Menu
Your Cart

Carti in limba romana

Carti in limba romana
Un renumit medium clarvăzător ne învață cum să recunoaștem și să interpretăm mesajele venite de la cei dragi și de la ghizii noștri spirituali din Lumea Cealaltă, mesaje care ne pot schimba viața la propriu.Laura Lynne Jackson este medium clarvăzător și autoarea bestsellerului New York Time..
66,00 lei
Fără TVA:66,00 lei
Pătrunde cu smerenie și seninătate în Machu Picchu ghidat de maestrul șaman Jorge Luis Delgado. El te inițiază în însăși esența culturii incașe a Luminii, spre revelația faptului că devotamentul față de Sacru face parte din inima și sufletul nostru, asemenea vechilor locuitori ai Orașului Lumini..
38,00 lei
Fără TVA:38,00 lei
M-am născut, ce rămâne de făcut? Cartea Liniile vieții în astrologie nu este doar un inventar al aspectelor, ci și o demonstrație vie de cunoaștere și autocunoaștere prin interogarea hărții astrale, prin corelarea aspectelor ei cu experiențele reale de viață, o informație VIE, modelabilă, ca..
42,00 lei
Fără TVA:42,00 lei
Pachetul de cărți Pandora Lenormand conține: 36 carduri1 card alb1 carticică cu modalitatea de utilizare, metoda de etalare, descrierea și semnificația celor 36 de carduri..
220,00 lei
Fără TVA:220,00 lei
Cărțile oracol „Succes” sunt intitulate cu acest nume datorită acurateței și relevanței lor.Dacă înțelegi clar povestea pe care ți-o spun și urmezi direcția pe care o oferă, vei putea progresa cu succes către obiectivul tău.Fiecare răspuns constă din 3 mesaje care se unesc pentru o poveste clară.Pri..
190,00 lei
Fără TVA:190,00 lei
Termenul Ho'oponopono inseamna a corecta o greseala. Metoda se bazeaza pe faptul ca, potrivit vechilor hawaiieni, problemele (sau greselile) provin din ganduri poluate de memoriile dureroase ale trecutului, care provoaca tulburari si dezechilibre. Practicarea Ho'oponopono ajuta la eliberarea energie..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Sarpele de lumina - Drunvalo Melchizedek
Indisponibil
La fiecare 13.000 de ani, pe Pamant are loc un eveniment sacru si secret care schimba totul. Energia Kundalini a Mamei Pamant iese din locul sau de odihna, din miezul planetei, si se misca asemenea unui sarpe pe suprafata lumii noastre. Odata ajuns acasa in Lemuria antica, s-a mutat in Atlantida, ap..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Esti gata sa descoperi cine esti cu adevarat la nivel de suflet si cine te-ai nascut sa fii?Magia astrologiei curge prin fiecare aspect al vietii noastre de la munca si relatiile noastre pana la puterea interioara si inspiratia creativa lasand indicatoare, mesaje si indrumari pentru a ne ajuta ..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
O traducere de referinta a unei carti fundamentale din antichitatea clasica ,,Interpretarea si traducerea sa sunt unice, nu numai in sensul ca a operat o separare semnificativa a textului original de comentarile ulterioare... dar si in sensul ca abordeaza textul cu o perspectiva holistica, dinc..
55,00 lei
Fără TVA:55,00 lei
DONALD B. CARROLL si-a desfasurat activitatea in domeniul protectiei impotriva incendiilor si al situatiilor de urgenta ca pompier/paramedic, ofiter, sef de district si instructor la academie. De-a lungul a peste 30 de ani, el a avut grija de familia sa si a cercetat sensul vietii, studiind pe larg ..
65,00 lei
Fără TVA:65,00 lei
Poveștile au capacitatea uimitoare de a găsi, dincolo de toate hățișurile minții noastre, drumul tainic spre copilul interior lăsat cândva în urmă. Acest copil încă așteaptă ghemuit într-un colț de suflet să ne atingem măreția și să devenim acei adulți suficient de puternici și de stabili care să-l ..
35,00 lei
Fără TVA:35,00 lei
Set de cartoline și carte pentru a te iubi mai multCARTOLINEAcest set de 26 de cartoline și cartea care le însoțește sunt menite să te ajute în a-ți descoperi perfecțiunea, completitudinea și unicitatea.Plasează cartolinele în diverse locuri din casa ta, la locul de muncă, în mașină, oriunde vrei, d..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Afişare 1 - 12 din 337 (29 pagini)