Menu
Your Cart

Saruri de baie

Saruri de baie
Amestecul Detox conține Ulei Esențial de Arbore de Ceai și Limetă + Ulei de Păpădie Bienală.Această sare este foarte bogată în minerale. Pentru a fi exacți, conține 84 de tipuri de minerale. Scufundați-vă în apa sărată, care calmează și vindecă pielea deteriorată și favorizează reînnoirea celulelor...
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
SARURI DE BAIE PURIFICATE, PENTRU ATRAGEREA DRAGOSTEI: -         Impreua cu sarurile (care se folosesc intr-o cada de apa) mai aveti nevoie pentru acest ritual de: 3 petale de trandafir rosu, 2 pahare de sampanie, 1 trandafir rosu, o lumanare rosie si o fotografie a persoanei iubite...
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Amestecul Senzual conține Ulei Esențial Ylang Ylang + Ulei de Trandafir + Ulei de Cocos Această sare este foarte bogată în minerale. Pentru a fi exacți, conține 84 de tipuri de minerale. Scufundați-vă în apa sărată, care calmează și vindecă pielea deteriorată și favorizează reînnoirea celulelor. ..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Amestecul de Relaxare conține Ulei Esențial de Lavandă + Ulei de Jojoba. Această sare este foarte bogată în minerale. Pentru a fi exacți, conține 84 de tipuri de minerale. Scufundați-vă în apa sărată, care calmează și vindecă pielea deteriorată și favorizează reînnoirea celulelor. Uleiul de jojob..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Amestecul Energetic conține Ulei Esențial de Lămâie, Ghimbir și Portocale + Ulei de Avocado. Această sare este foarte bogată în minerale. Pentru a fi exacți, conține 84 de tipuri de minerale. Scufundați-vă în apa sărată, care calmează și vindecă pielea deteriorată și favorizează reînnoirea celulelo..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Claritate: Uleiuri esențiale de rozmarin, salvie si ulei de măsline Sare minerală, bogată în Himalaya, infuzată cu uleiuri esențiale 100%, ulei de măsline și plante uscate de rozmarin. Puterile vindecătoare ale băilor de sare sunt încă apreciate până în prezent datorită beneficiilor bine documenta..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Sărurile de Baie de Aromaterapie 350 g - Relax sunt fabricate din sare naturală de mare și uleiuri esențiale pure. Fiecare sare are propria culoare și aroma caracteristică. Aceste săruri vă relaxează corpul, furnizează energie și vă curăță mintea.  Adăugați 2 sau 3 lingurițe de sare la baie și bucur..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Sărurile de Baie de Aromaterapie 350 g - Răceală și Gripă sunt fabricate din sare naturală de mare și uleiuri esențiale pure. Fiecare sare are propria culoare și aroma caracteristică. Aceste săruri vă relaxează corpul, furnizează energie și vă curăță mintea.  Adăugați 2 sau 3 lingurițe de sare la ba..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Sărurile de Baie de Aromaterapie 350 g - PMS  sunt fabricate din sare naturală de mare și uleiuri esențiale pure. Fiecare sare are propria culoare și aroma caracteristică. Aceste săruri vă relaxează corpul, furnizează energie și vă curăță mintea.  Adăugați 2 sau 3 lingurițe de sare la baie și bucura..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Sărurile de Baie de Aromaterapie 350 g - Pasiune sunt fabricate din sare naturală de mare și uleiuri esențiale pure. Fiecare sare are propria culoare și aroma caracteristică. Aceste săruri vă relaxează corpul, furnizează energie și vă curăță mintea.  Adăugați 2 sau 3 lingurițe de sare la baie și b..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Sărurile de Baie de Aromaterapie 350 g - Bună Dimineața sunt fabricate din sare naturală de mare și uleiuri esențiale pure. Fiecare sare are propria culoare și aroma caracteristică. Aceste săruri vă relaxează corpul, furnizează energie și vă curăță mintea.  Adăugați 2 sau 3 lingurițe de sare la baie..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Total Detox - sunt făcute cu un amestec de uleiuri esențiale pure (May Chang, Tea Tree & Juniper) în sare de mare Sunt un cadou perfect pentru a le oferi celor dragi sau pentru a te trata. Această poțiune de baie vă va relaxa corpul, vă va energiza și vă va curăța mintea.  Adăugați 2 sau 3 lingur..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)