Menu
Your Cart

Editura Ganesha

Editura Ganesha
Patrunde in frumusetea si splendoarea Naturii, prin intermediul a 45 de mandale de colorat.Exploreaza jungle tropicale, paduri de foioase, peisaje maritime si pajisti cu flori salbatice in aceasta incantatoare carte de colorat...
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Grație acestui joc divinatoriu, veți putea să vă conectați la raza galben-aurie a Arhanghelului Gabriel, pentru a comunica astfel cu el și pentru a înțelege etapele pe care este necesar să le parcurgeți pentru a vă putea percepe vocea inimii. Arhanghelul Gabriel este aici pentru a vă aduce răspunsul..
90,00 lei
Fără TVA:90,00 lei
Cărțile și învățăturile doamnei Blavatsky au avut o influență care depășește cu mult cadrul Societății Teosofice, a cărei fondatoare a fost. Sunt scrieri de filosofie ezoterică ce i-au adus o recunoștință binemeritată din partea multor contemporani. Dar ar fi o greșeală să facem din ea o figură de s..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
TAROTUL ESTE O LOGICĂ CE DUCE LA CUNOAȘTERE   Cărțile pot fi arse, teoriile pot fi distruse, doctrinele ocultismului pot varia prin formă și fond, pot fi persecutați practicanții esoterismului așa cum vor fi persecutați din nou de către materialismul ateu practicanții religiilor, indiferent ..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Evoluția gradată a astrologiei de la un sistem oarecum determinist, bazat pe evenimente, către un sistem ce funcționează inclusiv ca instrument terapeutic, ne poate ajuta apoi să considerăm o eventuală boală ca fiind un sui-generis învățător tainic, atunci când nu contează ce afecțiune este privită ..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Joc divinatoriu care îți oferă o ghidare divin inspirată în cadrul relațiilor de iubire. Editura: Ganesha Dimensiuni cutie: 10 x 11 cm Cutia conține  o broșură cu 128 de pagini și un set de 78 lamele...
90,00 lei
Fără TVA:90,00 lei
Un ghid practic simplu și eficient de trezire și explorare a intuiției spirituale Editura: Ganesha Dimensiuni cutie: 10.3 x 11.7 cm Cutia conține o broșură explicativă cu 160 pagini și 65 de lamele..
98,00 lei
Fără TVA:98,00 lei
Acest tarot baleiaza la frontiera dintre magie si logica, dintre animal si uman, dintre constient si subconstient. Periplul acrobatului isi extrage inspiratia din aceasta frontiera, continuand sa avanseze de-a lungul calatoriei Asa-zisului nebun. Acest joc de tarot emana o anumita dulceata, care est..
98,00 lei
Fără TVA:98,00 lei
O carte despre Egiptul Antic, unică în felul ei. Eminentul egiptolog Max Guilmot ne revelează unele aspecte puțin cunoscute ale spiritualității din Valea Nilului, în paralel cu cunoștințele actuale din aceste domenii: Energia invizibilă, Vindecarea spirituală, Dedublările astrale, Clarviziunea, Prem..
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Iată doar câteva dintre aspectele cel mai frecvent citate, referitoare la timpul liber, recreativ, plăcut: Mă plictisesc de moarte singur, sunt foarte plictisit de ceilalți / Nu experimentez deloc satisfacții reale pe parcursul vacanțelor mele / Mă îmbrac după ultima modă pentru a ieși, dar apoi nu ..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Iată ce afirmă genialul biolog englez Rupert Sheldrake în lucrarea The Physics of Angels:   „Iau în considerare, de exemplu, posibilitatea ca Soarele să aibă conştiință.   Nu este chiar o idee forţată în termenii presupunerilor materialiste standard ale ştiinței ortodoxe. Materialiştii consideră..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Afişare 1 - 12 din 46 (4 pagini)