Menu
Your Cart

Lumânări ritualizate

Lumânări ritualizate
Foloseste aceasta lumanare ritualizata cu ierburi si uleiuri pentru a atrage dragostea , prosperitatea si nororcul de partea ta. Sangele Dragonului este cunoscut pentru puterea lui de protectie in ritualuri. Se crede ca e folosit si atunci cand ne dorim sa ne casatorim si sa dam putere relatiei.&nbs..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Noi toți, la un moment dat în viața noastră, a trebuit să trecem prin procesul de a fi examinați. Fie la universitate, la serviciu, la trafic sau un alt tip de test.Pentru a avea o protecție concretă în cazul unui examen, această lumânare de examen sau de studiu poate fi de mare ajutor.Trebuie să me..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Cultul Morții datează din 1795, când indigenii s-au închinat unui schelet pe care l-au numit Moarte într-un oraș din centrul Mexicului și există mărturii că acest cult a rămas ascuns în ultimele două secole. 6​ Legenda populară, despre care se presupune că se transmite prin gură în gură, ar indica f..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
- culori disponibile: alb, bleu, albastru, roșu, negru, mov, albastru deschis, galben, maro - lumânări de o singura culoare, gata pentru a fi ritualizate. Specificați în comandă ce culoare doriți...
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Lumanare in suport din sticla cu rugaciune. 21 x 6,5 cm..
70,00 lei
Fără TVA:70,00 lei
Lumanare rosie cu imagine masculina: folosita pentru vraji de dragoste, pasiune Lumânările masculine și feminine semnifică oamenii cărora le este destinat ritualul. Ritualizată si Fabricată în Spania, pentru a domina și a face dragostea să crească...
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Pentru atragerea persoanei potrivite!  Lumanare ritualizata cu uleiuri si ierburi, pentru atragerea persoanei dorite. Rugăciune: Duhul a o mie de iubiri, nu lasa pe (numele persoanei) până nu vine la mine și spune că mă iubește, nu-l lăsa să stea liniștit, oriunde s-ar afla, sa nu poata fi calm, ..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Pune fotografia partenerului tău în fața acestei lumânări de cuplu, aprinde-o cu chibrituri din lemn. Lumanare puternica preparata cu ierburi pentru a uni cuplurile, intareste dragostea si creste atractia. Rugăciune: Doamne, Tu însuți m-ai făcut să-mi găsesc iubirea. Îți mulțumesc pentru acest dar..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare ritualizata cu ierburi - Succes
Indisponibil
Lumanare EXITO - SUCCES Rugăciune: Dacă cred că sunt invins, sunt. Dacă cred că nu îndrăznesc, nu o voi face. Dacă cred că aș vrea să câștig, dar că nu pot, nu o voi realiza. Pentru că în lume voi găsi că Succesul începe cu voința omului și în natură, de aceea aprind această lumânare consacrată pent..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare SEPARACION - SEPARARE Lumanare ritualizata cu uleiuri si ierburi, ce se foloseste pentru despartirea de o persoana toxica...
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare ritualizata cu uleiuri si ierburi, ce se foloseste pentru protectie, impotriva deochiului si invidiei. Îmbrățișează-mă cu Dumnezeu tatăl! Îmbrățișează-mă cu Dumnezeu fiul, îmbrățișează-mă cu Dumnezeu duhul sfânt, crucea Ierusalimului este înaintea mea, Iisus Hristos este cel care vorbește ..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Lumanare ritualizata cu ierburi - Salvie
Indisponibil
Lumanarea cu Salvie- energie feminina, purificare, conectare. Da energie feminina, atrage forta lunii, conecteaza lumile, purifica si transmuta energiile. Lumanare ritualizata cu uleiuri si ierburi, pentru atragerea energiei feminine, atragerea fortei lunii, conectarea lumilor, pentru purificarea ..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Afişare 1 - 12 din 97 (9 pagini)