Menu
Your Cart

Oracole

Oracole
Profunde și transformatoare, diverse și pline de putere, numeroasele fețe ale Marii Zeițe ne-au hrănit și ghidat sufletele de-a lungul vieților. Acest nou oracol inspirator de la Lucy Cavendish și Jake Baddeley va apropia mai multe Maiden, Mama și Crone, reaprinzând lumina eternă a femininului sacru..
180,00 lei
Fără TVA:180,00 lei
În tărâmul imaginativ al Zoologică, poveștile ciudate, intuițiile alchimice și înțelepciunile neobișnuite se îmbină în sens profund, înțelegere remarcabilă și transformări împuternicite. Aici, treptele de viteză și roțile pivotante devin componente ale destinului pe care l-ați ales.Amestecă cărțile ..
180,00 lei
Fără TVA:180,00 lei
Oriunde sunt oameni, există vrăjitoare solitare – emisari independenți ai magiei care îi iubesc pe ceilalți, dar adoră tovărășia celor liberi și sălbaticii și mai mult. Dacă ați tânjit vreodată după mistere sărutate de lună, rudenie cu florile sălbatice și legături extatice cu Natura și ciclurile ei..
180,00 lei
Fără TVA:180,00 lei
Folosiți-vă de o bogăție de înțelepciune astrologică pentru a dezvălui alegerile primitive, adaptative și în evoluție disponibile pentru dvs. în fiecare moment, situație, relație și oportunitate. Aprofundați-vă înțelegerea despre întâmplările din lumea voastră, măriți-vă impactul și sporiți-vă bucur..
180,00 lei
Fără TVA:180,00 lei
Norse Oracle Deck este atât un ghid, cât și un instrument. Este, de asemenea, o extensie a ta, deoarece în forma lor cea mai înaltă, cărțile sunt canale pentru ca înțelepciunea uitată să fie amintită. Prin această punte, vechii vorbesc din nou. Acest oracol este împărțit în trei părți: rune nordice,..
200,00 lei
Fără TVA:200,00 lei
Strămoșii noștri au multe să ne învețe despre noi înșine și despre locul nostru în univers. Ei pot mijloci cu Divinul în numele nostru și, de asemenea, pot acționa ca gardieni, ghiduri și maeștri înălțați. Oracolul Secretele Strămoșilor aduce venerația ancestrală – un principiu spiritual cheie al at..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Un pachet oracol de 44 de cărți creat pentru a vă susține copilul interior, pentru a vindeca traumele și pentru a facilita creșterea personală, conceput pentru a fi folosit pentru o muncă emoțională profundă, cu un jurnal deschis și un spirit deschis.Ajungeți în trecut și în cel mai interior sine pe..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Primiți îndrumare divină, decodificați aure și împletește energia de culoare vindecătoare în practica ta spirituală cu acest pachet oracol puternic și jucăuș.Angels & Auras este o abordare puternică și jucăușă a autodescoperirii și divinației pentru toți cei care doresc să aducă vibrație magică ..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Publicat anterior ca un pachet indie cu 13 cărți, acest pachet oracol extins de 44 de cărți înfățișează zeițe africane folosind fotografii neretușate ale femeilor „adevărate”, care cu siguranță vor atrage utilizatorii pachetului Oracolul African Goddess Rising. Pachetul Zeița Neagră din Oracol ..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Inspirat de cea mai bine vândută carte a doctorului David R. Hawkins despre căutarea iluminării, „Lăsați drumul”, acest pachet de cărți îi învață pe cititori puterea capitulării.În cea mai bine vândută carte a sa, Letting Go , Dr. David Hawkins a împărtășit o tehnică eficientă de a deveni ..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Angel Answers Pocket Oracle Cards Angel Answers Pocket Oracle Cards
In stoc
O versiune portabilă, de buzunar, a popularului pachet oracol al lui Radleigh Valentine, cu îndrumări de încredere din partea îngerilor tăi păzitori, împreună cu lucrări de artă frumoase.Unul dintre cele mai bine vândute punți de la Hay House vine acum de buzunar! Această ediție de dimensiune de căl..
90,00 lei
Fără TVA:90,00 lei
Un pachet oracol de 44 de cărți care combină înțelepciunea ezoterică a astrologiei, zeitățile mistice și alchimia ermetică pentru a-ți ghida călătoria de auto-împuternicire și manifestare.Black Moon Lilith Cosmic Alchemy este un instrument pentru auto-reflecție profundă și transformare interioară. C..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Afişare 1 - 12 din 312 (26 pagini)