Prima Lună Plină din acest an va pica în semnul intuitiv al Racului. Luna adoră să fie în semnul Racului căci aici se simte ca acasă, și fiecare dintre noi putem acces această energie armonioasă în perioada Lunii Pline.

Luna Plină va avea apogeul pe 17 ianuarie, însă vom începe să simțim energiile ei cu până la patru zile înainte. În această perioadă putem accesa energia pe care ea o aduce apoi, când Luna Plină va trece de apogeu, ne vom putea așeza în energiile lucrurilor pe care le-a adus.

Lunile Pline sunt perioade grozave pentru eliberare, iar Luna Plină în Rac va aduce o perioadă extrem de potentă pentru eliberări. Este posibil să existe o greutate în aer, ceea ce înseamnă că vom fi nevoiți să facem un efort conștient pentru ne elibera de tot ceea ce pare sufocant și dezamăgitor.

Aceste energii sunt aici din cauza lui Pluto, care este foarte aproape de Luna Plină, exercitându-și energia peste sensibila energie lunară. Pluto este planeta puterii, așa că atenția noastră poate fi atrasă de dinamica de putere din viețile noastre, zonele în care ne simțim cei mai puternici sau complet lipsiți de putere.

Uneori, influența lui Pluto ne poate face să ne simțim rigizi sau constrânși într-un fel sau altul. Poate amplifica orice presiune simțim, în special în relații.

Dacă apare oricare din aceste teme în viața ta, gândește-te ce poți face pentru a-ți redobândi puterea. Cum poți lua în mâini frâiele vieții tale?

Așteptarea constantă și acționarea în funcție de faptele celorlalți ne poate pune într-o poziție lipsită de putere, așa că încearcă să fii conștient și să gândești  în acord cu aceste lucruri. Fii conștient de influența pe care o au atitudinile și valorile altora asupra acțiunilor și credințelor tale. Fii conștient de orice gânduri încep  cu – ”Atunci când se va întâmpla asta, voi fi împăcat/fericit/calm etc.”

Așteptarea să se întâmple ”asta” este o capcană! Așa că, încearcă să vezi dacă găsești moduri de a rămâne calm indiferent care sunt acțiunile altora și lucrurile care te înconjoară.

Dacă simți în perioada Lunii Pline orice fel de energie de opresiune, nu uita că Universul te sprijină să te eliberezi cu puterea mișcării. Mișcarea poate fi extrem de vindecătoare, și este posibil să simțim asta mai intens sub influența Lunii Pline.

Dacă dansezi, alergi, mergi, înoți, sau pur și simplu stai în picioare și îți scuturi întregul corp, poți elibera cu ușurință orice tensiuni acumulate sau orice neliniște.

Un alt lucru pe care îl poți face este să observi  relațiile din viața ta, sau orice dinamici contribuie la sentimentul de neputință.

Cum poți schimba aceste comportamente și tipare, câtuși de puțin? Poate fi un bun remediu crearea unei mantre  sau unei afirmații și repetarea ei oricând simți că ești într-o asemenea situație, însă adesea, simpla conștientizare a dinamicii poate fi suficientă pentru a crea schimbarea.

De asemenea, poți folosi energia Lunii Pline pentru eliberare, așa că încearcă să scrii dinamica pe care o observi apoi arde bucata de hârtie într-o ceremonie, ca simbol al eliberării sub lumina Lunii Pline.

Deși dinamica de putere reprezintă tema Lunii Pline, mai există o energie mai dulce și mai blândă ce plutește pe cerurile cosmice în această perioadă.

Această energie dulce vine de la planeta Neptun, care este într-o poziție armonioasă în momentul Lunii Pline. Neptun este planeta viselor și a creșterii spirituale. Poartă vibrația dragostei necondiționate și ne amintește de conexiunea pe care o avem cu întregul Univers.

Prin orice ai trece în acest moment, nu uita că nu ești singur. Ai de partea ta o echipă de spirite Divine, iar ele pot lucra cu tine pentru a te ajuta să eliberezi și să schimbi orice greutate, tristețe sau angoasă ai simți.

Luna Plină aduce o perioadă în care voalul dintre lumi este oricum subțire și, cu frumoasele energii ale lui Neptun, ne va fi mai ușor să ne conectăm cu sinele nostru superior. Toate acestea pot fi incredibil de vindecătoare și ne amintesc să suntem cu toții parte din ceva mult mai măreț decât putem înțelege.

În această perioadă, conectarea cu spiritualitatea ta poate fi și o practică liniștitoare. Poți folosi energia lui Neptun pentru a-ți intensifica practica de meditație, pentru a vorbi cu cărțile oracol sau pentru a te conecta cu intuiția ta.

Această energie sprijină proiectele creative la care lucrezi. De fapt, energiile de putere de la Pluto și energiile creative ale lui Neptun pot crea o dinamică minunată pentru sprijinirea creației și pentru a-ți aduce arta în fața audienței dorite sau a oamenilor influenți din industrie.

Lunile Pline pot fi și puncte de încheiere, așa că este posibil ca unele proiecte la care lucrezi, în special cele creative, să ajungă la un final natural.

În concluzie, Luna Plină ne oferă unele momente de armonie dar și o anumită greutate. Atenția ne poate fi atrasă de dinamicile de putere din relațiile noastre și este posibil să simțim nevoia să ne ajustăm conștient comportamentul. Concentrează-te pe sporirea puterii tale și nu uita că ai sprijin cosmic care vine din toate părțile. Proiectele creative pot fi și ele înfloritoare, în această perioadă.

https://foreverconscious.com/