Menu
Your Cart

Editura Prestige

Editura Prestige
Vindecarea ranilor noastre principale prin intermediul astrologiei, empatiei, si iertarii de sineAm avut cu totii parte de-a lungul vietii de dezamagire, tristete, respingere sau pierderea a ceva important. Atunci cand suntem raniti, instinctele animalice de autoprotejare intra in actiune pentru a n..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Potiuni, elixire si bauturi. Un grimoar de vraji potabile al vrajitoarelor moderne
Indisponibil
DESCOPERA GUSTUL MAGIEI ADEVARATE Bazandu-se pe mestesugurile ei eclectice, Anais Alexandre impartaseste o colectie de potiuni delicioase pentru vrajitoarea moderna. De la cocktailuri puternice la elixire regeneratoare si bauturi captivante, aceste vraji de baut valorifica puterea int..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Termenul Ho'oponopono inseamna a corecta o greseala. Metoda se bazeaza pe faptul ca, potrivit vechilor hawaiieni, problemele (sau greselile) provin din ganduri poluate de memoriile dureroase ale trecutului, care provoaca tulburari si dezechilibre. Practicarea Ho'oponopono ajuta la eliberarea energie..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
La fiecare 13.000 de ani, pe Pamant are loc un eveniment sacru si secret care schimba totul. Energia Kundalini a Mamei Pamant iese din locul sau de odihna, din miezul planetei, si se misca asemenea unui sarpe pe suprafata lumii noastre. Odata ajuns acasa in Lemuria antica, s-a mutat in Atlantida, ap..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Esti gata sa descoperi cine esti cu adevarat la nivel de suflet si cine te-ai nascut sa fii?Magia astrologiei curge prin fiecare aspect al vietii noastre de la munca si relatiile noastre pana la puterea interioara si inspiratia creativa lasand indicatoare, mesaje si indrumari pentru a ne ajuta ..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
O traducere de referinta a unei carti fundamentale din antichitatea clasica ,,Interpretarea si traducerea sa sunt unice, nu numai in sensul ca a operat o separare semnificativa a textului original de comentarile ulterioare... dar si in sensul ca abordeaza textul cu o perspectiva holistica, dinc..
55,00 lei
Fără TVA:55,00 lei
DONALD B. CARROLL si-a desfasurat activitatea in domeniul protectiei impotriva incendiilor si al situatiilor de urgenta ca pompier/paramedic, ofiter, sef de district si instructor la academie. De-a lungul a peste 30 de ani, el a avut grija de familia sa si a cercetat sensul vietii, studiind pe larg ..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Adevarata fata a Mariei Magdalena - Meggan Watterson
Indisponibil
Primul Apostol, Evanghelia ei feminista si Crestinismul pe care nu l-am incercat inca. „Aceasta carte este o capodopera. Nicio alta carte nu m-a incantat si nu m-a trezit intr-o asemenea masura de peste 10 ani”. (Glennon Doyle, cel mai bine vandut autor al cartii „Razboinicii iubirii” si cel mai bi..
50,00 lei
Fără TVA:50,00 lei
Istoriceste vorbind, insula fost semnalata pentru prima data de piratul Davidn in 1686, dar abia in 1722 Rogeween, comandantul olandez al unei flotile alcatuite din trei corabii, a descoperit insula pe care, in cinstea sarbatorii religioase praznuite cu o zi inainte, o boteaza ,,Insula Pastelui".In..
85,00 lei
Fără TVA:85,00 lei
Un ghid pentru elementele de baza ale terapiei de armonizare a biocampului care foloseste diapazonul pentru a elimina traumele inmagazinate in campul energetic uman...
75,00 lei
Fără TVA:75,00 lei
Reincarnarea si Karma - Edgar Cayce
Indisponibil
Cel mai de seama medium al Americii explica cum si de ce are loc reincarnarea si cum ne afecteaza vietile anterioare relatiile din prezent...
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
Calatoria descoperirii de sine a unei femei, cu ajutorul Rotii Medicinei..
55,00 lei
Fără TVA:55,00 lei
Afişare 1 - 12 din 44 (4 pagini)