Menu
Your Cart

Oracole

Oracole
Zodiac Moon Reading Cards este primul set de treizeci și șase de cărți care înfățișează soarele, luna și eclipsele prin semnele zodiacale. Bazându-se pe astrologia predictivă, acest pachet de cărți oracol perspicace te va ajuta să înțelegi mai multe despre tine și prieteni, familie și cei dragi.Fiec..
140,00 lei
Fără TVA:140,00 lei
Zener Cards Zener Cards
Indisponibil
Pachetul de cărți folosit de psihologi și parapsihologi pentru a efectua experimente asupra percepției extrasenzoriale (ESP). Ușor de folosit, distractiv, clasic, este cel mai bun mod de a te testa pe tine și pe prietenii tăi. Pierluca Zizzi,25 carduri, 88x125 mm.Instrucțiuni. Ediție multilingvă...
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
Acest pachet atinge unitatea creației și funcționează cu simbolismul, ciudațiile și punctele forte ale a 36 de animale pentru a obține intuiție și claritate. Deși ne putem identifica cu unii mai mult decât cu alții, toate ființele Mamei Pământ ne împărtășesc originile. Evoluția noastră poate fi urmă..
200,00 lei
Fără TVA:200,00 lei
Witchlings Witchlings
Indisponibil
..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Toată lumea are nevoie de puțină dorință și magie în viața lor, în special copiii!Există trei lucruri cheie de reținut atunci când faci wishcraft. Primul este să fii cât mai clar cu privire la dorința ta.Al doilea lucru de reținut este să te distrezi: dă drumul, sărbătorește, fii creativ, fii în mom..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Colette Baron-Reid a combinat cu experiență elemente ale I-Ching, runele nordice, tarotul tradițional și alte instrumente antice de divinație într-un sistem de comunicare sacru: Înțelepciunea Oracolului. Acest pachet de 52 de cărți și ghid însoțitor vă va permite să interpretați mesaje despre toate ..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Misticii au transmis povești despre tărâmuri magice ascunse de vederea muritoare, punând în legătură lumea naturii și a spiritului. Chiar înainte de cuvântul scris, anticii au stabilit un parteneriat divin între oameni și aceste Tărâmuri Ascunse.Aceste cărți reprezintă unele dintre acele tărâmuri și..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
Wisdom of Hafiz Oracle Deck Wisdom of Hafiz Oracle Deck
Indisponibil
Hafiz te invită să-ți amintești de înțelepciunea străveche care trăiește în sufletul tău. Fie că cauți îndrumare, sprijin, inspirație sau o nouă perspectivă, spiritul poetului sufit te încurajează să privești în interior. Pachetul de 45 de cărți cu margini aurite și ghidul ilustrat de 104 de pagini ..
160,00 lei
Fără TVA:160,00 lei
Înțelepciunea cărților Oracle Avalon de Colette Baron-Reid este un sistem de ghicire cu 52 de cărți - un instrument de inspirație pentru a lega lumea nevăzută a Spiritului și lumea fizică a vieții noastre de zi cu zi. Pe baza bogatei mitologii a Insulei Avalon din Marea Britanie antică și a învățătu..
140,00 lei
Fără TVA:140,00 lei
Wild Woman Rising Wild Woman Rising
Indisponibil
Înflorire, nu supraviețuire Te-ai îndreptat către acest pachet, ceea ce înseamnă că Wild Woman trăiește în tine. Folosește aceste 44 de cărți și ghidul de 104 pagini ca strigăt de sirenă pentru a te conecta cu ea, a-i curte înțelepciunea și a evoca prezența ei, deoarece trăiește în propria ta natur..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Afişare 1 - 12 din 287 (24 pagini)