Menu
Your Cart

Divinație

Divinație
Profunde și transformatoare, diverse și pline de putere, numeroasele fețe ale Marii Zeițe ne-au hrănit și ghidat sufletele de-a lungul vieților. Acest nou oracol inspirator de la Lucy Cavendish și Jake Baddeley va apropia mai multe Maiden, Mama și Crone, reaprinzând lumina eternă a femininului sacru..
180,00 lei
Fără TVA:180,00 lei
În tărâmul imaginativ al Zoologică, poveștile ciudate, intuițiile alchimice și înțelepciunile neobișnuite se îmbină în sens profund, înțelegere remarcabilă și transformări împuternicite. Aici, treptele de viteză și roțile pivotante devin componente ale destinului pe care l-ați ales.Amestecă cărțile ..
180,00 lei
Fără TVA:180,00 lei
Oriunde sunt oameni, există vrăjitoare solitare – emisari independenți ai magiei care îi iubesc pe ceilalți, dar adoră tovărășia celor liberi și sălbaticii și mai mult. Dacă ați tânjit vreodată după mistere sărutate de lună, rudenie cu florile sălbatice și legături extatice cu Natura și ciclurile ei..
180,00 lei
Fără TVA:180,00 lei
Folosiți-vă de o bogăție de înțelepciune astrologică pentru a dezvălui alegerile primitive, adaptative și în evoluție disponibile pentru dvs. în fiecare moment, situație, relație și oportunitate. Aprofundați-vă înțelegerea despre întâmplările din lumea voastră, măriți-vă impactul și sporiți-vă bucur..
180,00 lei
Fără TVA:180,00 lei
Stelele și mișcările lor sunt strâns legate de viața de pe Pământ. Venim din stele și, din cele mai vechi timpuri, observarea mișcării planetelor și a cerurilor a scos la iveală o mai bună înțelegere a naturii umane. Stele, planete, plante, animale și oameni sunt conectați și în comunicare: acest pa..
140,00 lei
Fără TVA:140,00 lei
Cele 25 de pietre din acest set sunt recreări ale Runelor Vikinge, cu linii perpendiculare și oblice pe fiecare piatră. Complet cu carte ilustrată de 150 de pagini, Cartea runelor de Ralph Blum. Include husă cu șnur pentru a ține pietrele rune. Foaia de calcul nu este inclusă...
250,00 lei
Fără TVA:250,00 lei
Cu farmec, eleganță și un ochi sclipitor, pisicile negre ale artistei Helena de Almeida se strecoară în inimile noastre. Cărțile concepute cu dragoste, bazate pe tarotul lui A.E. Waite, arată labele de catifea magice, grațioase și libere, dar și feroce și puternice. Numeroasele detalii ale fiecărei ..
180,00 lei
Fără TVA:180,00 lei
Norse Oracle Deck este atât un ghid, cât și un instrument. Este, de asemenea, o extensie a ta, deoarece în forma lor cea mai înaltă, cărțile sunt canale pentru ca înțelepciunea uitată să fie amintită. Prin această punte, vechii vorbesc din nou. Acest oracol este împărțit în trei părți: rune nordice,..
200,00 lei
Fără TVA:200,00 lei
Acest pachet de tarot frumos concis, cu 78 de cărți, este ideal atât pentru începători, cât și pentru cititorii experimentați. Include o foaie promptă de semnificații ale cărților și titluri reimaginate, fără gen, cum ar fi: Ucenicul (Pagina), Campionul (Cavalerul), Păzitorul (Regina), Coroana (Rege..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Placa spiritelor sau dupa numele ei faimos "ouija" este o suprafata plana care contine literele alfabetului, numeree de la 0 la 9, cuvintele da/nu si la revedere. Este folosita pentru comunicarea cu spiritele. Contine un ghid explicativ. REGULI:1. Purifica placa de fiecare data inainte si ..
200,00 lei
Fără TVA:200,00 lei
Strămoșii noștri au multe să ne învețe despre noi înșine și despre locul nostru în univers. Ei pot mijloci cu Divinul în numele nostru și, de asemenea, pot acționa ca gardieni, ghiduri și maeștri înălțați. Oracolul Secretele Strămoșilor aduce venerația ancestrală – un principiu spiritual cheie al at..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Un pachet oracol de 44 de cărți creat pentru a vă susține copilul interior, pentru a vindeca traumele și pentru a facilita creșterea personală, conceput pentru a fi folosit pentru o muncă emoțională profundă, cu un jurnal deschis și un spirit deschis.Ajungeți în trecut și în cel mai interior sine pe..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Afişare 1 - 12 din 738 (62 pagini)