Luna Nouă în Berbec sosește în momentul în care lăsăm în urmă luna martie și ne îndreptăm spre aprilie. Pentru a lucra cu magia acestei Luni Noi noaptea de 31 martie și 1 aprilie va aduce apogeul acestor energii.

Fiind în primul semn al zodiacului, energia Berbecului înseamnă noi începuturi. Deoarece Luna Nouă aduce începutul unui nou ciclu lunar, aceasta aduce, de asemenea, noi începuturi. Această combinație de energii face ca Luna Nouă din Berbec să fie una dintre cele mai bune oportunități din an pentru a ne gândi la ce noi începuturi sau ce nou capitol dorim să începem.

Sub energiile Lunii Noi din Berbec, gândește-te la ce vrei să începi, ce semințe vrei să plantezi și stabilește-ți intențiile pentru lunile următoare. Să știți că oportunitatea de a o lua de la capăt, de a face o nouă ”tabula rasa”, este acum oferită.

Ori de câte ori cerul cosmic ne prezintă oportunități de a începe un nou capitol, energiile creative sunt la cote înalte, permițându-ne să le folosim pentru a ne transforma și a aduce la viață visele și dorințele noastre.

Gândește-te la ceea ce dorești să manifești în viața ta, păstrează această viziune clară în minte și apoi trimite aceste vibrații în Univers sub noaptea întunecată a Lunii Noi.

Amintiți-vă de puterea și rolul vostru în acest Univers ca și co-creatori. Știți că sunteți magici și știți că meritați să vă trimiteți visele în eter pentru ca ele să poată începe să se materializeze în viața voastră.

Rețineți că energia Berbecului aduce și ea acțiune, așa că, deși este puternic să visați și să permiteți ca dorințele dvs. să fie auzite de Univers, asigurați-vă că urmați pașii necesari și acționați în zilele și săptămânile care urmează.

Împreună cu frumoasele energii de manifestare creativă pe care le oferă această Lună Nouă, există o altă energie care se răsfrânge pe cerul cosmic în această perioadă datorită asteroidului Chiron.

Chiron este cunoscut atât ca vindecătorul rănit, cât și ca podul curcubeu. În calitate de vindecător rănit, Chiron este capabil să își ia rănile și luptele și să le folosească ca portaluri puternice de vindecare și înțelepciune. Rănile lui Chiron sunt cele care îi permit lui Chiron să facă magie, să îi vindece pe alții și să fie o sursă de cunoaștere psihică.

Ca podul curcubeu, Chiron ne ajută să trecem la o stare superioară de conștiință, permițându-ne să trecem de la o stare de conștiință la alta.

Cu energia lui Chiron atât de intensă sub, această Lună Nouă, avem cu toții puterea de a ne lua rănile și de a găsi frumusețea în ele. Cu toții avem puterea de a recunoaște modul în care rănile noastre, chiar dacă sunt dureroase, ne-au modelat în oameni mai buni și mai plini de compasiune.

Uneori ne lăsăm atât de prinși în încercarea de a ne vindeca rănile, de a le ignora sau de a ne preface că nu le avem, când, de fapt, uneori tot ce trebuie să facem este să le permitem rănilor noastre să ne arate o nouă cale pe care să o urmăm.

Descoperirea acestei stări de a fi, este ceea ce energia lui Chiron ne poate ajuta să facem. Ne amintește că unele răni nu se vor vindeca niciodată și, în loc să ne lăsăm îngropați sau copleșiți de această idee, o putem accepta ca parte din ceea ce suntem.

Atunci creăm spațiu pentru acest mod de a fi și îi permitem să existe, ne ajută să găsim puterea și înțelepciunea pe care rănile noastre le pot conține. De asemenea, ne permite să  ne punem la lucru rănile pentru a-i ghida pe alții.

Aceasta este magia lui Chiron, iar dacă simți că se aplică în viața ta prezentă, află că această energie este prezentă și gata să te servească.

Împreună cu  generoasele energii de vindecare pe care le oferă Chiron, îi avem, de asemenea, pe Jupiter și Neptun care se apropie pe cerul nostru cosmic.

Apropierea dintre Jupiter și Neptun este un eveniment rar care va modela restul anului de acum înainte.

Împreună, Jupiter și Neptun reprezintă trezirea colectivă și ne sporesc simțurile psihice. O Lună Nouă are, de asemenea, capacitatea de a ne spori intuiția, așa că este posibil să ne simțim extra-sensibili și foarte conectați la lumile superioare.

Dacă ați vrut să începeți o nouă practică spirituală sau să vă întoarceți la meditație, să știți că această Lună Nouă va intensifica chemarea. Dacă v-ați dorit să vă explorați darurile spirituale sau v-ați ignorat propria intuiție, această Lună Nouă vă va oferi imboldul de care poate aveți nevoie.

Deoarece este posibil să ne simțim mai aproape de văzduh și să ne simțim foarte sensibili sub aceste energii, asigurați-vă că luați măsuri pentru a vă proteja și reîncărca câmpul energetic.

Să știți că atunci când cerul nopții este fără Lună, acela este momentul nostru de a ne retrage în interior, de a ne asculta vocea lăuntrică și de a avea încredere în ceea ce știm că este adevărat în inimile noastre.

Merită să ne amintim că, de multe ori, ceea ce ne tulbură în preajma Lunii Noi este ceva ce avem puterea de a rezolva dacă mergem  în interior și lucrăm mai întâi asupra noastră.

Vizitarea interiorului vă permite, de asemenea, să vă conectați la puterea care trăiește în adâncuri. Deții o mare putere în tine. Revendicați această putere. Rămâneți fermi și adevărați cu ceea ce sunteți. Știți că sunteți demni de o viață frumoasă, indiferent de rănile pe care le purtați. Știți că rănile voastre sunt portaluri de înțelepciune, spre a-i ajuta pe alții și spre a crea o lume mai frumoasă.

Mergeți pe podul curcubeului, așa cum se arată din adâncurile cerului întunecat și fără lună. Lasă-te purtat spre stări mai înalte ale ființei. Să știi că meriți orice nou început pe care îl cauți.

Sursa: https://foreverconscious.com