36,00 lei
Fără TVA:36,00 lei
Nodul Mistic Tibetan reprezinta cifra 8 impletita de 8 ori, simbolizand fericirea, prosperitatea si longevitatea infinite. Pandantivul este sculptat manual in Tibet, din os de yak (bovinele native muntilor Himalaya, cu precadere Tibet, China, Mongolia si Nepal). Potrivit Budismului Tibetan, capul,..
180,00 lei
Fără TVA:180,00 lei
Afişare 1 - 12 din 126 (11 pagini)