Menu
Your Cart

Spiritualitate

20 mar. Luna nouă în Berbec aduce renaștere - 21 martie 2023
0 349
Picând chiar după echinocțiul de primăvară, Luna Nouă în Berbec de pe 21 martie va întoarce o nouă pagină. Aduce una dintre cele mai potrivite energii pentru noi începuturi din acest an. Poartă o intensă energie creativă ce ne va permite să manifestăm cu ușurință, să găsim noi oportunități și să des..
16 iun. Oul de cristal care iți întărește mușchii vaginali - Ce este și cum să-l folosești corect
0 346
Ouăle de yoni au devenit tot mai populare în ultimii ani. Cunoscute și sub numele de ouă de jad, ele sunt niște pietre prețioase ccreate pentru inserție vaginală. Oul intensifică energiile de vindecarea sexuală și este folosit, de asemenea, pentru vindecarea cu ajutorul cristalelor și pentru exerciț..
25 aug. Eliberează frica din viața ta, urmând acești 4 pași simpli
0 345
Deși frica ne poate ține pe loc și ne poate împiedica să trăim viața visurilor noastre, problema este de fapt relația pe care o avem cu frica, mai mult decât frica în sine. Cei mai mulți dintre noi avem relații nesănătoase cu frica. Mulți dintre noi permit fricii să controleze prea mult din viața n..
31 ian. Folosește legea atracției pentru a-ți manifesta visele - descoperă 9 tehnici prin care să faci asta
0 3519
Suntem mașinării puternice de manifestare, însă, având în vedere că avem între 50-70 de mii de gânduri inconștiente în fiecare zi, dintre care până la 80% sunt negative, nu manifestăm întotdeauna tot ceea ce ne dorim! Deși este adevărat că primul pas spre folosirea legii atracției este trecerea la ..
31 ian. Deschide-ți al treilea ochi urmând acești șase pași simpli
0 361
Deschiderea celui de-al treilea ochi va aduce pace, calm, și un stadiu mai înalt de conștiință. Este important să înveți cum să-ți deschizi cel de-ar treilea ochii; localizată între sprâncene, aceasta este singura chakra din corp conectată cu mintea ta, iar deschiderea ei îți va aduce nenumărate ben..
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)