Menu
Your Cart

Ulei ritual

Ulei ritual
Ulei Ritualizat Iubire Magica - Rezultate Rapide
Indisponibil
Acest ulei ritualizat  este o vrajă ale cărei origini se întorc la magia voodoo din Africa. Este un ritual care produce rezultate intr-un timp scurt, din acest motiv este unul dintre cele mai folosite la nivel mondial.Este folosit pentru a asigura iubirea necondiționată a unei persoane. Cu acea..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Dacă ai de gând să te confrunți cu situații în care va exista multă energie ostilă, cum ar fi un loc de muncă în care se discută mult, locuri în care se agită furia sau invidia... folosește fără greș uleiul de scorpion pentru ritualuri.Pentru ce se folosește uleiul de scorpion pentru ritualuri?Este ..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Foloseste acest ulei ritualizat impreuna cu lumanarea ritualizata Arhanghelul Rafael sau cu alte lumanari verzi. Arhanghelul Rafael este denumit și Îngerul Vindecării . El lucrează pentru a vindeca mințile, sufletele și trupurile oamenilor, astfel încât aceștia să poată experimenta seninătate ș..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Acest ulei ritualizat se foloseste impreuna cu lumanarea specifica pentru a va spori fertilitatea.Se cere Fecioarei Carității din Cobre, care este asociată cu acordarea de copii femeii care tânjește să fie mamă.Trebuie să specificați câți copii doriți să aveți, caracteristicile lor ca persoană pe ca..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Unge acest ulei ritualizat Zdrobește totul impreuna cu o lumanare "ARASSA CON TODO" - combină forța de curățare spirituală necesară pentru a îndepărta tot răul care te încetinește și te rănește.  Lumanare special creata pentru a  distruge magia neagra ,  sau orice alt tip de magie si alunga negativi..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Ulei puternic ritualizat pentru atractie. Întinde câteva picături din acest ulei pe încheieturile tale, sub piept, inghinal, șolduri și gât, vei deveni irezistibil/a. Pentru a creşte eficienţa ritualului ungeţi lumânarea Vino La Mine cu uleiul  corespunzător ritualului şi scrieţi pe lumânare, ..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Acest ulei ritualizat este fabricat în Spania după o tradiție populara, va poate ajuta sa va îmbunătățiți relația de cuplu sau dacă sunteți singuri sa va găsiți un partner potrivit.  Recomandam sa ungeți lumânări roșii sau roz, lumânări special ritualizate pentru atracție și dragoste.  ..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Ulei ritualizat - Urmareste-ma peste tot Ulei ritualizat - Urmareste-ma peste tot
Indisponibil
Ulei puternic ritualizat pentru a atrage o persoana sau o situatie si a face sa te urmareasca peste tot, in mod constant si fara incetare.  Se recomanda folosirea impreuna cu Lumanarea Atrayente (Atractie), Ven a Mi (Vino la Mine) sau Abre Caminos (Deschidere de Drumuri)...
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Ulei de uniune de cuplu, pentru a vă alătura partenerului și a fi fericit, este pregătit să întărească dragostea și trezește atractia. Uleiurile speciale pot fi folosite pentru a unge lumânările, a face ritualuri...
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Acest ulei de ritual corespondent literei PEH din alafabetul ebraic ii ajuta pe practicantii Kabbalei sa creeze o conexiune intre sferele Gevurah ( putere ) si Hod ( splendoare ) . Peh este asociat cu elementul pamant si va ajuta in dezvoltarea talentelor, comunicare si invatarea unei noi limbi. De ..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Acest ulei este ritualizat și produs în Spania dupa o tradiție veche.  Ulei cu Sulf foarte puternic folosit în ritualuri pentru a va face dreptate în legătură cu o situație sau o persoana.  Puteți folosi acest ulei pentru curățare și purificare. ..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Pentru a creşte eficienţa ritualului ungeţi lumânarea cu uleiul esenţial pentru alungarea spiritelor şi scrieţi (de preferat cu o pană pentru ritual, cu cerneală roşie, pe hârtie de pergament) ceea ce vă doriţi. Puneţi hârtia pe farfuria sau platoul pe care veţi aşeza lumânarea, aprindeţi lumânarea ..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Afişare 1 - 12 din 43 (4 pagini)