Menu
Your Cart

Editura Adevar Divin

Editura Adevar Divin
Un renumit medium clarvăzător ne învață cum să recunoaștem și să interpretăm mesajele venite de la cei dragi și de la ghizii noștri spirituali din Lumea Cealaltă, mesaje care ne pot schimba viața la propriu.Laura Lynne Jackson este medium clarvăzător și autoarea bestsellerului New York Time..
66,00 lei
Fără TVA:66,00 lei
Conține 48 de lamele cu fotografii minunate ale cristalelor de apă și o cărticică cu instrucțiuni de folosire a acestor lamele...
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Corpul este un organism care se vindecă singur.El știe cel mai bine ce nu este în regulă cu el și de ce anume are nevoie.Codul corpului este maniera prin care „decodificăm” noi aceste nevoi...
113,00 lei
Fără TVA:113,00 lei
Să folosim ajutorul cerurilor pentru a crea miracoleV-ați simțit vreodată frustrați deoarece nu ați primit răspuns la rugăciunile voastre și ați simțit că Dumnezeu și îngerii nu vă ascultă? Dacă simțiți că nu primiți sprijin, cartea Rugăciuni către îngeri va îmbunătăți mult situația...
37,00 lei
Fără TVA:37,00 lei
Cum poți folosi cristalele și energia lor pentru a-ți îmbunătăți viața.Acest ghid plin de informații te va învăța cum să percepi energia acestor pietre atât de prețioase și cum să le alegi pe cele mai potrivite pentru tine, care să te sprijine în diferite domenii ale vieții tale...
43,00 lei
Fără TVA:43,00 lei
Zânele sunt fiinţe iubitoare, care într-adevăr doresc să ne ajute să trăim vieţi pline de bucurie, de prosperitate şi de sănătate. În această carte luminoasă, Doreen Virtue explică foarte clar cine sunt zânele, cum ne sprijină ele şi căile de conectare la energia lor magică.         Povestiri adevă..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Vrăjitoarea verde - Ghidul complet al magiei naturale bazate pe plante medicinale, flori, uleiuri esenţiale
Indisponibil
O magie sută la sută naturală! O vrăjitoare verde este o femeie înţeleaptă, familiarizată cu naturismul în general şi cu plantele în particular, o terapeută şi o vindecătoare care acceptă puterea naturii; extrage energia din sol şi o captează pe cea cosmică; utilizează obiecte naturale precum pietr..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Sunteti înconjurati de îngeri iubitori si puternici, care vor sa va sprijine în orice domeniu al vietii dumneavoastra. În cartea Vindecarea cu îngeri, Prof. Dr. Doreen Virtue, va învata metode ezoterice si practice care va pot ajuta sa lucrati cu îngerii dumneavoastra pentru vindecarea problemelor p..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Trei paşi pentru echilibrarea chakrelor şi pentru vindecarea minţii, corpului şi spiritului Toate creaturile vii au anumiţi centri energetici extrem de puternici, numiţi chakre. Acest ghid practic, întocmit de Margarita Alcantara, o specialistă în vindecări energetice, te va ajuta să îţi deblochezi..
47,00 lei
Fără TVA:47,00 lei
Cartea descrie proprietăţile practice şi ezoterice ale fiecărei pietre, efectele sale în plan spiritual, mental, psihologic, emoţional şi fizic, precum şi felul în care poate fi folosită în scopuri terapeutice. Cartea îmbină cunoaşterea tradiţională cu cea modernă şi are la bază experienţa de peste ..
75,00 lei
Fără TVA:75,00 lei
Totul despre cristale Vol 2
Indisponibil
Acest al doilea volum al bestsellerului Totul despre cristale descrie alte peste 200 de cristale, dintre care multe sunt pietre cu o vibraţie foarte înaltă, extrem de utile în practicile spirituale, precum şi recent descoperitele pietre din Groenlanda. Frumos ilustrată, cartea reprezintă un compend..
55,00 lei
Fără TVA:55,00 lei
Cum sa iti resetezi mintea subconstienta in scopul vindecarii interioare profunde   Ne temem de foarte multe ori de scoaterea la lumina a convingerilor noastre ascunse de pe nivelurile cele mai profunde ale mintii noastre subconstiente si incercam sa le acoperim cu noi afirmatii pozitive sau alte ..
34,00 lei
Fără TVA:34,00 lei
Afişare 1 - 12 din 51 (5 pagini)