Menu
Your Cart

Lumânări ritualizate

Lumânări ritualizate
Lumanare Puternic Ritualizata pentru a elimină magia ascunsă:Scrieți numele persoanei care urmează să fie curățată cu o scobitoare. Aprinde fitilul de deasupra.Aprinde lumânarea centrală. Arunci rămășițele din casa ta...
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare puternic ritualizata pentru indepartarea magiei negre. Ritualizata in Spania dupa o traditie populara foarte eficienta si benefica.Lumanarea lucrează pentru a tăia lucrări de Santeria, voodoo, magie neagră...
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare ritualizata PUTERNICA pentru a obține un loc de muncă cu ajutorul spiritual al lui Juan. Rugăciunea: Fratele tuturor Mucenicilor care trăiesc în această lume de lupte și suferințe. Vă cer harul de a obține o slujbă pentru a câștiga întreținerea zilnică și pentru a nu mă lăsa să mă..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Hecate era zeița principală care prezida magia și vrăji . Ea a asistat la răpirea fiicei lui Demeter, Persefone, în lumea interlopă și, cu torța în mână, a ajutat-o ​​la căutarea ei. Astfel, stâlpi numiți Hecateea stăteau la răscruce de drumuri și la uși, poate pentru a ține departe spiritele releUT..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
LUMANARE PREPARATA CU IERBURI pentru a nu imparti partenerul de viata cu nimeni. Aceasta Lumanare ritualizata puternica te ajuta sa iti mentii relatia de cuplu , atunci cand lucrurile nu sunt cum ti-ai propus. Fabricat în Spania cu ceară de cea mai înaltă calitate pentru ritualul tău...
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumânare ritualizata puternică consacrată pentru a învinge toți rivalii. Învinge fiecare obstacol, trebuie doar să o aprinzi și vei observa cum totul se schimbă.Ritual complet într-o singură lumânare, vine deja pregătită cu Ierburi, ulei și pulberi, astfel încât să ia toată vrăjitoria, magia și s..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Foloseste aceasta lumanare ritualizata cu ierburi si uleiuri pentru a atrage dragostea , prosperitatea si nororcul de partea ta. Lumanarea ritualizata se poate folosi si atunci cand va doriti castig de cauza intr-o situatie, confera putere si succes. Rugaciune:Atotputernic Dragon Rosu, te ..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Noi toți, la un moment dat în viața noastră, a trebuit să trecem prin procesul de a fi examinați. Fie la universitate, la serviciu, la trafic sau un alt tip de test.Pentru a avea o protecție concretă în cazul unui examen, această lumânare de examen sau de studiu poate fi de mare ajutor.Trebuie să me..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Cultul Morții datează din 1795, când indigenii s-au închinat unui schelet pe care l-au numit Moarte într-un oraș din centrul Mexicului și există mărturii că acest cult a rămas ascuns în ultimele două secole. 6​ Legenda populară, despre care se presupune că se transmite prin gură în gură, ar indica f..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
- lumânări de o singura culoare, gata pentru a fi ritualizate. Va rugam sa alegeti culoarea dorita de mai jos...
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Lumanare in suport din sticla cu rugaciune. 21 x 6,5 cm..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
Pentru atragerea persoanei potrivite!  Lumanare ritualizata cu uleiuri si ierburi, pentru atragerea persoanei dorite. Rugăciune: Duhul a o mie de iubiri, nu lasa pe (numele persoanei) până nu vine la mine și spune că mă iubește, nu-l lăsa să stea liniștit, oriunde s-ar afla, sa nu poata fi calm, ..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Afişare 1 - 12 din 80 (7 pagini)