Menu
Your Cart

Blog

22 feb. Luna Plină în Fecioară - 24 februarie 2024
Seshat 0 54
Pe 24 februarie 2024 vom avea Luna Plină în Fecioară, ultima Lună Plină din acest an astrologic și ultima Lună Plină înainte de începerea sezonului de eclipse.Acest plasament special conferă acestei Luni pline o puternică energie de epurare. Ne curățăm din interior spre exterior, în plus o avem și p..
09 feb. Ritualuri pentru Anul Nou Chinezesc - Anul Dragonului de Lemn
Seshat 0 1311
Pe 10 februarie 2024 începem Anul Nou Chinezesc. Una dintre cele mai importante zile din Calendarul Lunar, este o zi în care este bine să respectăm tradițiile cât mai fidel pentru a ne asigura că abundența și prosperitatea ne vor însoți pe tot parcursul anului.Anul Nou Chinezesc este atât de importa..
17 ian. puterea vindecătoare a sunetului: cum îți pot aduce vindecare bolurile tibetane
Seshat 0 2872
Explorați arta străveche a vindecării prin sunet cu ajutorul bolurilor cântătoare tibetane și descoperiți cum să cultivați relaxarea, concentrarea și bunăstarea fizică cu ajutorul acestui instrument puternic. Începeți călătoria de vindecare prin sunet și stimulați-vă sănătatea și starea generală de ..
10 ian. Prima Lună Nouă din an și Pluto în Capricorn
Seshat 0 3177
Este prima Lună Nouă din acest an, iar valuri de inspirație proaspătă vor curge pe cerul cosmic, inspirându-ne să fim entuziasmați de anul ce ne așteaptă.Dacă încă vă simțiți letargici sau leneși din cauza încheierii anului 2023, respirați această energie de Lună Nouă, care atinge apogeul pe 11 ianu..
03 ian. Ce îți rezervă anul 2024 în numerologie?
Seshat 0 3555
În numerologie, 2024 este un an cu numărul 8. Numărul 8 reprezintă tărie, putere și determinare. Numărul 8 este, de asemenea, profund spiritual, reprezentând legea universală "Cum e sus, așa e jos". Se spune, de asemenea, că reprezintă destinul nostru karmic.2024 va fi un an în care ne vom conecta c..
10 dec. Ultima Lună Nouă din 2023
Seshat 0 4221
În cea de-a douăsprezecea zi  a celei de-a douăsprezecea luni vom avea Lună Nouă în Săgetător, ultima Lună Nouă din 2023. Mercur staționează, de asemenea, retrograd la scurt timp după apogeul Lunii Noi, ceea ce face ca această zi să fie una extrem de încărcată energetic.Haideți să deslușim cadourile..
04 dec. Arta fumigației - când și cum să o folosești
0 4443
Arta de a curăța prin fumigație este un ritual spiritual străvechi de purificare, de îndepărtare a energiei negative și de îmbunătățire a stării de spirit și poate fi ușor de încorporat în rutina săptămânală sau în practica meditativă. Care sunt cele mai bune unelte pentru curățarea prin fumigație?S..
25 nov. Luna Plină în Gemeni - eliberează-te de orice greutate
0 4087
Aproape că am ajuns la sfârșitul anului calendaristic și, sub Luna Plină din noiembrie, putem începe să simțim că este timpul să ne eliberăm de orice greutate pe care 2023 ne-a adus-o în cale.Deși mai avem încă o Lună Plină în decembrie, Luna Plină în Gemeni din 27 noiembrie, ne ghidează să începem ..
12 nov. Lun Nouă în Scorpion - Găsește-ți esența
Seshat 0 3254
Luna Nouă din 13 noiembrie în Scorpion are pânze adânci și încâlcite de energie care se vor întinde în cele mai întunecate părți ale sufletului și psihicului nostru.Ce este în neregulă? Ce este corect? Care este calea? Aceste întrebări filozofice iscoditoare vor dansa prin mințile noastre sub Luna Î..
27 oct. Ritual pentru eclipsa de Luna în Taur - 2023
Seshat 0 3506
Eclipsa de Lună Plină în Taur sosește pe 28 octombrie, chiar în momentul în care constelația Pleiadelor începe să se înalțe pe cerul serii.Ascensiunea Pleiadelor a fost considerată încă din antichitate un moment în care energiile morții și renașterii sunt la cel mai înalt nivel. Acest lucru este pot..
24 oct. Eclipsa de Lună Plină în Taur încheie un ciclu ce a început în 2021!
Seshat 0 3540
Eclipsa de Lună Plină în Taur va avea loc pe 28 octombrie 2023. Eclipsele sunt întotdeauna un moment extrem de transformator. Ele aduc o energie nesigură care ne poate tulbura spiritul și ne poate stârni unele emoțiile. Eclipsele sporesc energia din jurul nostru, subțiind vălul și făcându-ne să vede..
13 oct. Eclipsa Solară de Lună Nouă în Balanță - prima dintr-un lung șir
0 2518
Eclipsa de Lună Nouă în Balanță are loc pe 14 octombrie și este a doua eclipsă din ciclul Berbec-Balanță cu care vom lucra în următorii ani.Deoarece acest ciclu de Eclipse este relativ nou, multe semințe abia acum sunt plantate. S-ar putea să nu ne vedem de acum călătoria exactă pe care ne va duce a..
Afişare 1 - 12 din 299 (25 pagini)