Menu
Your Cart

Esente ritual

Esente ritual
Mod de folosire: pentru a obtine de munca, se mai poate folosi si in spatiile comerciale. Daca esti in cautarea unui loc de munca, sau trimiti cv-uri, se pune putina pudra in mana cu care vei scrie pe o foaie alba de hartie, numele companiei la care vrei sa trimiti cv-ul sau la care iti doresti sa l..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
MOD DE FOLOSIRE: se utilizeaza pentru curatarea spatiului – se plaseaza praful in cele 4 colturi ale casei si la intrarea principala. Pudra trebuie plasata in cele 4 colturi in sensul invers al acelor de ceasornic, terminand cu usa, in timp ce se spune “Crezul” si “Tatal Nostru”. -          Se mai p..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
MOD DE FOLOSIRE: se utilizeaza in ritualuri, pe lumanari sau fotografii; se aprinde o lumanare rosie si se pune o fotografie personala si una a persoanei iubite, in timp ce se spune rugaciunea, praful pentru dragoste trebuie pulverizat atat pe lumanare cat si pe fotografii. Pentru a intari puterea r..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Mod de folosire: daca persoana care foloseste praful de bani are un spatiu comercial, pudra se poate folosi peste casa de marcat (sau locul unde se tin banii), recitand urmatoare rugaciune: Rugaciune pentru prosperitate financiara:   Doamne, Creatorul acestui univers, sunt aici sa invoc prosperitate..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
MOD DE FOLOSIRE: pudra pentru seductie; trebuie folosita de catre persoana care doreste sa seduca si se pulverizeaza in urmatoarele locuri: in spatele genunchiului, in spatele urechilor, pe incheieturi si intre sani. Trebuie folosita cu grija...
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Sirop de trestie pentru a indulci ritualulSe foloseste pentru ungerea lumanarii atunci cand faceti un ritual pentru dragoste si atractie...
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Dati o cantitate mică pe gât, la încheieturile mâinilor, în spatele genunchilor sau pe călcâie. Aprindeţi o lumânare potrivită acestui ritual, unsă cu uleiul sau pulberea corespunzătoare înainte de a merge la interviu. În timpul ritualului, rostiţi cu voce tare: ”Doamne Iisuse Hristoase, mijlocitor ..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Esenta ritual Gypsy Spell
Indisponibil
Esenta ritual potrivita pentru a încânta, o persoană, folosește câteva picături în spatele urechilor, genunchilor, încheieturilor, vei observa diferența.  Puteti folosi aceasta esenta impreuna lumanarile special ritualizate pentru dragoste. ..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
FOLOSIȚI-L pentru a vă proteja de dușmani.  Protectie.  Cum se foloseste? Puneti cateva picaturi din acesta estenta ritualizata in colțurile casei sau afacerii tale pentru a atrage puterea și prosperitatea...
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Extractul „Miere de dragoste” este folosit pentru a-ți crește magnetismul personal.Favorizează întâlnirile cu iubirea, te unește cu persoana cu care împărtășești sex, crește libidoul și crește dorința. Este folosit pentru orice cerere de dragoste, romantism, sexualitate, împăcare sau îndulcire.Cum s..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Afişare 1 - 12 din 26 (3 pagini)