Menu
Your Cart

Editura Prestige

Editura Prestige
Primul Apostol, Evanghelia ei feminista si Crestinismul pe care nu l-am incercat inca. „Aceasta carte este o capodopera. Nicio alta carte nu m-a incantat si nu m-a trezit intr-o asemenea masura de peste 10 ani”. (Glennon Doyle, cel mai bine vandut autor al cartii „Razboinicii iubirii” si cel mai bi..
50,00 lei
Fără TVA:50,00 lei
Manual de Magie Woodoo & Zombie. Studii si cercetari nonconventionale - Emil Strainu
Indisponibil
Istoriceste vorbind, insula fost semnalata pentru prima data de piratul Davidn in 1686, dar abia in 1722 Rogeween, comandantul olandez al unei flotile alcatuite din trei corabii, a descoperit insula pe care, in cinstea sarbatorii religioase praznuite cu o zi inainte, o boteaza ,,Insula Pastelui".In..
85,00 lei
Fără TVA:85,00 lei
Un ghid pentru elementele de baza ale terapiei de armonizare a biocampului care foloseste diapazonul pentru a elimina traumele inmagazinate in campul energetic uman...
75,00 lei
Fără TVA:75,00 lei
Cel mai de seama medium al Americii explica cum si de ce are loc reincarnarea si cum ne afecteaza vietile anterioare relatiile din prezent...
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
Calatoria descoperirii de sine a unei femei, cu ajutorul Rotii Medicinei..
55,00 lei
Fără TVA:55,00 lei
Ayurveda este sistemul traditional de vindecare, folosit in India de mii de ani. Este o disciplina completa care implica toate aspectele vietii, incercand in esenta sa previna bolile si sa ajute corpul sa se vindece mai repede daca se imbolnaveste. Mediul, clima, calitatea alimentelor si stilul de ..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Feng Shui-ul este o stiinta seculara, originara din China, care ajuta la armonizarea omului si a mediului sau de viata cu legile naturii. Feng Shui-ul se ocupa cu determinarea celui mai bun loc pentru construirea unei locuinte, a unei cladiri, a unei constructii sacre, a unui magazin, cu cea mai bu..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Bun venit in cadrul celei mai vechi traditii spirituale din lume! Una dintre primele preotese wiccane care ,,au iesit din dulapul cu maturi", Phyllis Curott a reusit sa schimbe felul in care religia Wicca este perceputa in civilizatia vestica. In acest volum, Phyllis ne ajuta sa ne intoarcem la in..
50,00 lei
Fără TVA:50,00 lei
Pe parcursul acestei carti, te voi calauzi in calatoria ta spre transformarea in Vrajitoare si te voi ajuta sa te conectezi la Magick (n.t. termen folosit pentru a sublinia diferenta dintre practicile supranaturale si spectacolele de magie) reala ce traieste in interiorul tau. Voi explica in ce f..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Experienta unui vis reprezinta o oportunitate, in care ne confruntam cu sfera profunda a psihicului. Interpretarea mesajelor in subconstient ajuta la activarea resurselor interne, utile in depasirea unor momente de criza, dar si in rezolvarea anumitor situatii conflictuale...
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
„Dati-i voie lui Abby sa va ghideze cu delicatete si cu blandete pe calea permisiunii si a promisiunii unei vieti eliberate de stres, plina de bucurie". - Nancy Levin - autorul bestselleru-rilor Jump... si Your Life Will Appear Descoperiti cum sa va vindecati, cum sa va refaceti energia si cum sa v..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Tarotul este una dintre cele mai populare metode de ghicit din lume. Acesta poate oferi informatii, claritate si indrumare in toate aspectele vietii unei persoane, inclusiv relatii, cariera, finante, calatorii si sanatate. In aceasta carte, Kim Arnold, experta in Tarot, ii invata pe cititori cum ..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Afişare 1 - 12 din 37 (4 pagini)