Menu
Your Cart

Carti in limba romana

Carti in limba romana
Invata cum sa lucrezi cu energia pietrelor si a uleiurilor esentiale, exploreaza retete pentru a-ti antrena simtul gustului si asculta melodii si sunete naturale pe care le recomanda autoarea Kerri Connor pentru sedintele tale. Pe langa meditatiile zilnice cu canabis, aceasta carte ofera meditatii a..
50,00 lei
Fără TVA:50,00 lei
In anul 1983, Dolores lucra cu mai multe persoane care s-au oferit in mod voluntar pentru sesiuni, pentru a o ajuta sa isi perfectioneze mestesugul in domeniul hipnozei. De-a lungul anilor, ea si-a dezvoltat propria tehnica de hipnoza, prin care clientii intrau intr-o stare de transa foarte profunda..
80,00 lei
Fără TVA:80,00 lei
Utilizand tehnicile simple din aceasta carte, poti consulta pendulul pentru indrumare, autoperfectionare, dezvoltare psihica si pentru o multime de alte scopuri practice: Localizeaza obiectele pierdute Obtine informatii in luarea oricarei decizii Testeaza alimentele pentru prospetime ..
50,00 lei
Fără TVA:50,00 lei
„Draga Univers este o resursa minunata, de plina intelepciune si de tehnici menite sa va aduca un grad mai ridicat de fericire si de bunastare emotionala. Abordarea unica pe care o are Sarah Prout este, deopotriva, revigoranta si inspirationala.“ -   MARCI SHIMOFF, autoarea cartilor de mar..
110,00 lei
Fără TVA:110,00 lei
Cartea Iertarea: cea mai mare putere vindecătoare este scrisă într-un limbaj simplu și accesibil. Ea explică de ce atât de mulți oameni consideră că este atât de greu să ierte și de ce cramponarea de durerea provocată de ceilalți reprezintă de fapt o decizie de a suferi. Cartea analizează factorii c..
30,00 lei
Fără TVA:30,00 lei
Cartea a șaptea din seria Medium MedicalProtejează-ți creierul înainte de a fi prea târziuDacă te afli în căutarea unor soluții pentru bolile creierului, afecțiunile neurologice sau psihice, vei găsi, în sfârșit, răspunsurile, în această carte. Fie că te afli abia la începutul călătoriei tale sau că..
185,00 lei
Fără TVA:185,00 lei
„Dacă vreți să explorați ultimele noutăți științifice ce stau în spatele filmului Secretul, nu mai căutați în altă parte. Știința și înțelepciunea se combină și se împrietenesc în această aventură în lumea reală care, în cele din urmă, este un ghid pentru viață.”– Drew Heriot, regizor al filmului Se..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
surprinzătoarea artă a neimplicării în lucrurile de care nu-ți pasă pentru a te bucura mai mult de viațăTe simți stresat, copleșit și sufocat de viață?Sătul să le mai faci tuturor pe plac înainte de a-ți veni rândul?ÎNSEAMNÃ CÃ A SOSIT TIMPUL SÃ TE DOARÃ ÎN COT.Această parodie genială, ilară și prag..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Patrunde in frumusetea si splendoarea Naturii, prin intermediul a 45 de mandale de colorat.Exploreaza jungle tropicale, paduri de foioase, peisaje maritime si pajisti cu flori salbatice in aceasta incantatoare carte de colorat...
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
CONFESIUNI DIN TEMPLUTrăiești într-un templu sacru.Cei care se lasă călăuziți de chemarea sufletului își găsesc curajul de a porni să descopere nenumărate sanctuare ale templului, cunoscându-se pe sine din ce în ce mai bine.În adâncul templului, unde poți ajunge numai dacă îți dorești și faci tot ce..
170,00 lei
Fără TVA:170,00 lei
Vindecarea ranilor noastre principale prin intermediul astrologiei, empatiei, si iertarii de sineAm avut cu totii parte de-a lungul vietii de dezamagire, tristete, respingere sau pierderea a ceva important. Atunci cand suntem raniti, instinctele animalice de autoprotejare intra in actiune pentru a n..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
DESCOPERA GUSTUL MAGIEI ADEVARATE Bazandu-se pe mestesugurile ei eclectice, Anais Alexandre impartaseste o colectie de potiuni delicioase pentru vrajitoarea moderna. De la cocktailuri puternice la elixire regeneratoare si bauturi captivante, aceste vraji de baut valorifica puterea int..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Afişare 1 - 12 din 348 (29 pagini)