Menu
Your Cart

Astrologie

12 iun. Luna Plină în Săgetător – iunie 2023
0 217
Luna Plină de pe 3 iunie este prima Luna Plină după sezonul Eclipselor, și este aici pentru a ne ajuta să continuăm să ne îndepărtăm de evenimentele din timpul eclipselor ce ne-au transformat și ne-au schimbat viața, pe care le-am simțit cel mai intens în perioada aprilie-mai.În perioada acestei Lun..
18 mai Luna Nouă în Taur aduce un moment de liniște - mai 2023
0 364
Respiră adânc. Inspiră pe nas și expiră pe gură, făcând un mic zgomot. Un fel de oftat de eliberare. Simte cum greutatea ți se ridică de pe piept și umeri. Poate îți descleștezi maxilarul sau îți întinzi brațele. Așeză-te în ființa ta și absoarbe înțelepciunea pe care o aduce Luna Nouă în Taur... L..
04 mai Eclipsa de Luna Plină în Scorpion 2023 - privește totul ca pe o joacă
0 400
Această eclipsă de Lună Plină va avea loc pe 5 mai 2023. Aceasta este o eclipsă de Penumbră unde Luna Plină intră în penumbra Pământului, iar asta îi va diminua un pic luminozitatea. Deși nu este la fel de puternică ca o eclipsă totală sau parțială, efectele eclipsei de penumbră vor intensifica ener..
28 apr.  Cele mai bune afirmații pentru Mercur retrograd în funcție de zodie:
0 379
În perioada în care Mercur va avea mișcare retrogradă în Taur, între 21 aprilie și 14 mai, pare că Universul ne îndeamnă să încetinim și să ne uităm mai atent la viețile noastre. Taurul este un semn asociat cu lumea materială, prin urmare este posibil ca în această perioadă să ne concentrăm mai mult..
01 apr. Luna Plină în Balanță - Taie legăturile și vindecă rănile
0 371
Luna Plină în Balanță va atinge apogeul pe 5 aprilie 2023. Balanța este un semn asociat relațiilor noastre și cu modul în care la ne raportăm la ele. De asemenea, este conectată și cu dreptatea, corectitudinea, dar și nevoile și bunăstarea celorlalți. Sub energia Lunii Pline  este posibil ca relați..
16 mar. Echinocțiul de primăvară aduce valuri de armonie - 21 martie 2023
0 353
Echinocțiul din 20 martie 2023, va aduce un moment de stabilitate și echilibru; ne vom întoarce la punctul zero în timp ce ne vom bucura de același număr de ore din zi și din noapte. Se spune că, de echinocțiu vălul dintre dimensiuni se subțiază iar câmpul energetic al Mamei Pământ se mișcă în armo..
08 mar. Conjuncția dintre Jupiter și Chiron în Berbec aduce vindecare profundă – 9-15 martie 2023
0 379
Martie este una dintre cele mai intense luni din 2023, datorită tuturor aliniamentelor cosmice rare și spectaculoase la care vom asista. De asemenea, martie pavează drumul spre sezonul Eclipselor, care va începe în Aprilie. Adunarea tuturor acestor energii cosmice va aduce transformare, schimbare ș..
03 mar. Luna Plină în Fecioară aduce posibilități infinite - martie 2023
0 372
Luna martie a anului 2023 pavează drumul pentru unele dintre cele mai transformatoare evenimente comice ale acestui an. Până la sfârșitul acestei luni, este posibil să fi înfruntat schimbări, vindecări și vom fi primit noi oportunități. Pentru a ne pregăti pentru toate aceste evenimente comice, Lun..
19 ian. Luna nouă în Vărsător aduce noi începuturi și un imbold de înaintare
0 355
Energie proaspătă curge din cerul cosmic sub lumina Lunii Noi din Vărsător. Sosind pe 21 ianuarie, această Lună Nouă aduce un moment gentil în care să plantăm semințe, să stabilim intenții și să ne gândim la tot ceea ce ne dorim să atragem aproape. Stabilirea intențiilor și elaborarea obiectivelor ..
03 ian. Cele mai importante evenimente astrologice din 2023 - va fi un an al schimbărilor
0 234
2023 aduce unele schimbări cosmice importante, creând schimbări importante în rețeaua energetică a planetei.   Mai jos vom puncta unele momente astrologie importante din 2023, iar dar dacă ar trebui să selectez câteva cuvinte-cheie sau motive pentru 2023, acestea ar fi...    Finalizarea și î..
03 nov. Eclipsa de Lună Sângerie este posibil să aducă vești șocante - 7 noiembrie 2022
0 3350
Eclipsa de Lună Sângerie din 8 noiembrie este un eveniment magic. Această Eclipsă de Lună Sângerie va fi în semnul Taurului aduce valuri de energie transformatoare care ne pot duce spre stări superioare de conștiință și spre niveluri mai înalte ale călătoriei noastre sufletești. În mai 2022, am avu..
21 oct. Înțelege-ți astrograma - Semnificația planetelor din harta ta astrală
0 3997
SUrsaLa un nivel general - sau atmosferic, dacă vreți - destinul vostru astrologic este influențat de poziția corpurilor cerești din sistemul nostru solar, în momentul în care v-ați născut. Când citim horoscopul, tindem să ne concentrăm asupra poziției Soarelui, care determină semnul tău solar (ad..
Afişare 1 - 12 din 63 (6 pagini)