Menu
Your Cart

Oracole

Oracole
EȘTI PREGĂTIT SĂ LUCREZI CU LUMINA TA INTERIOARĂ? Acest set minunat de 44 de cărți-oracol a fost conceput ca să te ajute să aduci lumină în lume cu prezența ta. Lucrând cu cele cinci suite ale sale și conectându-te cu intuiția ta, vei putea începe să trăiești o viață în armonie cu cel care e..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
După marele succes al Tarotului magiei sexuale, aceiași autori au creat un oracol cu ​​totul special, în jurul aceluiași concept. Cărțile oferă claritate și divinație și fiecare este, de asemenea, o vrajă rituală și practică pentru a trăi o viață sexuală sănătoasă și o relație împlinită cu parteneru..
140,00 lei
Fără TVA:140,00 lei
The Practical Witch's Spell Deck: 100 Spells for Love, Happiness, and Success
Indisponibil
Practical Witch's Spell Deck este o colecție fermecătoare de 100 de vrăji pentru dragoste, bucurie, prosperitate, vindecare și multe altele, cu un pachet de cărți ilustrat, o introducere în vrăji și o frumoasă cutie de amintiri.Astăzi, vrăjitoria a fost revendicată ca o sursă de înțelepciune, vindec..
85,00 lei
Fără TVA:85,00 lei
Valorificați dragostea și insuflați dorința în viața voastră cu acest mini pachet magic plin de ritualuri și descântece puternice de dragoste.Specificații: Un pachet de 100 de cărți, cu margine complet ilustrată și aurita de cărți de 2 1/2 x 3 1/2 inchiInclude mini carte: Include o mini carte de 48 ..
85,00 lei
Fără TVA:85,00 lei
De la artistul din spatele Mystic Mondays Tarot vine un pachet de cristal unic, cu ilustrații îndrăznețe și informații esențiale și inspiratoare despre 80 de pietre populare.Proiectat și scris de Grace Duong, fondatorul Mystic MondaysCutie de amintiri deluxe cu inchidere magnetica80 de cartonașe hex..
160,00 lei
Fără TVA:160,00 lei
De la artistul din spatele Mystic Mondays vine un set de ghiduri și un set de ghiduri de lux pentru spiritele animalelor, cu ilustrații vibrante, celesti și informații divine despre 66 de creaturi cosmice.PROIECTAT ȘI SCRIS DE GRACE DUONG, FONDATORUL MYSTIC MONDAYS: Conectați-vă la magia străveche ș..
160,00 lei
Fără TVA:160,00 lei
De la artistul din spatele Mystic Mondays vine un pachet de lux și un set de ghiduri, cu ilustrații vibrante, celesti și informații divine despre 80 de semne și fenomene astrologice, pentru a practica Astro Alignment: folosind simbolismul astrologiei pentru a explora cosmosul din tine. Proiecta..
160,00 lei
Fără TVA:160,00 lei
În aceste vremuri dificile, lumea pare un loc imprevizibil și înfricoșător. Cu toate acestea, răspunsul la toate întrebările vieții, atât mari cât și mici, se află în noi - sinele vostru superior vă poate oferi o perspectivă cosmică. Instant Magic este un ghid distractiv și magic al vrăjitoarei expe..
90,00 lei
Fără TVA:90,00 lei
Înțelegerea zeilor înseamnă înțelegerea conexiunii tale cu sinele tău superior și cu lumea. Din cea mai veche moștenire artistică egipteană, cărțile au fost create prin tempera pe papirus, magia lor redată la puritatea originii.Artă de Silvana Alasia,36 carduri, 88x125 mm. Instrucțiuni. Ediție multi..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Acest pachet de 36 de cărți este conceput pentru a aduce aceste cunoștințe în mintea ta conștientă pentru a fi folosită ca ghid de vindecare pentru a depăși conflictele interne și externe și pentru a-ți îmbrățișa adevărata cale.Cu toții avem un potențial nelimitat de creștere și bunăstare sporită. L..
140,00 lei
Fără TVA:140,00 lei
Călătoriți în legendara Insula Avalon pentru a experimenta magia, misterul și înțelepciunea sa interioară.Oracolul Mist of Avalon te invită pe o cale spirituală sacră pentru a te vindeca și a te trezi la întregul tău potențial. Descoperiți mitul Regelui Arthur și povestea Camelot în timp ce vă conec..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Inna Segal, autoarea de vindecări, a creat acest oracol de vindecare pentru a vă ajuta să faceți față durerii și traumei pe care le porți în inimă din cauza rănilor din trecut. Cu toții trăim rănirea, respingerea, confuzia, pierderea și frica în inimile noastre, iar aceste cărți vă vor permite să vă..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Afişare 1 - 12 din 299 (25 pagini)