În ziua de 22 februarie, Venus și Pluto se vor uni la 22 de grade ce Capricorn, împrăștiind pretutindeni scântei ce vor fi simțite până la sfârșitul lunii.

Venus este planeta dragostei și a relațiilor. Ea este planeta zeiță, dominată de Divinul Feminin. Este puternică dar, atunci când este necesar, poate fi gentilă și grijulie.

Pluto este planeta morții și a renașterii. El este responsabil de noaptea neagră a sufletului, cilul morții, renașterii și transformării.

Pluto ne îndeamnă mereu să lucrăm cu întunericul și lucrurile profunde. Ne îndeamnă mereu să ne obișnuim cu umbra și să ne împăcăm cu ceea ce găsim acolo, pentru a accede niveluri mai înalte de conștiință.

Venus și Pluto se aliniază în general o dată pe an, iar când o fac, energia lor ne influențează puternic relațiile, dinamica din viața noastră și modul în care vedem dragostea.

Pot fi scoase la lumină dinamicele relațiilor nesănătoase sau unele obsesii, și este posibil să ne fie provocate punctele de vedere și părerile despre ceea ce înseamnă cu adevărat pentru noi să iubim și să fim iubiți.

Alinierea lui Venus și Pluto poate, de asemenea, să aducă oportunități de a ne transforma și urca spre nivele mai înalte de conștiință, prin puterea dragostei. Ni se va aminti că, în realitate, suntem cu toții unul și același, și că separarea este într-adevăr doar o iluzie.

Deși Pluto poate aduce o lumină neplăcută în astrologie, din cauza energiei sale puternice, dacă privim mai atent este și planeta iubirii necondiționate, al iubirii universale ce se găsește în toți și în toate.

Doar confruntându-ne cu ciclul morții și al reînvierii al lui Pluto putem cu adevărat să ne înțelegem scopul, sufletul și călătoria de aici, de pe Pământ.

Doar atunci când vom întâlni noaptea întunecată a sufletului, adesea adusă de magia lui Pluto, putem începe să ne înălțăm și să urcăm spre nivele mai înalte de conștiință.

La suprafață, alinierea lui Pluto cu Venus are o energie întunecată și senzuală, însă la nivel profund este aici pentru a ne reaminti de puterea dragostei și a capacității acesteia de a crea.

Ceea ce face alinierea lui Venus și Pluto din acest an extrem de specială, este faptul că are loc în ziua de 22 a celei de-a 2-a luni la 22 de grade de Capricorn.

Această energie de 22 este greu de ignorat, și cel mai probabil ne arată un înțeles mai profund a ceea ce încearcă Universul să ne facă să înțelegem.

În numerologie, numărul 22 reprezintă creația în lumea materială. Reprezintă scoaterea a ceea ce este în mințile și inimile noastre în lume, pentru ca ceilalți să vadă și să simtă.

22 este cunoscut ca număr maestru ce construiește, iar pe măsură ce ne contopim cu această vibrație, vom avea o abilitate extraordinară să așternem fundația viselor și dorințelor noastre în lume.

Alinierea lui Venus și Pluto într-o zi de 222 la 22 de grade, reprezintă un mesaj pe care trebuie să îl decodăm.

Posibil ca acesta să fie un semn al Universului ce ne reamintește de puterea dragostei din noi, dragostea ce ne-a adus aici, dragostea ce ne-a întărit, dragostea ce ne-a ghidat prin întuneric.

Mulți dintre noi se îndreaptă spre ceilalți pentru a căuta dragoste, însă adevărata putere, adevărata transformare, stă în capacitatea de a ne iubi pe noi înșine, în accesarea izvorului nesecat de dragoste din interiorul nostru.

Venus, planeta dragostei, și Pluto, planeta transformării, se unesc într-o zi de 222, pentru a ne reaminti că ne putem transforma viețile, lumea, și Universul, cu ajutorul dragostei, însă înainte de toate, trebuie să învățăm să ne transformăm pe noi cu ajutorul dragostei.

Trebuie să ne reamintim că dragostea vine din interiorul nostru, dragostea este ceea ce suntem, și doar recunoscând acest lucru vom putea cu adevărat să construim și să creăm viață, dar și lumea pe care ne-o dorim.

Dragostea este sufletul Universului, dragostea este cea care ne-a adus aici și tot ea este cea care ne va duce înapoi acasă. Dragostea este singurul lucru care există.

În această zi de 222, ia un moment pentru a te conecta cu dragostea din interiorul tău. Mulțumește-i călătoriei de transformare în care ai fost, și care te-a adus mai aproape de această dragoste, simte puterea și tăria pe care o poate oferi această dragoste.

Iubește, iubește cu adevărat, iubește cu o dragoste universală și reală, pentru că atunci când o vei face, atunci când vei realiza că această dragoste sălășluiește în tine, în jurul tău, că este una cu tine, poți devenii maestrul constructor ar viselor tale.

Sursa: https://foreverconscious.com