Menu
Your Cart

Uleiuri Esentiale

Uleiuri Esentiale
Nume latin: Bursera graveolens Partea plantelor folosite: Lemn Origine: Peru Metoda de extracție: Distilarea cu aburUleiul Esențial de Palo Santo este folosit în mod tradițional pentru a ameliora răcelile comune, simptomele gripei, stresul, astmul, durerile de cap, anxietatea, depresia, inflamația,..
210,00 lei
Fără TVA:210,00 lei
Denumire latină: Rosa DamascenaParte folosită a plantelor: PetaleOrigine: MarocMetoda de extracție: Extragere cu solvent5% diluare în Ulei de Struguri Uleiul Esențial de Trandafir are un parfum floral frumos. Are mai multe proprietăți terapeutice care îl fac uimitor în produsele de îngrijire a piel..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Denumire latină: Citrus Aurantium Parte folosită a plantelor: Floare Origine: Tunisia Metoda de extracție: Distilarea cu abur 5% diluare în Ulei de Struguri Uleiul Esențial de Neroli este fabricat din florile portocalului amar  (Citrus aurantium var. Amara), cunoscut și sub numele de Neroli bi..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Îmbunătățiți-vă starea de spirit și experimentați fericirea cu amestecul Fericit, care este creat cu uleiuri esențiale de mentă, portocale și smirnă. Parfumul revigorant al mentei ridică simțurile, în timp ce parfumul dulce și plin de viață al portocalei promovează sentimente de bucurie și pozitivi..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Creșteți-vă concentrarea cu amestecul Focus, combinat în mod expert cu uleiuri esențiale de rozmarin, chiparos și lămâie. Parfumul proaspăt și revigorant al rozmarinului stimulează funcția cognitivă, în timp ce aroma lemnoasă a chiparosului promovează claritatea mentală și concentrarea. Parfumul pic..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Răsfățați-vă cu un somn odihnitor cu amestecul - Somn, care este o combinație liniștitoare de uleiuri esențiale de mușețel, lavandă și Neroli. Parfumul delicat de plante al mușețelului promovează relaxarea, în timp ce parfumul liniștitor al lavandei ajută la ameliorarea neliniștii. Neroli, derivat ..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Găsiți pacea interioară și echilibrul emoțional cu amestecul Calm, care conține uleiuri esențiale de tămâie, mușcată și bergamotă. Parfumul cald și rășinos al tămâiei întemeiază mintea, în timp ce notele florale de geranium oferă confort și stabilitate.Bergamota, cu parfumul său citric și înălțător..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Reîmprospătați-vă simțurile și creșteți-vă nivelul de energie cu un amestec energizant alimentat de uleiuri esențiale de grapefruit, mandarină și limetă. Parfumul acidulat și citric al grapefruit-ului oferă un plus instantaneu de energie, în timp ce aroma dulce și veselă a mandarinei revitalizează ..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Relaxați-vă și eliminați stresul cu amestecul Relaxare, creat cu grijă din uleiuri esențiale de lavandă, vetiver și trandafir. Parfumul floral liniștitor al Lavandei promovează relaxarea și ușurează tensiunea, în timp ce parfumul pământesc al Vetiverului calmează mintea și ameliorează anxietatea.Co..
60,00 lei
Fără TVA:60,00 lei
Mod de Utilizare:Umpleți vasul de aromaterapie cu 1/2 linguriță de sare de mare aromată. Aprindeți lumânarea și puneți-o sub vas. De îndată ce sarea parfumată este încălzită, mirosul aromat va începe să învăluiască întreaga încăpere. Bucurați-vă de relaxarea pe care o conferă!Cantitate: 180 ..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Mod de Utilizare:Umpleți vasul de aromaterapie cu 1/2 linguriță de sare de mare aromată. Aprindeți lumânarea și puneți-o sub vas. De îndată ce sarea parfumată este încălzită, mirosul aromat va începe să învăluiască întreaga încăpere. Bucurați-vă de relaxarea pe care o conferă!Cantitate: 180 g..
45,00 lei
Fără TVA:45,00 lei
Ulei Esential Ylang-Ylang Indonezia
Indisponibil
Oamenii folosesc ulei esential de ylang ylang pentru relaxare.  Reduce tensiunea arterială și crește dorința sexuală.  Mirosul de ylang ylang in aromoterapie este folosit pentru memorie Spiritual: Ylang Ylang ajută la armonizarea energiilor masculine și feminine și poate ajuta la integrarea eleme..
40,00 lei
Fără TVA:40,00 lei
Afişare 1 - 12 din 67 (6 pagini)