Menu
Your Cart

Amulete

Amulete
Foarfeca amuleta pentru magie, deschide căi și iese din legăturile spirituale negative...
25,00 lei
Fără TVA:25,00 lei
Cheile sunt obiecte obișnuite în viața noastră de zi cu zi, le folosim constant pentru a deschide și închide ușile caselor noastre, locurilor de muncă, încuietori etc. în așa măsură încât poate și-au pierdut, la prima vedere, marele lor potențial magic.Cheile sunt un simbol al Puterii și Cunoaș..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Statueta pentru a atrage Zeitatea, este folosit pentru bogatie, prosperitate si putere. Chango este unul dintre cei mai puternici zei pentru multe religii native africane. Chango reprezinta focul, fulgerul si tunetele. Lumineaza intunericul cu fulgere, astfel incat cei care il slavesc sa isi gaseasc..
140,00 lei
Fără TVA:140,00 lei
Talisman pentru protectie si noroc..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Eleggua este proprietarul drumurilor, deschide si inchide drumuri, ajuta si protejeaza, pedepseste si domina. Toate ceremoniile si ritualurile din Santeria trebuie sa aiba mai intai aprobarea Elegua inainte de a progresa. El este mesagerul. ..
100,00 lei
Fără TVA:100,00 lei
Se foloseste in spatiile comerciale, pentru a aduce noroc, pentru protectia casei sau in ritualurile magice, pe masa de lucru, impotriva deochiului si a invidiei; Daca il folositi in spatiile comerciale, se plaseaza la inaltime, cu varful cornului indreptat spre usa, pentru a atrage abundenta si a i..
140,00 lei
Fără TVA:140,00 lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)