Menu
Your Cart

Ape ritual

Ape ritual
De câte ori ne simțim „ciudați” și nu înțelegem de ce? Suntem obosiți la extrem, avem dureri de cap, apatie, disconfort general, anxietate inexplicabilă... Explicația stă în energia care ne înconjoară și caracterizează spațiile în care ne mișcăm.Se întâmplă că atunci când ne coborâm vibrația dintr-u..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Produsele 7x7 sunt bine cunoscute pentru că sunt unul dintre cele mai complete și mai puternice. Este alcătuit din 49 de esențe diferite, de unde și numele său 7x7. Pe etichetă se poate citi marea varietate de esențe care au fost amestecate pentru a obține acest minunat produs. Servește pentru a înd..
50,00 lei
Fără TVA:50,00 lei
Pulverizaţi cantitatea dorită prin colţurile casei în care doriţi să faceţi ritualul. Spray ritualizat si parfumat pentru ritualuri şi ceremonii religioase preparat pe bază de apă, esenţe şi colorant. Acest spray ritualizat este foarte puternic și eficient și va transforma energiile de atracție în l..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Odorizant realizat manual pe baza retetelor de familie din Portugalia, pentru a face din casa sau spatiul dumneavoastra un loc plin de pasiune...
85,00 lei
Fără TVA:85,00 lei
Odorizant realizat manual pe baza retetelor de familie din Portugalia, pentru a atrage norocul in casa sau spatiul tau. Acest spray este puternic ritualizat si te ajuta sa atragi norocul si bunastarea de partea ta. ..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Pulverizaţi cantitatea dorită direct pe hainele dumneavoastră sau ale persoanei pentru care se face ritualul. Aprindeţi o lumânare împotriva invidiei unsă cu uleiul esenţial corespunzător cerând cu voce tare ceea ce vă doriţi. În timpul ritualului, rostiţi: ”Prin graţia lui Dumnezeu, să stea departe..
95,00 lei
Fără TVA:95,00 lei
Pulverizati acest spray ritualizat in locul unde va desfasurati afacerea pentru a atrage mai multi clienti.  Il puteti folosi impreuna cu lumanarea ritualizata Deschidere Drumuri. ..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Pulverizaţi cantitatea dorită prin colţurile casei în care doriţi să faceţi ritualul corespunzător. Spray ritualizat si parfumat pentru ritualuri şi ceremonii religioase preparat pe bază de apă, esenţe şi colorant. Acest spray te protejeaza de deochi si invidie, pentru eficacitate maxima foloseste-l..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Spray ritualizat si parfumat pentru ritualuri şi ceremonii religioase preparat pe bază de apă, esenţe şi colorant. Acest spray ritualizat este foarte puternic și eficient și va transforma energiile de atracție în legături care atrag acea persoană care este atât de specială pentru tine. Spray-ul ritu..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Spray ritual pentru atragerea banilor este ideal pentru curățarea spațiilor sau a afacerilor sau dacă lucrați cu publicul, puteți, de asemenea, să curățați spiritual sau să vă scăldați cu acest preparat, astfel încât cuvintele dvs. să fie transformate în bani. Spray ritualizat pentru atragerea bani..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Fluid puternic ritualizat care atrage energia Arhanghelului Rafael.. Foloseste acest spray ritualizat impreuna cu lumanarea ritualizata "San Rafael" pentru eficacitate maxima. Arhanghelul Rafael este denumit și Îngerul Vindecării . El lucrează pentru a vindeca mințile, sufletele și trupurile oameni..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Pulverizaţi câte puţin prin colţurile încăperii în care locuiţi sau lucraţi. Spray ritualizat si parfumat pentru ritualuri şi ceremonii religioase preparat pe bază de apă, esenţe şi colorant.  Ruda este un mare protector care elibereaza si protejeaza de orice rau. Ajuta la armonizarea noastra si ne ..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Afişare 1 - 12 din 63 (6 pagini)