Luna martie a anului 2023 pavează drumul pentru unele dintre cele mai transformatoare evenimente comice ale acestui an. Până la sfârșitul acestei luni, este posibil să fi înfruntat schimbări, vindecări și vom fi primit noi oportunități.

Pentru a ne pregăti pentru toate aceste evenimente comice, Luna Plină de pe 7 martie ne va fi sfeșnic.

Picând în semnul Fecioarei, Luna Plină din martie va fi ca un tonic, ca un elixir care este special conceput pentru noi, pentru a ne ajuta să navigăm prin tot ceea ce este destinat să ne aducă această lună.

Luna Plină în Fecioară va fi medicamentul nostru și ne va duce exact ceea ce avem nevoie în acest stadiu al evoluției sufletului nostru.

Fii atent la ceea ce te simți chemat în perioada Lunii Pline. Te simți ghidat să te odihnești, să eliberezi sau să primești noi oportunități? Te simți chemat să mergi în interior și să stai nemișcat, sau să te pui pe tine și creația ta în lume?

Se vor coace atât de multe sub această Lună Plină, pare pur și simplu că orice este posibil, așa că îndeplinește-ți nevoile și fii atent la ceea ce încearcă să îți spună mintea, trupul și sufletul tău.

Acum începe o călătorie de vindecare

Sănătatea și vindecarea pot fi și ele unele dintre temele principale în perioada Lunii Pline. Frumoasa energie a Fecioarei ne încurajează să ne îndreptăm spre înțelepciunea noastră interioară, să avem încredere propria intuiție și să căutăm îndrumare și sprijin de la Mama Pământ sub forma aerului proaspăt, răsăritului, apei, plantelor și nutriției.

Chiron, asteroidul vindecătorului rănit, și Jupiter, planeta expansiunii, sunt și ele foarte active în perioada Lunii Pline, iar asta va spori energia vindecătoare care ne stă la dispoziție.

Această combinație de energie planetară poate aduce vindecări miraculoase și răspunsuri la rugăciunile noastre de vindecare. Însă, poate aduce la suprafață și răni care necesită atenția noastră și poate face foarte evidente zonele de care nu ne-am îngrijit în ultimul timp.

Dacă apar probleme de sănătate în perioada acestei Luni Pline, canalizează energia Zeiței Fecioare pentru a-ți recăpăta puterea și pentru a-ți reaminti de înțelepciunea vindecătoare pe care o ai în fiecare celulă a corpului tău.

Ascultă-ți intuiția, urmează-ți înțelepciunea interioară și nu uita că fiecare călătorie de vindecare care poate începe în perioada acestei Luni Pline, îți va declanșa un potențial interior mai puternic și mai profund.

Sub lumina Lunii, vezi dacă îți poți privi călătoria de vindecare, nu ca pe o slăbiciune sau inconveniență, ci ca pe o călătorie de o profundă înțelepciune și înțelegere care îți poate aduce noi oportunități și direcții de viață.

Permite-i Zeiței să se ridice

Există o puternică energie a Zeiței ce străbate acum cerurile cosmice, radiind din spre Zeițele Fecioare Virgine Eris și Venus.

Această energie a Zeițelor ne îndeamnă să ne reamintim de puterea pe care o putem găsi atunci când ne iubim infinit, când ne apărăm și când ne onorăm intuiția. Această energie ne încurajează să umplem mai întâi paharele noastre pentru ca mai apoi să avem suficient pentru a turna și celorlalți.

Energia puternică a zeițelor, poate declanșa și distrugere, ajutându-ne să epurăm, eliberăm și să renunțăm.

Nu te teme să eliberezi lucrurile care nu îți sunt menite căci, orice vei elibera sub această Lună Plină cel mai probabil te va pregăti pentru a primi noi oportunități care vor apărea pe tot parcursul lunii martie.

Și Saturn trece în Pești exact după ce Luna Plină va fia tins apogeul, iar asta va activa încheierea unui vechi ciclu kramic și începutul unui altuia nou.

Pregătește-te pentru ceva mai măreț

Bea orice medicament îți aduce această Lună Plină și conștientizează că te pregătești pentru ceva mai măreț.

În timp ce călătorești prin toată această energie lunară, fii bând, răbdător și bun cu tine.

Fii atent la nevoile tale și continuă să îți asculți mintea, trupul și sufetul. Tot ceea ce trebuie să fie iluminat, va străluci. Tot ce ai nevoie pentru a călători în acest nou capitol, va apărea.

Rămâi deschis și ai încredere în Univers. Nu uita că nu îți aduce niciodată mai mult decât poți duce. Ai încredere că această Lună Plină în Fecioară îți va aduce medicamentul de care ai nevoie.

Sursa:  https://foreverconscious.com/