Menu
Your Cart

Fumigatie ierburi ritual

Fumigatie ierburi ritual
Florile de Galbenele sunt utilizate atât la protecția casei și a familiei de vrăji și influențe malefice, cât și în ritualurile pentru atragerea abundenței financiare.Pentru protecție, le puteți ține într-un săculeț alături de Ruda și/sau Mandragora agățate deasupra ușii sau pe la geamuri.Pentru at..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Amestecul de Ierburi Amare este utilizat la purificarea energiilor înaintea ritualurilor, pentru a ne asigura că aura noastră este curată; și la alungarea atașamentelor negative în cazul în care o persoană sau un spațiu este sub influența acestora. Ierburile pentru ritual pot fi arse în timpul ritu..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Se folosește la înlăturarea și ținerea la distanță a persoanelor cu intenții rele și a energiilor negative. Ierburile pentru ritual pot fi arse în timpul ritualului sau pot fi folosite la îmbrăcarea lumânărilor,  în cadrul băilor ritualice,  în săculeți  ”Mojo Bags”, etc...
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Este utilizat pentru a atrage norocul de partea noastră, mai ales când suntem în căutarea unui loc de muncă. Tonic și stimulant, este indicat și în cazurile de epuizare.Ierburile pentru ritual pot fi arse în timpul ritualului sau pot fi folosite la îmbrăcarea lumânărilor,  în cadrul băilor ri..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Se folosește pentru purificarea spirituală. Este foarte util pentru înlăturarea spiritelor și a entităților malefice atașate de o persoană.Sugestie de utilizare: Se ține într-un săculeț închis cu sfoară roșie de către persoanele care simt că sunt ușor atacate energetic. Pentru cei care simt că au pa..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Damiana se utilizează în ritualurile de iubire, fiind un stimulent al pasiunii și favorizând relațiile amoroase. Sugestie de utilizare: Se poate amesteca în ape de ritual pentru iubire și se pulverizează în încăpere.Ierburile pentru ritual pot fi arse în timpul ritualului sau pot fi folosite la îmb..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Este folosită în ritualurile de dragoste, când dorim să atragem sau să ținem o persoană lângă noi. Sugestie de utilizare: Se amestecă alături de flori de portocal sau apă de portocal, scorțișoară și câteva picături de Ulei Ritualizat pentru Liniște sau Dragoste, copal și câteva picături din Colonia ..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
* Mai este numit si Părul Maicii Domnului, Părul fetei, Maiden Hair în Engleză, Adiantum...Este folosit în ritualurile menite să crească carisma personală și pentru îmbunătățirea relațiilor sociale. Ierburile pentru ritual pot fi arse în timpul ritualului sau pot fi folosite la îmbrăcarea lumânăril..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Mărarul este utilizat în ritualurile de iubire, mai ales când vrem să ne asigurăm de fidelitatea partenerului. Mai este folosit și în ritualurile pentru atragerea banilor și a abundenței financiare.Ierburile pentru ritual pot fi arse în timpul ritualului sau pot fi folosite la îmbrăcarea lumânărilo..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Ierburile pentru ritual Conquistador pot fi folosite atât în ritualurile de iubire, la atracția unei persoane, cât și în cazurile în care vrem să avem câștigul de partea noastră într-o situație, inclusiv în procese și dispute.Sugestie de utilizare: se ard ierburile într-un vas alături de lavandă, fl..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Salvia este una dintre cele mai vechi plante folosite in medicina populara si in ritualurile de curatare, protectie si vindecare. Aroma fumului de salvie este puternica si impunatoare. Este de recomandat sa curatam casa din cand in cand pentru a echilibra mediul emotional si pentru a mentine pacea s..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Folosit in ritualuri pentru putere ..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Afişare 1 - 12 din 22 (2 pagini)