Ultima Lună Plină din 2021 pică pe 18 decembrie la 27 de grade de Gemeni, care se întâmplă să fie exact la polul opus față de Centrul Galactic.

Centru Galactic se crede că este inima Universului, și casa unora dintre cele mai potente, magice și misterioase energii de pe cerurile noastre cosmice.

Având în vedere că Luna Plină pică la polul exact opus față de acest punct sacru de pe cer, cel mai probabil energiile vor fi intense și este posibil să pară chiar că sunt ieșite din această lume.

Sub influența acestei energii, este posibil să ți se pară ușor să te conectezi cu ființele galactice.

Noi suntem Universul care se exprimă în formă umană și meditând la asupra acestei idei; simțind acest gând în perioada Lunii Plie în Gemeni, poate deschide un nou și evoluat stadiu al conștiinței.

Lunile Pline au un mod de a scoate lucruri din noi. Ele reprezintă apogeul ciclului lunar și tind să aducă lucrurile la apogeu și în viețile noastre.

Întrucât această Lună Nouă precede Eclipsa de Soare în Săgetător, este posibil să vedem cum apare și mai multă iluminare. Orice ne-a fost adus în cale în perioada Eclipsei este posibil ca acum să devină mai concret, permițându-ne să vedem lucrurile mai clar.

Jupiter, planeta expansiunii și a abundenței, este extrem de activă în perioada Lunii Pline. Jupiter intensifică tot ceea ce atinge, dar poartă și darul de a ne permite să vedem partea pozitivă.

Pe măsură ce perspectivele noastre se extind, vom putea să ne deschidem spre mai multe oportunități, mai multe soluții, și spre moduri mai bune de a vedea lucrurile.

Orice s-a manifestat de la Eclipsă, lentila amplificatoare a lui Jupiter promite să aducă un pic de dulceață, sau poate o gândire nouă, mai pozitivă.

Folosește această frumoasă energie a Lunii Pline pentru a-ți lărgi dimensiunile minții și pentru a vedea lucrurile dintr-o perspectivă mai amplă.

Nu uita că această Lună Plină va lumina soluțiile pe care le cauți, trebuie doar să îți păstrezi mintea deschisă și să ai încredere în ceea ce ți se va arăta.

Semnul Gemenilor este reprezentat de gemeni, un geamăn este muritor iar celălalt este nemuritor, semnificând echilibrul dinte fizic și spiritual.

Suntem un corp dar și un suflet. Avem o viață umană dar și una spirituală. Suntem atât umani când și ființe. Iar privirea lucrurilor din aceste puncte de vedere ne poate ajuta să găsim răspunsurile pe care le căutăm.

Având în vedere că este și ultima Lună Plină din an, este o perioadă bună și pentru o introspecție pentru a vedea ce nu mai dorești să aduci cu tine în noul an.

În timp ce Luna Plină aduce unele energii galactice puternice, iar Jupiter îndulcește puțin energiile, mai sunt și alte energii ce forfotesc pe cerurile cosmice, ce pot influența ce ne va ieși în cale în această perioadă.

La scurt timp după Luna Plină, Venus, planta dragostei, relațiilor și a banilor, va intra în retrograd. Ziua în care o planetă intră în retrograd este momentul în care acea planetă este în cel mai potent punct.

Venus în retrograd poate aduce probleme legate de inimă și de relații. Aceste relații nu sunt doar cu ceilalți dar și cu banii și cu lucrurile pe care le prețuim.

Întrucât Venus va intra în retrograd aproape de Pluto,planeta puterii, este posibil să descoperim cum crește în inima noastră un nou sentiment de putere. Este posibil să ne simțim mai dornici să luăm chiar și decizii ce țin de voia inimii.

În plus, este posibil să descoperim că această dinamică Venus-Pluto, evidențiază relațiile cu ceilalți  în care nu avem putere sau în care trebuie să găsim mai mult echilibru. Această energie poate evidenția și relațiile în care trebuie să recâștigăm controlul.

Alături de energiile lui Venus și Pluto, îi avem și pe Saturn și Uranus ce se pregătesc să formeze cel de-al treilea și ultim pătrar pe acest an.

Deși Saturn și Uranus au jucat acest dans tot anul, în prezența Lunii Pline este posibil să simțim efectele cumulate ale energiei lor.

Iar asta se poate manifesta prin dificultatea de a alege între libertate și limite, dar și printr-o neliniște când vine vorba de a aborda un anumit lucru.

Saturn își dorește ca noi să urmăm regulile, în timp ce Uranus și dorește ca noi să gândim liber și să facem lucrurile diferit. Saturn reprezintă trecutul, iar Uranus viitorul.

Pentru a echilibra aceste energii în viețile noastre, este necesar să înțelegem lecțiile și învățăturile trecutului, iar apoi să privim spre viitor la noile posibilități ce ne așteaptă.

Este posibil să fim nevoiți și să ne aruncăm cu capul înainte sau să adoptăm o abordare nouă și inovativă pentru unele acțiuni învechite.

Sub influența acestei Luni Pline, cum poți renunța la obiceiuri, gânduri și atitudini vechi care te împiedică să te simți liber și să te exprimi sincer?

Deși acum va începe dansul lui Saturn și Uranus, cel mai probabil îi vom vede pe deplin manifestarea energiilor până la sfârșitul lui decembrie 2021.

Prin urmare, deși această Lună Nouă este una drăgălașă care de oferă să ne ilumineze pentru a vedea noi perspective, mai există și ale evenimente cosmice în această perioadă, ce pot aduce energii înflăcărate.

 

Sursa: https://foreverconscious.com