Portalul Leului este un fenomen cosmic care are loc în fiecare an pe 08.08, iar asta simbolizează putere, curaj și creativitate. Hai să explorăm împreună cinci moduri puternice prin care poți manifesta în perioada acestei magii celeste.

 

Aliniază-ți intențiile

Portalul Leului este o perioadă cu un crescut potențial de manifestare, prin urmare este crucial să îți aliniezi intențiile cu ceea ce îți dorești cu adevărat. Fă-ți timp pentru a te scufunda adânc în sufletul tău, meditează, scrie în jurnal și setează intenții clare care să îți dea putere. Vizualizează-te cum întrupezi deja acele intenții și simte emoțiile asociate cu realizarea lor. Nu uita, Universul răspunde la vibrația ta, așa că fii intențional și specific.

 

Îmbrățișează puterea afirmațiilor

Afirmațiile sunt mici cuvinte de înțelepciune pe care le simțim în subconștient, modelându-ne realitatea cu fiecare cuvânt în parte. În perioada cestui Portal al Leului, infuzează-ți afirmațiile cu energia Leului – curajos, încrezător și feroce peste măsură. Spune-ți afirmațiile cu pasiune și convingere și lasă-le vibrația să răsune în Univers. Tu ești creatorul propriului tău destin, iar aceste afirmații îți for reaminti care este puterea ta interioară.

”Sunt un creator feroce, îmi manifest visele cu ușurință și grație.”

”Radiez încredere și atrag abundență în toate ariile vieții mele.”

”Îmi îmbrățișez talentele unice și strălucesc cu putere, inspirându-i pe ceilalți cu autenticitatea mea.”

 

Practică recunoștința venită din inimă

Recunoștința este superputerea supremă și, în timpul Portalului Leului este momentul să o intensifici chiar mai mult. Fă-ți timp în această perioadă pentru câteva zile la rând, pentru a-ți exprima recunoștința venită din inimă pentru binecuvântările și lecțiile din viața ta. Fie ele mici sau mari, momentele de recunoștință îți cresc vibrația și te aliniază cu energia abundentă a Universului.

Începe un jurnal de recunoștință și, înainte să mergi la culcare, scrie trei lucruri pentru care ești recunoscător care ți s-au întâmplat în timpul zilei. Simte căldura în inima ta în timp ce conștientizezi frumusețea din jurul tău. Recunoștința sporește procesul de manifestare, așa că lasă-ți inima de leu să strige cu mulțumire.

 

Practică vizualizarea creativă

Energia Leului reprezintă exprimarea de sine și creativitatea. Accesează-ți latura artistică în această perioadă prin practicarea vizualizării creative. Stai într-un spațiu liniștit, închide ochii și vizualizează cu detalii vii cum visele tale devin realitate. Vizualizează-te cum ești cea mai bună versiune a ta și cum trăiești viața ta de vis.

În timp ce vizualizezi, simte emoțiile și entuziasmul cum îți umplu câmpul energetic. Ai încredere că Universul co-creează împreună cu tine și, pe măsură ce îți îmbrățișezi creativitatea, manifestațiile dorințelor tale vor deveni o forță de neoprit.

 

Practică dragostea de sine și încrederea

Încrederea este bijuteria coroanei Leului, iar dragostea de sine este fundație ce o ține în loc. în perioada acestui portal cosmic, tratează-te cu respectul și grija supremă. Sărbătorește-ți realizările, indiferent cât sunt de mici par. Îmbăiază-te în dragoste, apreciere și bunătate.

Stai mândru și recunoaște-ți unicitatea – când te iubești și crezi în tine, Universul oglindește acea dragoste înapoi. Nu uita, meriți toată abundența și succesul ce vin în calea ta, așa că îmbrățișează-ți spiritul de leu și strigă cu încredere în tine!

 

Pentru Portalul Leului îți recomandăm:

Ochi de tigru pentru determinare, voință și claritate

Citrin pentru manifestare, voință, claritate mentală și creativitate

Lapis Lazuli pentru viziune interioară, comunicare cu adevăr, cunoaștere de sine și creștere