Menu
Your Cart

Samanism

14 oct. Ce este un Dream Catcher?
0 195
Probabil că ați văzut Dream Catchers sau “prinzătoare de vise” într-un magazinul nostru, în reviste sau la televizor. Dar știți de unde provin și la ce sunt folosite? Numite și plase sau capcane de vise, ele au fost inventate și utilizate inițial de tribul Ojibwe. Teritoriile acestui trib se întind..
08 mar. 7 lucruri care ar trebui ținute secret, potrivit Filosofiei Hinduse
0 1035
Seneca, faimosul filosof grec, a spus acum 2000 de ani că, ”dacă îți dorești ca secretul său să fie în siguranță, păstrează-l doar pentru tine.” Dar aici nu vorbim despre cum să păstrezi mai bine un secret, ci cum să păstrezi anumite lucruri personale ce nu vrei să le împărtășești. Ne referim la ..
05 mar. Luna Nouă din 6 Martie 2019
0 384
Luna Nouă din luna Martie va avea loc pe data de 6, în semnul Peștilor. Energia acestei Luni este extrem de agitată întrucât va avea loc în aceeași zi în care Uranus face tranziția în Taur. Oricând o planetă lentă și mare precum Uranus face tranziția în alt semn zodiacal, transmite valuri de e..
28 feb. Numerologia zilei de 3 Martie, 2019 - Puternicul cod 333
0 380
Timpul este un concept complicat de deslușit, însă mulți dintre cei ce au călătorit dincolo de aceste tărâmuri, au descoperit că timpul nu există. Timpul este pur și simplu o iluzie. Deși lucrurile par că se întâmplă în etape, ele au loc de fapt simultan. Tot ceea ce poate exista și a existat vre..
27 feb. Previziuni pentru luna Martie 2019
0 374
Martie este una dintre cele mai pivotante luni ale anului și va aduce o enormă schimbare energetică pentru noi toți. Se vor întâmpla multe în această lună, iar șansele sunt să ne simțim trași și împinși în mai multe direcții. Este posibil și să întâmpinăm câteva surprize luna asta, așa că rămâi..
21 feb. 22.02 – 222 și Venus în conjuncție cu Pluto
0 973
În ziua de 22 februarie, Venus și Pluto se vor uni la 22 de grade ce Capricorn, împrăștiind pretutindeni scântei ce vor fi simțite până la sfârșitul lunii. Venus este planeta dragostei și a relațiilor. Ea este planeta zeiță, dominată de Divinul Feminin. Este puternică dar, atunci când este necesa..
18 feb. Ce înseamnă atunci când este Lună Plină sau Lună Nouă de ziua ta
0 1032
Ce înseamnă atunci când ziua ta pică de Lună nouă sau lună plină   Luna este feminină, magică, mistică și unul dintre cele mai importante corpuri cerești în astrologie. De fapt, cei mai mulți dintre oameni rezonează mai mult cu semnul lor Lunar decât cu cel Solar. În astrologie, Luna reprezintă m..
31 ian. Eclipsa parțială de Soare din 5-6 ianuarie 2019 - află ce energii aduce acest eveniment în viața ta
0 3992
Eclipsa parțiala de Soare din 5-6 ianuarie în Capricorn, va lumina o nouă cale și va ajuta la dezvăluirea unui nou fir narativ din viețile noastre. Aceasta este o perioadă extrem de propice pentru noi începuturi, cu toate acestea, trebuie să rămânem deschiși pentru a vedea care sunt cu exactitate no..
31 ian. Ora la care te-ai născut poate dezvălui secrete interesante despre tine
0 356
Deși este posibil să nu te fi gândit până acum, ora la care te-ai născut joacă un rol important în stabilirea comportamentului tău și a modul în care ești în general. Este posibil să fi interesat de ceea ce spune horoscopul tău, dar te-ai interesat vreodată ce spune despre tine ora la care te-ai năs..
Afişare 1 - 12 din 17 (2 pagini)