Popularitatea lumânărilor a atins, în ultimii ani, cele mai înalte culmi. Lumânările sunt folosite de nenumărate persoane pentru relaxare, meditație, aromoterapie și, cel mai important, pentru a crea acel sentiment plăcut de ”acasă” atunci când ești în sanctuarul tău. Această unealtă atât de simplă dar în același timp puternică poate face o magie puternică. Doar gândește-te pentru un moment cum lumânările au puterea de a transforma o cameră întunecată și pot umple atmosfera cu energia luminii magice. Brusc, potențialul lor de transformare este evident.

 

Fiecare lumânare este magică întrucât conține toate cele patru elemente:

1: Aer- oxigenul alimentează flacăra lumânării

2: Pământ – ceara solidă formează corpul lumânării

3: Apa – ceara topită reprezintă starea de fluiditate

4: Foc – flacăra ce scânteiază

 

Dar știai că și culoarea lumânării este extrem de importantă, fiecare culoare având proprietăți speciale, aducând o energie unică atunci când este arsă.

Verde le aduce bani, prosperitate, noroc, locuri de muncă, tinerețe, frumusețe și fertilitate

Albastrul închis aduce schimbare, flexibilitate, abilități de clarviziune și vindecare emoțională

Rozul aduce dragoste, prietenie, bunătate, credință și afecțiune

Maroul aduce pace în casă, înțelepciune, împământare și vindecare fizică

Negrul absoarbe și elimină negativitatea dar vindecă și problemele grave

Auriul aduce magie solară, bani, atracție și conexiunea cu planurile astrale

Portocaliul aduce puterea de atracție, succes în probleme legale, mutabilitate, stimulare, sprijin, încurajare și bucurie

Albastrul deschis aduce răbdare, bucurie, înfruntarea depresiei, calm, înțelegere profundă și compasiune

Roșu aduce putere, protecție, sexualitate, vitalitate, pasiune, curaj, sentimente intense de dragoste, sănătate și putere

Albul aduce purificare, pace, protecție, adevăr, conexiuni, sinceritate, serenitate, castitate și bucurie

Griul aduce neutralitate și anulare

Galbenul aduce putere mentală și viziune, gândire limpede, siguranța de sine, învățare, prosperitate, divinitate, abundență, înțelepciune, perseverență, carismă un somn liniștit

 

 

Cum să încarci o lumânare

Să încarci o lumânare înseamnă să îi oferi o intenție magică. Lumânările ce au fost încărcate îți vor umple spațiul personal cu intenție și îl vor mări în toate cele patru elemente dar și în sfera celestă. Lumânările pentru ritualuri sunt alese în funcție de culoare și sunt inscripționate, ”îmbrăcate”, sau unse cu uleiuri speciale alese pentru energia lor unică.

O dată ce ți-ai clarificat intenția, curăță lumânare trecând-o prin fum purificator de salvie sau bețișoare parfumate. După aceea, încarcă lumânarea inscripționând un simbol în ceară. Poți încălzi vârful cuțitului pentru ritualuri și cu el poți sculpta intenția ta în ceara lumânării. În timp ce gravezi magia corespunzătoare pe lumânare, o încarci cu energia, speranța și intenția incantației tale. Unele exemple pe care le poți folosi sunt: ”Vindecare pentru prietenul meu din spital; seva vindeca și va avea o sănătate mai bună.” Sau ”Voi primi mărirea pe care o cer, și ceva în plus!”, ”O dragoste adevărată nouă va intra in viața mea în sezonul următor, să fie binecuvântată.”

În continuare, îți vei ”îmbrăca” lumânarea cu un anumit ulei. Fiecare ulei esențial are o anumită putere ce provine din plantele din care este extras. De asemenea, poți folosi uleiuri pentru a-ți unge și fruntea sau ce-l de-al treilea ochi pentru a-ți spori claritatea mentală. Prin folosirea puterii înnăscute a uleiurilor esențiale și ungându-ți atât uneltele cât și pe tine, sporești energia atât a lumânării cât și a ta.

Uleiurile esențiale sunt extracte concentrate ale florilor, ierburilor, rădăcinilor sau rășinilor, uneori diluate într-o bază de ulei neutru. Fii sigur că folosești doar uleiuri naturale și nu pe cele fabricate, pline de chimicale și parfumuri; cele sintetice nu au energie reală.

 

Puteți găsi în magazinul nostru atât lumânări cât și uleiuri naturale pentru ritualuri aici -> https://www.hathorbooks.ro