Menu
Your Cart

Editura Niculescu

Editura Niculescu
Grădina cu povești de leac. Dăruite din inimă adulților și copiilor
Indisponibil
Poveștile au capacitatea uimitoare de a găsi, dincolo de toate hățișurile minții noastre, drumul tainic spre copilul interior lăsat cândva în urmă. Acest copil încă așteaptă ghemuit într-un colț de suflet să ne atingem măreția și să devenim acei adulți suficient de puternici și de stabili care să-l ..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Să fii Zen nu înseamnă să fii cool!Zen-ul nu este o doctrină care prezintă relaxarea ca pe o artă, ci dimpotrivă este o practică riguroasă și pretențioasă, prin care cineva îşi însuşeşte valori umane ce astăzi par demodate, cum ar fi răbdarea, perseverența, bunăvoința, sobrietatea, ecuanimitatea...Ş..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Fii puternic ca un stejar!Și dacă v-ați inspira de la un copac pentru a trăi mai bine în fiecare zi? Ar fi, cu siguranță, o idee extraordinară, dar și de bun-simț, deoarece arborele are abilități ascunse, precum ancorarea, adaptabilitatea, puterea de vindecare, carisma... Plămân indispensabil al min..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Faimosul doctor de familie William Sears și renumitul neurolog Vincent M. Fortanasce vă prezintă un ghid accesibil persoanelor de orice vârstă, deosebit de util în menținerea sănătății optime a creierului. Autorii oferă diferite instru­mente de tratare a depresiei, a anxietății și a ADHD-ului, inclu..
55,00 lei
Fără TVA:55,00 lei
Ştiaţi că aproape 70% din comunicarea noastră are loc prin mijloace nonverbale: prin gesturi, mers, privire?Piciorul care se leagănă, o privire aruncată pe furiş sau o strângere de mână moale sunt adesea mult mai grăitoare decât cuvintele însele. Cu ajutorul acestei cărţi, bogat ilustrate, care conţ..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Dr. DAVID R. HAMILTON are o diplomă de licenţă în chimie, precum şi un doctorat în chimie organică, în 1995, după terminarea studiilor, a lucrat într-una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume. în 1999, a fost antrenor de atletism şi manager al unei echipe de atletism, pentru ca în 2000..
28,00 lei
Fără TVA:28,00 lei
Autorul, Georges Colleuil, pasionat de științele care au omul în centrul preocupărilor, este totodată un specialist în limbajul semnelor și al simbo- lurilor. În 1983, creează Referențialul Arhetipurilor Personale, pe care îl aplică și îl predă și astăzi. În volumul de față, autorul ne invită să re..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Caracterul fascinant al Tarotului i-a vorbit inconștientului nostru de secole. Utilizarea sa divinatorie, ce oferă răspunsuri și dezvăluie adevăruri ascunse, păstrează un caracter ezoteric, dar mult mai prețioasă este folosirea sa ca suport de proiecție pentru a promova exprimarea verbală, a stimula..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
În cartea sa Sentimentele de la A la Z, Andrew Fuller analizează cea mai comună gamă de emoții și explică ce sunt acestea, cum funcționează și cum le poți folosi pentru binele tău personal, în loc să le lași să-ți conducă viața. Acesta detaliază originile emoțiilor și arată care sunt căile neuronale..
50,00 lei
Fără TVA:50,00 lei
„Regulile vieții este un ghid motivațional în care Richard Templar ne explică cum să trăim mereu cu zâmbetul pe buze și cu capul sus, prin aceasta înțelegând cum să ne ducem existenta si să muncim alături de oameni care au personalități diferite. Cu mult bun-simț și o înțelepciune simplă, cartea de ..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Reacții excesive, o sete profundă de recunoaștere sau teama de abandon… Uneori, suntem prizonierii unor comportamente pe care le atribuim rănilor noastre emoționale. Și, cu cât căutăm mai mult să ne eliberăm de aceste sentimente de trădare, abandon, umilință, respingere sau nedreptate, cu atât mai m..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Aceste povestiri care se întretaie cu eleganţă vorbesc despre pierdere, supravieţuire şi renaştere, fiind construite în jurul experienţelor unchiului scriitoarei, un ţăran fugit dintr-o Ungarie devastată de război, devenit ulterior, refugiat grădinar credincios şi un tezaur ambulant de poveşti, unul..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Afişare 1 - 12 din 21 (2 pagini)