Menu
Your Cart

Lumânări ritualizate

Lumânări ritualizate
ACESTE LUMANARI SE FAC PE COMANDA.Pentru confectionarea si consacrarea acestor lumanari vom avea nevoie de numele dumneavoastra complet, data nasterii si zodia .Lasati comentariu la comanda cu numarul lumanarii si datele ( ex: Hathor House,01.03.2015, Pesti )La lumanarile cu nr 5 si 6 vom avea nevoi..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare Puternic Ritualizata pentru a elimină magia ascunsă:Scrieți numele persoanei care urmează să fie curățată cu o scobitoare. Aprinde fitilul de deasupra.Aprinde lumânarea centrală. Arunci rămășițele din casa ta...
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare puternic ritualizata pentru indepartarea magiei negre. Ritualizata in Spania dupa o traditie populara foarte eficienta si benefica.Lumanarea lucrează pentru a tăia lucrări de Santeria, voodoo, magie neagră...
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare ritualizata PUTERNICA pentru a obține un loc de muncă cu ajutorul spiritual al lui Juan. Rugăciunea: Fratele tuturor Mucenicilor care trăiesc în această lume de lupte și suferințe. Vă cer harul de a obține o slujbă pentru a câștiga întreținerea zilnică și pentru a nu mă lăsa să mă..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Hecate era zeița principală care prezida magia și vrăji . Ea a asistat la răpirea fiicei lui Demeter, Persefone, în lumea interlopă și, cu torța în mână, a ajutat-o ​​la căutarea ei. Astfel, stâlpi numiți Hecateea stăteau la răscruce de drumuri și la uși, poate pentru a ține departe spiritele releUT..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
LUMANARE PREPARATA CU IERBURI pentru a nu imparti partenerul de viata cu nimeni. Aceasta Lumanare ritualizata puternica te ajuta sa iti mentii relatia de cuplu , atunci cand lucrurile nu sunt cum ti-ai propus. Fabricat în Spania cu ceară de cea mai înaltă calitate pentru ritualul tău...
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumânare ritualizata puternică consacrată pentru a învinge toți rivalii. Învinge fiecare obstacol, trebuie doar să o aprinzi și vei observa cum totul se schimbă.Ritual complet într-o singură lumânare, vine deja pregătită cu Ierburi, ulei și pulberi, astfel încât să ia toată vrăjitoria, magia și s..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Foloseste aceasta lumanare ritualizata cu ierburi si uleiuri pentru a atrage dragostea , prosperitatea si nororcul de partea ta. Lumanarea ritualizata se poate folosi si atunci cand va doriti castig de cauza intr-o situatie, confera putere si succes. Rugaciune:Atotputernic Dragon Rosu, te ..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Noi toți, la un moment dat în viața noastră, a trebuit să trecem prin procesul de a fi examinați. Fie la universitate, la serviciu, la trafic sau un alt tip de test.Pentru a avea o protecție concretă în cazul unui examen, această lumânare de examen sau de studiu poate fi de mare ajutor.Trebuie să me..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Cultul Morții datează din 1795, când indigenii s-au închinat unui schelet pe care l-au numit Moarte într-un oraș din centrul Mexicului și există mărturii că acest cult a rămas ascuns în ultimele două secole. 6​ Legenda populară, despre care se presupune că se transmite prin gură în gură, ar indica f..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
- lumânări de o singura culoare, gata pentru a fi ritualizate. Va rugam sa alegeti culoarea dorita de mai jos...
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Lumanare in suport din sticla cu rugaciune. 21 x 6,5 cm..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
Afişare 1 - 12 din 81 (7 pagini)