Menu
Your Cart

Lumânări

Lumânări
Timp de ardere : 15 oreDimensiuni : 15x7 cm..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Setul contine 7 lumanari de tip "tea light", din ceara de soia , cate una pentru fiecare chakra. Se folosesc in meditatii sau ritualui ce tin de deschiderea sau curatarea chakrelor .timp de ardere: 1-2 ore ( per lumanare)..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
Foloseste aceasta lumanare in ritualurile de curatare la luna noua sau la luna plina. Ceara naturala de soia Parfum floral.Timp de ardere 10-12 ore..
85,00 lei
Fără TVA:85,00 lei
Fabricată din ceară de parafină de înaltă calitate, fiecare lumânare cu piatră prețioasă este infuzată cu un parfum unic și împodobită cu o piatră prețioasă specifică, creând o experiență senzorială atrăgătoare. Crește-ți starea de spirit și invită pozitivitatea în viața ta cu Lumânarea Parfumată cu..
95,00 lei
Fără TVA:95,00 lei
Fabricată din ceară de parafină de înaltă calitate, fiecare lumânare cu piatră prețioasă este infuzată cu un parfum unic și împodobită cu o piatră prețioasă specifică, creând o experiență senzorială atrăgătoare. Dezlănțuiți un val de noroc și abundență cu Lumânarea Parfumată cu Patchouli și Aventuri..
95,00 lei
Fără TVA:95,00 lei
Fabricată din ceară de parafină de înaltă calitate, fiecare lumânare cu piatră prețioasă este infuzată cu un parfum unic și împodobită cu o piatră prețioasă specifică, creând o experiență senzorială atrăgătoare. Descoperiți echilibrul spiritual și pacea cu Lumânarea noastră cu Iasomie și Cuarț - Ech..
95,00 lei
Fără TVA:95,00 lei
Fabricată din ceară de parafină de înaltă calitate, fiecare lumânare cu piatră prețioasă este infuzată cu un parfum unic și împodobită cu o piatră prețioasă specifică, creând o experiență senzorială atrăgătoare. Pentru cei care caută vitalitate și o explozie de energie, Lumânarea noastră cu Ghimbir ..
95,00 lei
Fără TVA:95,00 lei
Experimentați puterea vindecării cu această Lumânare Chakra cu Pietre Prețioase - Chakra Coroanei. Fabricat cu pietre prețioase reale, ceară de soia complet naturală, parfum special amestecat și fitiluri magice din lemn. Conectați-vă cu conștiința superioară și iluminarea spirituală prin lumânarea n..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare Chakra cu Cristale - Chakra Al Treilea Ochi
Indisponibil
Experimentați puterea vindecării cu această Lumânare Chakra cu Pietre Prețioase - Chakra al Treilea Ochi. Fabricat cu pietre prețioase reale, ceară de soia complet naturală, parfum special amestecat și fitiluri magice din lemn. Extindeți-vă intuiția și înțelepciunea interioară cu Lumânarea Chakra cu..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare Chakra cu Cristale - Chakra Gatului
Indisponibil
Experimentați puterea vindecării cu această Lumânare Chakra cu Pietre Prețioase - Chakra Gâtului. Fabricat cu pietre prețioase reale, ceară de soia complet naturală, parfum special amestecat și fitiluri magice din lemn. Găsiți-vă vocea și îmbunătățiți-vă comunicarea cu Lumânarea Chakra cu Pietre Pre..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Afişare 1 - 12 din 129 (11 pagini)