Menu
Your Cart

Conuri Aromate

Conuri Aromate
Aceste conuri parfumate sunt special concepute pentru fanatana backflow- timp de ardere până la 30 de minute- aproximativ 70 de conuri într-un pachet7 culori și arome diferite:- Roz - Trandafiri- Roșu - Crin- Galben - Iasomie- Mov - Lavandă- Verde - Ceai Verde- Maro - Lemn de Santal- Portocale - Pat..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Conuri Palo Santo Green Tree
Indisponibil
Aceste conuri Green Tree din pudră de Palo Santo (”Lemnul Sfânt”) sunt perfecte pentru curățarea unei camere sau pentru relaxare. Palo Santo are un parfum proaspăt și dulce care alungă energiile negative și invită liniștea și pacea.Pachetul conține 6 conuri din pudră naturală de Palo Santo...
50,00 lei
Fără TVA:50,00 lei
Fumul produs prin arderea plantelor sacre și medicinale este un aspect important în mai multe culturi și religii din întreaga lume. În cultura Nativ Americană este folosit în curățarea spirituală în procesul de ”afumare” (smudging). Acest ritual cheamă spiritele plantelor sacre (tabac, salvie, cedru..
20,00 lei
Fără TVA:20,00 lei
Cum se utilizează: 1. Aprindeți conul: Nu stingeți imediat flacăra, timp de ardere aproximativ 4-6 secunde. După ce ați ars suficient, stingeți focul și puneți-l în arzătorul de tămâie cu retur 2. Nu va curge fum inițial de jos, după aproximativ 1-2 minute, fumul își schimbă direcția și curge încet ..
200,00 lei
Fără TVA:200,00 lei
Cum se utilizează: 1. Aprindeți conul: Nu stingeți imediat flacăra, timp de ardere aproximativ 4-6 secunde. După ce ați ars suficient, stingeți focul și puneți-l în arzătorul de tămâie cu retur 2. Nu va curge fum inițial de jos, după aproximativ 1-2 minute, fumul își schimbă direcția și curge înce..
170,00 lei
Fără TVA:170,00 lei
Cum se utilizează: 1. Aprindeți conul: Nu stingeți imediat flacăra, timp de ardere aproximativ 4-6 secunde. După ce ați ars suficient, stingeți focul și puneți-l în arzătorul de tămâie cu retur 2. Nu va curge fum inițial de jos, după aproximativ 1-2 minute, fumul își schimbă direcția și curge ..
170,00 lei
Fără TVA:170,00 lei
Conuri parfumate naturale.Continut - 10 conuri...
15,00 lei
Fără TVA:15,00 lei
Îndepărtați orice negativitate oricând, oriunde cu acest popular parfum ritualic Conuri de tămâie Utilizare: Așezați în orice locație convenabilă departe de sursele de inflamație. Puneți conul de tămâie aprins în suportul pentru tămâie...
5,00 lei
Fără TVA:5,00 lei
Conurile cu Musk răspândeșc o aromă mistică care atinge multe acorduri în mintea conștientă și subconștientă, trezindu-l la vigilență deplină, un parfum distinct care dă un miros natural, acționează ca un deodorant puternic, îți relaxează corpul și mintea și aroma sa bună ajută la meditație. ..
5,00 lei
Fără TVA:5,00 lei
Afişare 1 - 12 din 57 (5 pagini)