Menu
Your Cart

Ritualuri

Ritualuri
Florile de Galbenele sunt utilizate atât la protecția casei și a familiei de vrăji și influențe malefice, cât și în ritualurile pentru atragerea abundenței financiare.Pentru protecție, le puteți ține într-un săculeț alături de Ruda și/sau Mandragora agățate deasupra ușii sau pe la geamuri.Pentru at..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Amestecul de Ierburi Amare este utilizat la purificarea energiilor înaintea ritualurilor, pentru a ne asigura că aura noastră este curată; și la alungarea atașamentelor negative în cazul în care o persoană sau un spațiu este sub influența acestora. Ierburile pentru ritual pot fi arse în timpul ritu..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Se folosește la înlăturarea și ținerea la distanță a persoanelor cu intenții rele și a energiilor negative. Ierburile pentru ritual pot fi arse în timpul ritualului sau pot fi folosite la îmbrăcarea lumânărilor,  în cadrul băilor ritualice,  în săculeți  ”Mojo Bags”, etc...
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Este utilizat pentru a atrage norocul de partea noastră, mai ales când suntem în căutarea unui loc de muncă. Tonic și stimulant, este indicat și în cazurile de epuizare.Ierburile pentru ritual pot fi arse în timpul ritualului sau pot fi folosite la îmbrăcarea lumânărilor,  în cadrul băilor ri..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Se folosește pentru purificarea spirituală. Este foarte util pentru înlăturarea spiritelor și a entităților malefice atașate de o persoană.Sugestie de utilizare: Se ține într-un săculeț închis cu sfoară roșie de către persoanele care simt că sunt ușor atacate energetic. Pentru cei care simt că au pa..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Damiana se utilizează în ritualurile de iubire, fiind un stimulent al pasiunii și favorizând relațiile amoroase. Sugestie de utilizare: Se poate amesteca în ape de ritual pentru iubire și se pulverizează în încăpere.Ierburile pentru ritual pot fi arse în timpul ritualului sau pot fi folosite la îmb..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Este folosită în ritualurile de dragoste, când dorim să atragem sau să ținem o persoană lângă noi. Sugestie de utilizare: Se amestecă alături de flori de portocal sau apă de portocal, scorțișoară și câteva picături de Ulei Ritualizat pentru Liniște sau Dragoste, copal și câteva picături din Colonia ..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
* Mai este numit si Părul Maicii Domnului, Părul fetei, Maiden Hair în Engleză, Adiantum...Este folosit în ritualurile menite să crească carisma personală și pentru îmbunătățirea relațiilor sociale. Ierburile pentru ritual pot fi arse în timpul ritualului sau pot fi folosite la îmbrăcarea lumânăril..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Mărarul este utilizat în ritualurile de iubire, mai ales când vrem să ne asigurăm de fidelitatea partenerului. Mai este folosit și în ritualurile pentru atragerea banilor și a abundenței financiare.Ierburile pentru ritual pot fi arse în timpul ritualului sau pot fi folosite la îmbrăcarea lumânărilo..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Ierburile pentru ritual Conquistador pot fi folosite atât în ritualurile de iubire, la atracția unei persoane, cât și în cazurile în care vrem să avem câștigul de partea noastră într-o situație, inclusiv în procese și dispute.Sugestie de utilizare: se ard ierburile într-un vas alături de lavandă, fl..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Acest ulei ritualizat  este o vrajă ale cărei origini se întorc la magia voodoo din Africa. Este un ritual care produce rezultate intr-un timp scurt, din acest motiv este unul dintre cele mai folosite la nivel mondial.Este folosit pentru a asigura iubirea necondiționată a unei persoane. Cu acea..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Dacă ai de gând să te confrunți cu situații în care va exista multă energie ostilă, cum ar fi un loc de muncă în care se discută mult, locuri în care se agită furia sau invidia... folosește fără greș uleiul de scorpion pentru ritualuri.Pentru ce se folosește uleiul de scorpion pentru ritualuri?Este ..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Afişare 1 - 12 din 326 (28 pagini)