Menu
Your Cart

Ritualuri

Ritualuri
ACESTE LUMANARI SE FAC PE COMANDA.Pentru confectionarea si consacrarea acestor lumanari vom avea nevoie de numele dumneavoastra complet, data nasterii si zodia .Lasati comentariu la comanda cu numarul lumanarii si datele ( ex: Hathor House,01.03.2015, Pesti )La lumanarile cu nr 5 si 6 vom avea nevoi..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Se poate folosi ca suport pentru arderea tămâiei pe cărbuni sau pentru arderea plantelor în timpul ritualurilor.Material: FontăDimensiuni: 17.7x16.5x16.5..
300,00 lei
Fără TVA:300,00 lei
Clopotel pentru altar din alama cu simbolul Triple Moon ( Zeita Intreita ) Poate fi folosit pentru purificarea spatiului, pentru anuntarea inceperii si incheierii unui ritual sau pentru chemarea si alungarea entitatilor sau zeitatilor benefice ritualului .Dimensiuni: 11x7x7..
90,00 lei
Fără TVA:90,00 lei
Clopotel pentru altar din alama cu simbolul pentagramei. Poate fi folosit pentru purificarea spatiului, pentru anuntarea inceperii si incheierii unui ritual sau pentru chemarea si alungarea entitatilor sau zeitatilor benefice ritualului .dimensinui: 11x7x7..
90,00 lei
Fără TVA:90,00 lei
Foarfeca amuleta pentru magie, deschide căi și iese din legăturile spirituale negative...
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Lumanare Puternic Ritualizata pentru a elimină magia ascunsă:Scrieți numele persoanei care urmează să fie curățată cu o scobitoare. Aprinde fitilul de deasupra.Aprinde lumânarea centrală. Arunci rămășițele din casa ta...
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare puternic ritualizata pentru indepartarea magiei negre. Ritualizata in Spania dupa o traditie populara foarte eficienta si benefica.Lumanarea lucrează pentru a tăia lucrări de Santeria, voodoo, magie neagră...
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare ritualizata PUTERNICA pentru a obține un loc de muncă cu ajutorul spiritual al lui Juan. Rugăciunea: Fratele tuturor Mucenicilor care trăiesc în această lume de lupte și suferințe. Vă cer harul de a obține o slujbă pentru a câștiga întreținerea zilnică și pentru a nu mă lăsa să mă..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Cheile sunt obiecte obișnuite în viața noastră de zi cu zi, le folosim constant pentru a deschide și închide ușile caselor noastre, locurilor de muncă, încuietori etc. în așa măsură încât poate și-au pierdut, la prima vedere, marele lor potențial magic.Cheile sunt un simbol al Puterii și Cunoaș..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Hecate a fost una dintre principalele zeități venerate în casele ateniene ca o zeiță protectoare care a acordat prosperitate și binecuvântări zilnice familiei.  În secolele al II-lea și al III-lea i s-a dat stăpânire asupra pământului, mării și cerului, precum și un rol mai universal ca sal..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Hecate era zeița principală care prezida magia și vrăji . Ea a asistat la răpirea fiicei lui Demeter, Persefone, în lumea interlopă și, cu torța în mână, a ajutat-o ​​la căutarea ei. Astfel, stâlpi numiți Hecateea stăteau la răscruce de drumuri și la uși, poate pentru a ține departe spiritele releUT..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
LUMANARE PREPARATA CU IERBURI pentru a nu imparti partenerul de viata cu nimeni. Aceasta Lumanare ritualizata puternica te ajuta sa iti mentii relatia de cuplu , atunci cand lucrurile nu sunt cum ti-ai propus. Fabricat în Spania cu ceară de cea mai înaltă calitate pentru ritualul tău...
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Afişare 1 - 12 din 336 (28 pagini)