Menu
Your Cart

Blog

13 iul. Cum să te aperi de atacuri magice
0 117
Multe persoane spirituale își fac griji, la un moment dat, cu privire la atacurile magice. Ce se întâmplă dacă cineva îți pune o vrajă? Cum îți vei da seama? Ce să faci? Mai important, cum te protejezi pentru ca acest lucru să nu se întâmple? Știați?Ce este un atac magic? Este un blestem menit să fa..
03 iul. Luna nouă în Rac și Poarta lui Sirius - conectează-te cu inima ta
Seshat 0 354
5 iulie 2024 vom avea Lună Nouă în Rac, în inima Porții Sirius, iar asta va aduce un început puternic pentru acest nou ciclu lunar.Lui Sirius, Soarele nostru spiritual, strămoșii noștri din toate colțurile lumii i-au acordat o atenție deosebită și au corelat mișcările sale cu evenimente și ritualuri..
20 iun. Luna Plină în Capricorn vine la doar o zi după solstițiul de vară
Seshat 0 720
Luna Plină în Capricorn sosește pe 21 iunie, la scurt timp după Solstițiu, amplificându-i puterea și magnetismul.Lunile pline atrag energia în afara noastră, făcându-le portaluri puternice pentru a elibera, completa și scoate la iveală noi informații. Și, pe măsură ce grila energetică a planetei se ..
15 iun. Solstițiul de vară si sezonul Racului - Protejează tot ceea ce îți este drag
Seshat 0 1291
Sezonul Racului in 2024 începe pe 20 iunie, o dată cu Solstițiul de vară, un moment în care vălul dintre lumi este subțire și putem să ne folosim cu mai multă ușurință de puterile vindecătoare ale mamei natură.Solstițiul aduce, de asemenea, fie cea mai lungă, fie cea mai scurtă zi a anului. Pentru c..
03 iun. Luna Nouă din iunie - acum totul este despre iubire
Seshat 0 2016
Salutăm începutul unui nou ciclu lunar pe 6 iunie, cu Luna Nouă în Gemeni, perioadă în care se pare că Universul ne aduce tema iubirii în prim plan!Venus, planeta iubirii și a relațiilor este strâns legată de energiile acestei Luni Noi, la fel ca și Juno, Asteroidul Zeiței căsătoriei.Venus, Juno și ..
25 mai Portalul Silver Gate: Soarele în Conjuncție cu Aldebaran + ritual de manifestare
Seshat 4 10382
Aldebaran este cunoscută ca fiind una dintre cele patru stele regale. Locul său pe cerul nopții a fost mult timp considerat sacru, de către multe culturi antice din întreaga lume.Se spune că Aldebaran aduce noroc, curaj, succes și rezistență. Energia sa este asemănată cu cea a unui înger păzitor, ca..
17 mai Află răspunsul la toate întrebările tale! Descoperă puterile magice ale pendulului de radiestezie
Seshat 0 3044
Poate vă întrebați ce este un pendul - ei bine, pendulul este un instrument frumos și puternic, care poate ajuta la vindecarea energetică, meditație, divinație și radiestezie. Cu toții posedăm puterea inerentă a intuiției, iar pendulul este un instrument valoros care ne ajută să profităm de aceasta ..
14 mai Luna Plină în Săgetător - mai 2024
Seshat 0 3190
Luna Plină în Săgetător sosește pe 23 mai, aducând energii ce ne îndeamnă la aventură, distracție și joacă! Rareori avem parte de o Lună Plină care să ne încurajeze să căutăm bucuria, să nu luăm lucrurile atât de în serios și să ne amintim că viața este o experiență bogată în fiecare emoție.Sub Luna..
23 apr. Luna Plină în Scorpion aduce emoții haotice
Seshat 0 6168
Pe 23 aprilie 2024 avem Lună Plină în Scorpion.Scorpionul este unul dintre cele mai provocatoare semne în care se află Luna. În astrologia tradițională, se spune că Luna se află în detriment în Scorpion și nu își poate exprima plenitudinea energiei sale, creând o dinamică provocatoare.În timp ce put..
12 apr. Jupiter, planeta expansiunii se întâlnește cu Uranus, planeta inovației
0 5877
Jupiter și Uranus se întâlnesc într-o conjuncție rară dar predestinată pe 20 aprilie 2024. Deși această zi reprezintă apogeul conjuncției, energia ei zumzăie de  mut timp în fundal, pe cerul nostru cosmic, mai precis încă de la sfârșitul anului 2023. De asemenea, vom continua să lucrăm cu această en..
28 mar. Condimente și ierburi pe care le poți folosi pentru vrăji de aducere a dragostei
Seshat 0 7733
De cele mai multe ori, veți auzi că unii mari vrăjitori folosesc un anumit condiment pentru ca o vrajă de aducere a dragostei să funcționeze. Iar asta te poate face să te gândești, ce anume sunt aceste condimente? Dacă nu ați știut niciodată, se spune că vrăjile pentru dragoste sunt vrăjile folosite..
16 mar. Echinocțiul de primăvară și începutul noului an astrologic - 19 martie 2024 -
Seshat 0 8994
19 martie 2024 aduce Echinocțiul, un moment în care ziua și noaptea sunt egale și începutul primăverii sau al toamnei, în funcție de emisfera în care locuiți.Se spune că la Echinocțiu, câmpul energetic al planetei se mișcă într-o mai mare armonie, permițându-ne să ne încărcăm cu puterile vindecătoar..
Afişare 1 - 12 din 312 (26 pagini)