Menu
Your Cart

Ritualuri

Ritualuri
Foarfeca amuleta pentru magie, deschide căi și iese din legăturile spirituale negative...
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Lumanare Puternic Ritualizata pentru a elimină magia ascunsă:Scrieți numele persoanei care urmează să fie curățată cu o scobitoare. Aprinde fitilul de deasupra.Aprinde lumânarea centrală. Arunci rămășițele din casa ta...
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare puternic ritualizata pentru indepartarea magiei negre. Ritualizata in Spania dupa o traditie populara foarte eficienta si benefica.Lumanarea lucrează pentru a tăia lucrări de Santeria, voodoo, magie neagră...
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare ritualizata PUTERNICA pentru a obține un loc de muncă cu ajutorul spiritual al lui Juan. Rugăciunea: Fratele tuturor Mucenicilor care trăiesc în această lume de lupte și suferințe. Vă cer harul de a obține o slujbă pentru a câștiga întreținerea zilnică și pentru a nu mă lăsa să mă..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Cheile sunt obiecte obișnuite în viața noastră de zi cu zi, le folosim constant pentru a deschide și închide ușile caselor noastre, locurilor de muncă, încuietori etc. în așa măsură încât poate și-au pierdut, la prima vedere, marele lor potențial magic.Cheile sunt un simbol al Puterii și Cunoaș..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Hecate a fost una dintre principalele zeități venerate în casele ateniene ca o zeiță protectoare care a acordat prosperitate și binecuvântări zilnice familiei.  În secolele al II-lea și al III-lea i s-a dat stăpânire asupra pământului, mării și cerului, precum și un rol mai universal ca sal..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Hecate era zeița principală care prezida magia și vrăji . Ea a asistat la răpirea fiicei lui Demeter, Persefone, în lumea interlopă și, cu torța în mână, a ajutat-o ​​la căutarea ei. Astfel, stâlpi numiți Hecateea stăteau la răscruce de drumuri și la uși, poate pentru a ține departe spiritele releUT..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
LUMANARE PREPARATA CU IERBURI pentru a nu imparti partenerul de viata cu nimeni. Aceasta Lumanare ritualizata puternica te ajuta sa iti mentii relatia de cuplu , atunci cand lucrurile nu sunt cum ti-ai propus. Fabricat în Spania cu ceară de cea mai înaltă calitate pentru ritualul tău...
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumânare ritualizata puternică consacrată pentru a învinge toți rivalii. Învinge fiecare obstacol, trebuie doar să o aprinzi și vei observa cum totul se schimbă.Ritual complet într-o singură lumânare, vine deja pregătită cu Ierburi, ulei și pulberi, astfel încât să ia toată vrăjitoria, magia și s..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Agent de curățare puternic pentru animalele de companie, protejează, elimină vrăji, vrăjitorie și magie. Protejează-i pe cei pe care îi iubești cel mai mult. ..
90,00 lei
Fără TVA:90,00 lei
Florile de Galbenele sunt utilizate atât la protecția casei și a familiei de vrăji și influențe malefice, cât și în ritualurile pentru atragerea abundenței financiare.Pentru protecție, le puteți ține într-un săculeț alături de Ruda și/sau Mandragora agățate deasupra ușii sau pe la geamuri.Pentru at..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Amestecul de Ierburi Amare este utilizat la purificarea energiilor înaintea ritualurilor, pentru a ne asigura că aura noastră este curată; și la alungarea atașamentelor negative în cazul în care o persoană sau un spațiu este sub influența acestora. Ierburile pentru ritual pot fi arse în timpul ritu..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Afişare 1 - 12 din 332 (28 pagini)