Menu
Your Cart

Uncategorized

05 apr. Cum se folosesc lumânările pentru ritualuri?
0 170
Popularitatea lumânărilor a atins, în ultimii ani, cele mai înalte culmi. Lumânările sunt folosite de nenumărate persoane pentru relaxare, meditație, aromoterapie și, cel mai important, pentru a crea acel sentiment plăcut de ”acasă” atunci când ești în sanctuarul tău. Această unealtă atât de simplă ..
20 dec. White Sheba Cintamani – o piatră mai rara si mai puternică decât Safforditu
0 317
Potrivit științei metafizice, testelor făcute în laborator și datelor istorice, White Sheba Cintamani are cea mai înaltă vibrație dintre toate pietrele de pe Pământ! Iar asta face cu atât mai mult sens când ne gândim că se crede că au venit din Sistemul Solar al lui Sirius, unde se crede că este cen..
26 aug. Luna nouă în Fecioară ne poate face irascibili
0 366
Încheierea lunii August aduce și începutul unui nou ciclu luna, pe 27 august 2022 vom avea o Lună Nouă în Fecioară. În timp ce începem un nou ciclu lunar, ne putem reseta și lumea interioară. Este timpul să ne gândim la ceea ce nu mai servește creșterii și bunăstării noastre cele mai înalte. Este t..
08 iul. Păpușelele mayașe care îți rezolvă toate problemele
0 353
WorryDolls sau Muñequitas Quita Pena au fost foarte populare în Guatemala pentru o lungă perioadă de timp, datorită credințelor și mitologiei antice din epoca post-Maya. În prezent, puteți găsi aceste păpușele la orice piață de artizanat din Guatemala, dar și în magazinul nostru. Aceste păpuși se ca..
26 mai Vindecă-te folosind cele mai pure sunete
0 198
Bine ați venit la cel mai complet ghid pentru bolurile cântătoare de cristal! În acest articol, vom vorbi despre modul în care se cântă la un bol de cristal, despre beneficiile lor pentru sănătate, despre modul în care sunt fabricate, despre semnificația bolurilor colorate și notele lor ce rezonează..
30 mar. Luna Nouă în Berbec 2022
0 339
Luna Nouă în Berbec sosește în momentul în care lăsăm în urmă luna martie și ne îndreptăm spre aprilie. Pentru a lucra cu magia acestei Luni Noi noaptea de 31 martie și 1 aprilie va aduce apogeul acestor energii. Fiind în primul semn al zodiacului, energia Berbecului înseamnă noi începuturi. Deoare..
28 feb. Luna Nouă în Pești - Martie 2022
0 346
În momentul Lunii Noi, cerul se întunecă, și nu se vede nici măcar o urmă a Lunii. Întunericul a fost întotdeauna sinonim cu femininul creativ care trăiește în fiecare dintre noi. În întuneric, energia creatoare este la cel mai înalt nivel. În întuneric ne simțim adesea suficient de în siguranță pen..
22 feb. Jupiter și Neptun se întâlnesc în Pești după aproape 70 de ani!
0 349
  În luna aprilie, va avea loc o configurație planetară remarcabilă pe care veți dori să o notați în calendarul vostru: Jupiter se va alătura lui Neptun în zodia Peștilor, în a doua săptămână a lunii aprilie. Ce este atât de "remarcabil" în asta? În primul rând, acest aspect special în acest semn..
15 ian. Luna plină în Rac din ianuarie 2022 - Sprijină proiectele creative
0 347
Prima Lună Plină din acest an va pica în semnul intuitiv al Racului. Luna adoră să fie în semnul Racului căci aici se simte ca acasă, și fiecare dintre noi putem acces această energie armonioasă în perioada Lunii Pline. Luna Plină va avea apogeul pe 17 ianuarie, însă vom începe să simțim energiile ..
27 dec. Venus retrograd – 2021- 2022
0 152
Venus este una dintre cele mai strălucitoare stele de pe cerul nostru. În antichitate, când Venus apărea pe cerul amurgului, astrologii o numeai Venus Steaua amurgului. Apoi o priveau cum se scufundă ușor sub linia orizontului, doar pentru a reapărea peste câteva săptămâni dimineața devreme. Numeau ..
15 dec. Luna Plină în Gemeni  - Decembrie 2021
0 349
Ultima Lună Plină din 2021 pică pe 18 decembrie la 27 de grade de Gemeni, care se întâmplă să fie exact la polul opus față de Centrul Galactic. Centru Galactic se crede că este inima Universului, și casa unora dintre cele mai potente, magice și misterioase energii de pe cerurile noastre cosmice. A..
23 nov. 5 moduri în care să-ți întărești intuiția
0 353
Nu contează cât ești de ”spiritual”, fiecare dintre noi are capacități intuitive. Da, fiecare. O poți numi intuiție sau cunoaștere interioară, însă cu toții avem capacitatea de a permite intuiției noastre să ne ghideze, tot ce îți trebuie este un pic de exercițiu și încrederea că o poți face. Intu..
Afişare 1 - 12 din 209 (18 pagini)