Menu
Your Cart

Șamani

Șamani
Lățime (Diametru) (cm) 10 Material : Lemn Cocos Tara: Bali..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
În această carte, psihologul și antropologul medical Alberto Villoldo dr. explică practicile de vindecare în afara timpului și spațiului obișnuit. Arată cum să intri în atemporal acum pentru a vindeca evenimentele care au avut loc în trecut și pentru a corecta cursul destinului. Villoldo discută des..
95,00 lei
Fără TVA:95,00 lei
Shamanism Made Easy
Indisponibil
Reconectează-te cu sinele tău autentic și readuce sensul în viața ta cu înțelepciunea antică, testată în timp, a șamanismului.Această carte este o introducere fantastică și cuprinzătoare a șamanismului de către un expert și profesor de frunte pe această temă. Șamanismul este cea mai veche și mai dur..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Practica șamanică recunoaște prezența spiritului, a înțelepciunii și a energiei vindecătoare în toate lucrurile. Din cele mai vechi timpuri, șamanul a realizat „medicamentul” din interiorul și dincolo de această lume și a folosit această conexiune pentru îmbunătățirea tuturor. Acum, puteți accesa cu..
150,00 lei
Fără TVA:150,00 lei
Shaman Tarot
Indisponibil
..
130,00 lei
Fără TVA:130,00 lei
Shaman Healer Sage
Indisponibil
Scoica Mama Cocha XL
Indisponibil
Sapun Palo Santo
Indisponibil
O carte bogată în înțelepciune perenă și în tehnici contemporane! Inițiază-te în tehnicile maeștrilor șamani, aduse pentru prima oară în public de către unul dintre discipolii lor: dr. Alberto Villoldo! Alberto Villoldo își întrebuințează vastele cunoștințe pentru a crea un program practic și revol..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Afişare 1 - 12 din 65 (6 pagini)