Menu
Your Cart

Blog

14 sept. Luna Nouă în Fecioară și 6 planete în retrograd
Seshat 0 154
O dată cu Luna Nouă în Fecioară de pe 14 septembrie 2023, avem și alte șase planete majore în retrogradare. Energia retrogradă puternică împreună cu Luna Nouă ne poate ghida spre interior și trecut, făcându-ne să ne uităm la lucruri pentru a fi siguri că înțelegem pe deplin unde am fost, înainte să ..
07 sept. Jupiter retrograd în Taur - rezolvă-ți problemele financiare!
Seshat 0 128
Jupiter a intrat in retrograd pe 4 septembrie in semnul Taurului, și va rămâne aici până pe 30 decembrie 2023.Jupiter este planeta expansiunii așa că, atunci când este în retrograd tine să intensifice problemele care necesită atenția noastră.Hai să vedem mai în detaliu ce energii va aduce Jupiter re..
29 aug. Super Luna Plină în Pești și șase planete în retrograd - 31.08.2023
Seshat 0 293
Pe 30 august avem Luna Plină în Pești. Întrucât aceasta este cea de-a doua Luna Plină din această lună, este numită Luna Albastră.Lunile Albastre sunt foarte de rare, având una la aproximativ 2 ani și jumătate, iar asta ne arată cp trebuie să fim atenți  la prezența lor.Faptul că avem două Luni Plin..
25 aug. Mercur este iar retrograd - 23 august - 14 septembrie
0 199
Când lucrurile încep să o ia razna, primul lucru pe care îl căutăm este dacă Mercur a intrat in retrograd. Deși răspunsul a fost nu din 14 mai, acum totul se schimbă căci din 23 august Mercur își va începe mișcarea retrogradă în Fecioară, și o va încheia pe 15 septembrie, iar asta poate cauza în ace..
17 aug. Luna Nouă din august 2023
Seshat 0 140
Pe 16 august am avut Luna Nouă in Leu, care a adus începutul unui nou ciclu lunar. La începutul fiecărui ciclu lunar putem curăța lucruri din viața noastră, în special cele ce țin de emoții.Lunile Nou ne oferă o resetare și ne pot ghida pentru a ne da seama ce simțim cu adevărat despre un anumit luc..
03 aug. Profită de cea mai puternică zi din an pentru manifestare - 5 moduri prin care îți poți manifesta visele 08.08.2023
Seshat 1 263
Portalul Leului este un fenomen cosmic care are loc în fiecare an pe 08.08, iar asta simbolizează putere, curaj și creativitate. Hai să explorăm împreună cinci moduri puternice prin care poți manifesta în perioada acestei magii celeste. Aliniază-ți intențiilePortalul Leului este o perioadă cu un cre..
28 iul. Super Luna Plină în Vărsător din 1 august 2023 aduce o curățare profundă
Seshat 0 271
În prima zi din luna august vom avea o Lună Plină în Vărsător și, având în vedere că un ciclu lunar are 29.5 zile, înseamnă că ne va aștepta o altă Lună Plină la sfârșitul lunii, pe 30 august, când vom avea o Lună Albastră în Pești.Ambele Luni Pline vor fi Super Luni, ceea ce înseamnă că vor fi mai ..
17 iul. Luna Nouă în Rac – 17 iulie 2023 - emoții puternice ies la suprafață
Seshat 0 216
Pe 17 iunie 2023 vom avea o Lună Nouă în Rac, chiar după ce Nodurile Lunare vor trece în Berbec și Balanță, deblocând un nou ciclu ce va dura 18 luni.Luna Nouă în Rac și mutarea Nodurilor Lunare în aceeași zi, ne indică o perioadă cu o intensă energie karmică.Dacă suntem atenți este posibil să vedem..
13 iul. Nodurile lunare intră în Berbec și Balanță – 2023-2025
Seshat 0 200
Nodurile Lunare sunt punctele matematice dintre Soare și Lună și sunt legate de ciclurile eclipselor. Există un Nod Nord și un Nod Sud, care sunt mereu diametral opuse, creând astfel o axa puternică extrem de încărcată, în special în sezonul eclipselor.Deși denumirea lor poate părea destul de tehnic..
04 iul. Portalul lui Sirius – 4-8 iulie - aduce momentul perfect în care să primești mesaje divine
Seshat 0 320
În fiecare an, în prima săptămână din iulie, un portal de energie sacru este activat între Pământ și Sirius, aducând vibrații înalte și creștere spirituală.Acest Portal energetic apare atunci când Soarele intră în conjuncție cu steaua Sirius, care este localizată la 14 grade în tropicul Racului.În p..
29 iun. Luna Plină în Capricorn – Julie 2023 - înfruntă provocările
Seshat 0 271
Pe 3 iulie 2023 vom avea Luna Plină în Capricorn, care ne va aduce și provocări dar și recompense. Pare că Universul ne încurajează să facem lucrurile dificile dar ne promite și că vom fi plăcut răsplătiți atunci după ce le facem.Iar asta face din Luna Plină în Capricorn oportunitatea perfectă pentr..
20 iun. Solstițiul de vară – iunie 2023 -  Bucură-te de puterea Soarelui
Seshat 0 440
Pe 21 iunie vom avea solstițiul de vară, ziua în care Soarele ”stă pe loc” iar anotimpurile se schimbă.De asemenea, solstițiul aduce și cea mai lungă zi din an, în emisfera nordică, iar asta ne încurajează să celebrăm lumina.Solstițiul este o zi deosebit de senzitivă, în care ne putem simți mai cone..
Afişare 1 - 12 din 285 (24 pagini)