Menu
Your Cart

Editura Adevar Divin

Editura Adevar Divin
Cartea Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare este scrisă într-un limbaj simplu și accesibil. Ea explică de ce atât de mulți oameni consideră că este atât de greu să ierte și de ce cramponarea de durerea provocată de ceilalți reprezintă de fapt o decizie de a suferi. Cartea analizează factorii c..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Cartea a șaptea din seria Medium MedicalProtejează-ți creierul înainte de a fi prea târziuDacă te afli în căutarea unor soluții pentru bolile creierului, afecțiunile neurologice sau psihice, vei găsi, în sfârșit, răspunsurile, în această carte. Fie că te afli abia la începutul călătoriei tale sau că..
185,00 lei
Fără TVA:185,00 lei
„Dacă vreți să explorați ultimele noutăți științifice ce stau în spatele filmului Secretul, nu mai căutați în altă parte. Știința și înțelepciunea se combină și se împrietenesc în această aventură în lumea reală care, în cele din urmă, este un ghid pentru viață.”– Drew Heriot, regizor al filmului Se..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
surprinzătoarea artă a neimplicării în lucrurile de care nu-ți pasă pentru a te bucura mai mult de viațăTe simți stresat, copleșit și sufocat de viață?Sătul să le mai faci tuturor pe plac înainte de a-ți veni rândul?ÎNSEAMNÃ CÃ A SOSIT TIMPUL SÃ TE DOARÃ ÎN COT.Această parodie genială, ilară și prag..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Un renumit medium clarvăzător ne învață cum să recunoaștem și să interpretăm mesajele venite de la cei dragi și de la ghizii noștri spirituali din Lumea Cealaltă, mesaje care ne pot schimba viața la propriu.Laura Lynne Jackson este medium clarvăzător și autoarea bestsellerului New York Time..
66,00 lei
Fără TVA:66,00 lei
Conține 48 de lamele cu fotografii minunate ale cristalelor de apă și o cărticică cu instrucțiuni de folosire a acestor lamele...
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Corpul este un organism care se vindecă singur.El știe cel mai bine ce nu este în regulă cu el și de ce anume are nevoie.Codul corpului este maniera prin care „decodificăm” noi aceste nevoi...
113,00 lei
Fără TVA:113,00 lei
Să folosim ajutorul cerurilor pentru a crea miracoleV-ați simțit vreodată frustrați deoarece nu ați primit răspuns la rugăciunile voastre și ați simțit că Dumnezeu și îngerii nu vă ascultă? Dacă simțiți că nu primiți sprijin, cartea Rugăciuni către îngeri va îmbunătăți mult situația...
37,00 lei
Fără TVA:37,00 lei
Cum poți folosi cristalele și energia lor pentru a-ți îmbunătăți viața.Acest ghid plin de informații te va învăța cum să percepi energia acestor pietre atât de prețioase și cum să le alegi pe cele mai potrivite pentru tine, care să te sprijine în diferite domenii ale vieții tale...
43,00 lei
Fără TVA:43,00 lei
Zânele sunt fiinţe iubitoare, care într-adevăr doresc să ne ajute să trăim vieţi pline de bucurie, de prosperitate şi de sănătate. În această carte luminoasă, Doreen Virtue explică foarte clar cine sunt zânele, cum ne sprijină ele şi căile de conectare la energia lor magică.         Povestiri adevă..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
O magie sută la sută naturală! O vrăjitoare verde este o femeie înţeleaptă, familiarizată cu naturismul în general şi cu plantele în particular, o terapeută şi o vindecătoare care acceptă puterea naturii; extrage energia din sol şi o captează pe cea cosmică; utilizează obiecte naturale precum pietr..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Sunteti înconjurati de îngeri iubitori si puternici, care vor sa va sprijine în orice domeniu al vietii dumneavoastra. În cartea Vindecarea cu îngeri, Prof. Dr. Doreen Virtue, va învata metode ezoterice si practice care va pot ajuta sa lucrati cu îngerii dumneavoastra pentru vindecarea problemelor p..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Afişare 1 - 12 din 55 (5 pagini)