Menu
Your Cart

Esente ritual

Esente ritual
Aceasta pulbere se foloseste in ritualuri de atractie, dragoste.  Se foloseste impreuna cu o lumanare "Ven a Mi" si cu uleiul ritualizat corespunzator de dragoste sau "Ven a Mi"..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Pulbere ritualizata pentru a deschide drumurile.  Foloseste aceasta pulbere impreuna cu o lumanare ritualizata si uleiul Deschidere Drumuri. ..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Pulbere ritualizata pentru atragerea prosperitatii si bani rapizi Foloseste aceasta pulbere impreuna cu o lumanare ritualizata si uleiul "Atraje Dinero" sau "Dinero Rapido "..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Mod de folosire: pentru a obtine de munca, se mai poate folosi si in spatiile comerciale. Daca esti in cautarea unui loc de munca, sau trimiti cv-uri, se pune putina pudra in mana cu care vei scrie pe o foaie alba de hartie, numele companiei la care vrei sa trimiti cv-ul sau la care iti doresti sa l..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
MOD DE FOLOSIRE: se utilizeaza pentru curatarea spatiului – se plaseaza praful in cele 4 colturi ale casei si la intrarea principala. Pudra trebuie plasata in cele 4 colturi in sensul invers al acelor de ceasornic, terminand cu usa, in timp ce se spune “Crezul” si “Tatal Nostru”. -          Se mai p..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
MOD DE FOLOSIRE: se utilizeaza in ritualuri, pe lumanari sau fotografii; se aprinde o lumanare rosie si se pune o fotografie personala si una a persoanei iubite, in timp ce se spune rugaciunea, praful pentru dragoste trebuie pulverizat atat pe lumanare cat si pe fotografii. Pentru a intari puterea r..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Mod de folosire: daca persoana care foloseste praful de bani are un spatiu comercial, pudra se poate folosi peste casa de marcat (sau locul unde se tin banii), recitand urmatoare rugaciune: Rugaciune pentru prosperitate financiara:   Doamne, Creatorul acestui univers, sunt aici sa invoc prosperitate..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
MOD DE FOLOSIRE: pudra pentru seductie; trebuie folosita de catre persoana care doreste sa seduca si se pulverizeaza in urmatoarele locuri: in spatele genunchiului, in spatele urechilor, pe incheieturi si intre sani. Trebuie folosita cu grija...
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Dati o cantitate mică pe gât, la încheieturile mâinilor, în spatele genunchilor sau pe călcâie. Aprindeţi o lumânare potrivită acestui ritual, unsă cu uleiul sau pulberea corespunzătoare înainte de a merge la interviu. În timpul ritualului, rostiţi cu voce tare: ”Doamne Iisuse Hristoase, mijlocitor ..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Afişare 1 - 12 din 29 (3 pagini)