Menu
Your Cart

Carti in limba engleza

Carti in limba engleza
Există magie în lucrurile care cresc, iar acest ghid este însoțitorul perfect pentru a-ți cultiva propria practică pe bază de plante. În aceste pagini, veți descoperi vrăji pentru curățare, protecție, vindecare și alungare, în timp ce vă aprofundați relația cu lumea naturală. Vei învăța limbajul lav..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
O introducere completă în magia și vrăjitoria modernă cu vrăji și incantații pentru dragoste, fericire și succes.The Practical Witch's Spell Book este un manual fermecător pentru oricine are o înclinație pentru magie și care vrea să adauge bucurie vieții de zi cu zi. A practica vrăjitoria înseamnă a..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
În aceste vremuri dificile, lumea pare un loc imprevizibil și înfricoșător. Cu toate acestea, răspunsul la toate întrebările vieții, atât mari cât și mici, se află în noi - sinele vostru superior vă poate oferi o perspectivă cosmică. Instant Magic este un ghid distractiv și magic al vrăjitoarei expe..
90,00 lei
Fără TVA:90,00 lei
Timp de secole, cărțile ciudate și frumoase de Tarot au fost o sursă nesfârșită de fascinație. Acum, una dintre cele mai importante autorități în domeniu dezvăluie complexitățile acestei arte străvechi. Cu reproduceri și explicații detaliate, Eden Gray oferă sfaturi explicite despre cele trei m..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
De la renumitul savant al ocultismului și creatorul celebrului pachet de tarot Rider Waite, A E Waite vine o nouă ediție a cărții sale de referință despre magie. Cu ilustrațiile originale complicate, Cartea Magiei Ceremoniale oferă o explorare în profunzime a părții mai întunecate a grimoirului, cer..
180,00 lei
Fără TVA:180,00 lei
Mediumnia oferă un instrument puternic de vindecare în viața oamenilor în timpul procesului de doliu.Mulți oameni simt o chemare către mediumitate și doresc să știe cum să-și extindă energia și să-și ridice conștiința astfel încât să se poată conecta cu dimensiunea lumii spiritelor.Kerrie Erwin a tr..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
Un ghid de referință de buzunar plin de culoare pentru proprietățile vindecătoare ale cristalelor• Prezintă un compendiu de la A la Z al proprietăților de vindecare fizice, psihologice și spirituale ale a 450 de cristale, roci, minerale și fosile• Fiecare intrare prezintă o fotografie color a pietre..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Un clasic ocult, netradus până acum, care readuce știința medicinei pe bază de plante la rădăcinile sale ermetice• Include o colecție mare de rețete pentru medicamente spagirice și chintesențe, cu instrucțiuni detaliate pas cu pas, adaptate de la spagiri celebri precum Paracelsus, Pseudo-Lull, Phili..
170,00 lei
Fără TVA:170,00 lei
O explorare cuprinzătoare a familiarilor și a numeroaselor lor forme și puteri• Explorează cunoscutele vrăjitoare în folclor, tradiții șamanice și magice din întreaga lume, inclusiv Africa, India, Scandinavia, Grecia antică și China• Explică modul în care familiarii sunt legați de animalele cu puter..
140,00 lei
Fără TVA:140,00 lei
Un manual cuprinzător de peste 1.000 de cuvinte magice, fraze, simboluri și alfabete secrete• Explică originile, derivatele și utilizarea practică a fiecărui cuvânt, frază și vrajă, precum și modul în care acestea pot fi combinate pentru vrăji personalizate• Bazat pe tradițiile magice ale Europei, G..
200,00 lei
Fără TVA:200,00 lei
Un ghid pentru practicile, instrumentele și ritualurile voodoo-ului din New Orleans, precum și numeroasele influențe culturale de la origini:• Include rețete pentru uleiuri magice, instrucțiuni pentru lucrul lumânărilor și instrucțiuni pentru a crea pungi gris-gris și păpuși voodoo pentru a atrage d..
160,00 lei
Fără TVA:160,00 lei
Un ghid interesant și accesibil pentru Human Design de la o voce proaspătă în spațiu.Găsiți îndrumări, aliniere și scop cu acest ghid practic, ușor de citit, pentru înțelegerea și interpretarea diagramei dumneavoastră Human Design.Expertul lider mondial, Jenna Zoe, va dezvălui puterea și potențialul..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Afişare 1 - 12 din 146 (13 pagini)