Menu
Your Cart

Biblioteca Spirituala

Biblioteca Spirituala
Un renumit medium clarvăzător ne învață cum să recunoaștem și să interpretăm mesajele venite de la cei dragi și de la ghizii noștri spirituali din Lumea Cealaltă, mesaje care ne pot schimba viața la propriu.Laura Lynne Jackson este medium clarvăzător și autoarea bestsellerului New York Time..
66,00 lei
Fără TVA:66,00 lei
Pătrunde cu smerenie și seninătate în Machu Picchu ghidat de maestrul șaman Jorge Luis Delgado. El te inițiază în însăși esența culturii incașe a Luminii, spre revelația faptului că devotamentul față de Sacru face parte din inima și sufletul nostru, asemenea vechilor locuitori ai Orașului Lumini..
38,00 lei
Fără TVA:38,00 lei
M-am născut, ce rămâne de făcut? Cartea Liniile vieții în astrologie nu este doar un inventar al aspectelor, ci și o demonstrație vie de cunoaștere și autocunoaștere prin interogarea hărții astrale, prin corelarea aspectelor ei cu experiențele reale de viață, o informație VIE, modelabilă, ca..
42,00 lei
Fără TVA:42,00 lei
Această Agenda Astrologica este un instrument de alchimizare si initiere pentru cel care intra in posesia ei.  Totodată este un instrument ce ne ajută să înțelegem DE CE -urile vietii și cum le putem integra și transforma în evenimente armonioase. Ce contine : - Prefata scrisa de Came..
190,00 lei
Fără TVA:190,00 lei
Pachetul de cărți Pandora Lenormand conține: 36 carduri1 card alb1 carticică cu modalitatea de utilizare, metoda de etalare, descrierea și semnificația celor 36 de carduri..
220,00 lei
Fără TVA:220,00 lei
Există magie în lucrurile care cresc, iar acest ghid este însoțitorul perfect pentru a-ți cultiva propria practică pe bază de plante. În aceste pagini, veți descoperi vrăji pentru curățare, protecție, vindecare și alungare, în timp ce vă aprofundați relația cu lumea naturală. Vei învăța limbajul lav..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
O introducere completă în magia și vrăjitoria modernă cu vrăji și incantații pentru dragoste, fericire și succes.The Practical Witch's Spell Book este un manual fermecător pentru oricine are o înclinație pentru magie și care vrea să adauge bucurie vieții de zi cu zi. A practica vrăjitoria înseamnă a..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
În aceste vremuri dificile, lumea pare un loc imprevizibil și înfricoșător. Cu toate acestea, răspunsul la toate întrebările vieții, atât mari cât și mici, se află în noi - sinele vostru superior vă poate oferi o perspectivă cosmică. Instant Magic este un ghid distractiv și magic al vrăjitoarei expe..
90,00 lei
Fără TVA:90,00 lei
Timp de secole, cărțile ciudate și frumoase de Tarot au fost o sursă nesfârșită de fascinație. Acum, una dintre cele mai importante autorități în domeniu dezvăluie complexitățile acestei arte străvechi. Cu reproduceri și explicații detaliate, Eden Gray oferă sfaturi explicite despre cele trei m..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
De la renumitul savant al ocultismului și creatorul celebrului pachet de tarot Rider Waite, A E Waite vine o nouă ediție a cărții sale de referință despre magie. Cu ilustrațiile originale complicate, Cartea Magiei Ceremoniale oferă o explorare în profunzime a părții mai întunecate a grimoirului, cer..
180,00 lei
Fără TVA:180,00 lei
Cărțile oracol „Succes” sunt intitulate cu acest nume datorită acurateței și relevanței lor.Dacă înțelegi clar povestea pe care ți-o spun și urmezi direcția pe care o oferă, vei putea progresa cu succes către obiectivul tău.Fiecare răspuns constă din 3 mesaje care se unesc pentru o poveste clară.Pri..
190,00 lei
Fără TVA:190,00 lei
Termenul Ho'oponopono inseamna a corecta o greseala. Metoda se bazeaza pe faptul ca, potrivit vechilor hawaiieni, problemele (sau greselile) provin din ganduri poluate de memoriile dureroase ale trecutului, care provoaca tulburari si dezechilibre. Practicarea Ho'oponopono ajuta la eliberarea energie..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Afişare 1 - 12 din 482 (41 pagini)