Menu
Your Cart

Carti in limba engleza

Carti in limba engleza
Reflectați și meditați cu acest jurnal ghidat, plin cu recomandări, citate, exerciții și mult spațiu pentru a scrie, în timp ce combinați budismul Zen și jurnalul pentru a crea o practică zilnică care vă permite să începeți și să închei fiecare zi bazat, centrat, prezent. "Nu repar problemele. Îmi r..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
Un ghid al credințelor antice, inclusiv instrucțiuni pentru magie și vrăji • Descrie ritualurile arcane, credințele antice și riturile secrete ale Marșurilor Galilor, inclusiv cele ale Devoratorilor de Păcat, Mușcătorii de Ochi și Vânătorii de Spirite • Partajează extrase din texte antice stocate în..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
Peste tot, vrăjitoarele se ridică. Ești gata să răspunzi la apel și să-ți îmbrățișezi propria vrăjitoare interioară?În această carte, a treia generație de vrăjitoare Juliet Diaz te ghidează într-o călătorie pentru a te conecta cu magia din tine. Ea explică cum să renunți la ceea ce nu te servește, s..
100,00 lei
Fără TVA:100,00 lei
WitchCraft Cocktails
Indisponibil
O colecție uimitoare de 70 de rețete de băuturi inspirate de vrăjitorie, cu inspirație pentru a crea propriile cocktail-uri pline de spirit, în beneficiul practicii tale.De secole, vrăjitoarele au folosit spirite de toate formele în timpul ritualurilor și sărbătorilor. Acum, vrăjitoarea modernă de a..
120,00 lei
Fără TVA:120,00 lei
Witch
Indisponibil
..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Un ghid complet pentru începători pentru manifestarea magică pentru vrăjitoarea modernă. Vrăji și ritualuri simple, accesibile pentru femeia modernă care vrea să nu-și mai dorească o viață mai bună și să înceapă să o manifeste magic - chiar acum. Wishcraftul este o practică străveche de „vrăjitorie..
100,00 lei
Fără TVA:100,00 lei
Un ghid transformator pentru menopauză, plin de înțelepciune hrănitoare și sfaturi practice pentru a vă ajuta să prosperați ca sine împuternicit și încrezător.Este timpul să redefinim menopauza. Acest moment esențial al vieții este adesea privit în mod eronat ca o criză de sănătate de care „suferim”..
95,00 lei
Fără TVA:95,00 lei
Renumitul astrolog, Debbie Frank, împărtășește modul de utilizare a astrologiei pentru dezvoltarea personală - descoperiți modul în care sufletul vostru a fost destinat să crească, să se dezvolte și să evolueze în această viață. Ești gata să descoperi cine ești cu adevărat la nivel sufletesc și cine..
120,00 lei
Fără TVA:120,00 lei
The Witches' Wealth Spell Book
Indisponibil
Obțineți bogăție, prosperitate și abundență cu The Witches' Wealth Spell Book Adaugă un pic de magie vieții tale de zi cu zi cu acest ghid de buzunar pentru vrăjitorii de toate nivelurile. Cu vrăji și incantații pentru bogăție, succes, prosperitate și multe altele, această colecție fermecătoare este..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Profesorul șaman de renume internațional și autorul de bestselleruri Alberto Villoldo prezintă un ghid nou-nouț și perspicace pentru învățăturile șamanice ale roții medicinei andine. Învățăturile Roții Medicinei au existat de la începutul timpurilor. Astăzi, totuși, creăm noi paradigme ale șamanismu..
120,00 lei
Fără TVA:120,00 lei
Un ghid pentru înțelepciunea și ritualurile secrete de trecere a celor treisprezece temple sacre din Egipt • Oferă informații despre cum să prosperăm pe măsură ce trecem de la era Pești la cea Vărsător • Oferă meditații și ritualuri ghidate care se conectează la puterea străveche a Florii Vieții, ..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
Pe urmele succesului The Practical Witch's Spell Book vine următoarea carte de farmece, adresată celor interesați să profite de puterile magiei bune pentru a manifesta o conexiune amoroasă. The Practical Witch's Love Spell Book este o colecție magică de vrăji și incantații, special pentru a aduce ma..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
Afişare 1 - 12 din 128 (11 pagini)