Menu
Your Cart

Biblioteca Spirituala

Biblioteca Spirituala
Învață să exploatezi înțelepciunea străveche a astrologiei și a runelor, aruncă-ți harta natală și descoperi-ți destinul cu acest ghid esențial pentru astrologia runică.Richard Lister explorează combinația puternică dintre rune și astrologia tradițională pentru a vă arăta cum să vă acordați trecutul..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
CONFESIUNI DIN TEMPLUTrăiești într-un templu sacru.Cei care se lasă călăuziți de chemarea sufletului își găsesc curajul de a porni să descopere nenumărate sanctuare ale templului, cunoscându-se pe sine din ce în ce mai bine.În adâncul templului, unde poți ajunge numai dacă îți dorești și faci tot ce..
170,00 lei
Fără TVA:170,00 lei
Vindecarea ranilor noastre principale prin intermediul astrologiei, empatiei, si iertarii de sineAm avut cu totii parte de-a lungul vietii de dezamagire, tristete, respingere sau pierderea a ceva important. Atunci cand suntem raniti, instinctele animalice de autoprotejare intra in actiune pentru a n..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
DESCOPERA GUSTUL MAGIEI ADEVARATE Bazandu-se pe mestesugurile ei eclectice, Anais Alexandre impartaseste o colectie de potiuni delicioase pentru vrajitoarea moderna. De la cocktailuri puternice la elixire regeneratoare si bauturi captivante, aceste vraji de baut valorifica puterea int..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Un renumit medium clarvăzător ne învață cum să recunoaștem și să interpretăm mesajele venite de la cei dragi și de la ghizii noștri spirituali din Lumea Cealaltă, mesaje care ne pot schimba viața la propriu.Laura Lynne Jackson este medium clarvăzător și autoarea bestsellerului New York Time..
66,00 lei
Fără TVA:66,00 lei
Pătrunde cu smerenie și seninătate în Machu Picchu ghidat de maestrul șaman Jorge Luis Delgado. El te inițiază în însăși esența culturii incașe a Luminii, spre revelația faptului că devotamentul față de Sacru face parte din inima și sufletul nostru, asemenea vechilor locuitori ai Orașului Lumini..
38,00 lei
Fără TVA:38,00 lei
M-am născut, ce rămâne de făcut? Cartea Liniile vieții în astrologie nu este doar un inventar al aspectelor, ci și o demonstrație vie de cunoaștere și autocunoaștere prin interogarea hărții astrale, prin corelarea aspectelor ei cu experiențele reale de viață, o informație VIE, modelabilă, ca..
42,00 lei
Fără TVA:42,00 lei
Această Agenda Astrologica este un instrument de alchimizare si initiere pentru cel care intra in posesia ei.  Totodată este un instrument ce ne ajută să înțelegem DE CE -urile vietii și cum le putem integra și transforma în evenimente armonioase. Ce contine : - Prefata scrisa de Came..
190,00 lei
Fără TVA:190,00 lei
Pachetul de cărți Pandora Lenormand conține: 36 carduri1 card alb1 carticică cu modalitatea de utilizare, metoda de etalare, descrierea și semnificația celor 36 de carduri..
220,00 lei
Fără TVA:220,00 lei
Există magie în lucrurile care cresc, iar acest ghid este însoțitorul perfect pentru a-ți cultiva propria practică pe bază de plante. În aceste pagini, veți descoperi vrăji pentru curățare, protecție, vindecare și alungare, în timp ce vă aprofundați relația cu lumea naturală. Vei învăța limbajul lav..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
O introducere completă în magia și vrăjitoria modernă cu vrăji și incantații pentru dragoste, fericire și succes.The Practical Witch's Spell Book este un manual fermecător pentru oricine are o înclinație pentru magie și care vrea să adauge bucurie vieții de zi cu zi. A practica vrăjitoria înseamnă a..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
Instant Magic Oracle: Guidance to all of life’s questions from your higher self Instant Magic Oracle: Guidance to all of life’s questions from your higher self
Indisponibil
În aceste vremuri dificile, lumea pare un loc imprevizibil și înfricoșător. Cu toate acestea, răspunsul la toate întrebările vieții, atât mari cât și mici, se află în noi - sinele vostru superior vă poate oferi o perspectivă cosmică. Instant Magic este un ghid distractiv și magic al vrăjitoarei expe..
90,00 lei
Fără TVA:90,00 lei
Afişare 1 - 12 din 485 (41 pagini)