Menu
Your Cart

Editura Adevar Divin

Editura Adevar Divin
Să folosim ajutorul cerurilor pentru a crea miracoleV-ați simțit vreodată frustrați deoarece nu ați primit răspuns la rugăciunile voastre și ați simțit că Dumnezeu și îngerii nu vă ascultă? Dacă simțiți că nu primiți sprijin, cartea Rugăciuni către îngeri va îmbunătăți mult situația...
37,00 lei
Fără TVA:37,00 lei
Cum poți folosi cristalele și energia lor pentru a-ți îmbunătăți viața.Acest ghid plin de informații te va învăța cum să percepi energia acestor pietre atât de prețioase și cum să le alegi pe cele mai potrivite pentru tine, care să te sprijine în diferite domenii ale vieții tale...
43,00 lei
Fără TVA:43,00 lei
Zânele sunt fiinţe iubitoare, care într-adevăr doresc să ne ajute să trăim vieţi pline de bucurie, de prosperitate şi de sănătate. În această carte luminoasă, Doreen Virtue explică foarte clar cine sunt zânele, cum ne sprijină ele şi căile de conectare la energia lor magică.         Povestiri adevă..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Vrăjitoarea verde - Ghidul complet al magiei naturale bazate pe plante medicinale, flori, uleiuri esenţiale
Indisponibil
O magie sută la sută naturală! O vrăjitoare verde este o femeie înţeleaptă, familiarizată cu naturismul în general şi cu plantele în particular, o terapeută şi o vindecătoare care acceptă puterea naturii; extrage energia din sol şi o captează pe cea cosmică; utilizează obiecte naturale precum pietr..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Sunteti înconjurati de îngeri iubitori si puternici, care vor sa va sprijine în orice domeniu al vietii dumneavoastra. În cartea Vindecarea cu îngeri, Prof. Dr. Doreen Virtue, va învata metode ezoterice si practice care va pot ajuta sa lucrati cu îngerii dumneavoastra pentru vindecarea problemelor p..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Trei paşi pentru echilibrarea chakrelor şi pentru vindecarea minţii, corpului şi spiritului Toate creaturile vii au anumiţi centri energetici extrem de puternici, numiţi chakre. Acest ghid practic, întocmit de Margarita Alcantara, o specialistă în vindecări energetice, te va ajuta să îţi deblochezi..
47,00 lei
Fără TVA:47,00 lei
Terapia Teta - Scoaterea la lumina a convingerilor ascunse
Indisponibil
Cum sa iti resetezi mintea subconstienta in scopul vindecarii interioare profunde   Ne temem de foarte multe ori de scoaterea la lumina a convingerilor noastre ascunse de pe nivelurile cele mai profunde ale mintii noastre subconstiente si incercam sa le acoperim cu noi afirmatii pozitive sau alte ..
34,00 lei
Fără TVA:34,00 lei
Fondată de Vianna Stibal, Terapia Teta este un sistem terapeutic excepţional, care ne poate ajuta să ne schimbăm convingerile care ne autolimitează pentru a putea beneficia în acest fel de o vindecare emoţională şi fizică profundă. Atunci când ne aflăm în starea Teta, noi ne putem conecta cu energia..
33,00 lei
Fără TVA:33,00 lei
Terapia tatălui
Indisponibil
În această carte cu o viziune profundă, dar plină de compasiune, autorii îţi prezintă o gamă largă de tehnici de autovindecare capabile să te ajute să îţi vindeci copilul interior, astfel încât să îţi poţi gestiona relaţiile cu bărbaţii ca un adult sănătos şi funcţional...
37,00 lei
Fără TVA:37,00 lei
Terapia cu Flori: Doreen Virtue
Indisponibil
În această carte utilă, Doreen Virtue şi Robert Reeves ne oferă informaţii aprofundate despre 88 de flori, ilustrate cu fotografii color splendide. Veţi afla despre proprietăţile energetice şi vindecătoare ale florilor, veţi descoperi ce îngeri sunt conectaţi cu fiecare dintre ele şi veţi învăţa să ..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Mademoiselle Lenormand a fost cea mai vestită ghicitoare a secolului XIX. Ea a exercitat o influenţă majoră asupra tradiţiei cartomanţiei, iar pachetul de cărţi pe care obişnuia să îl folosească a ajuns să îi poarte numele. Marie-Anne-Adelaide Lenormand s-a născut la Alençon, în data de 27 mai 17..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Descriere „Succesul cuantic este o carte strălucită – îţi dă instrumentele practice cu care poţi să-ţi schimbi instantaneu viaţa!” – Candace B. Pert, doctor în ştiinţe, autoarea cărţii de mare succesTot ce trebuie să ştii ca să te simţi (Dumne)Zeu Ce ai face dacă s-ar putea să ţi se împline..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Afişare 1 - 12 din 45 (4 pagini)