Salutăm începutul unui nou ciclu lunar pe 6 iunie, cu Luna Nouă în Gemeni, perioadă în care se pare că Universul ne aduce tema iubirii în prim plan!

Venus, planeta iubirii și a relațiilor este strâns legată de energiile acestei Luni Noi, la fel ca și Juno, Asteroidul Zeiței căsătoriei.

Venus, Juno și Luna împreună sunt o combinație magică care ne poate stimula sentimentele de romantism și creativitate. Aduce niște energii blânde și o înțelegere mai profundă a celorlalți, lucruri care ne permit să ne mișcăm cu compasiune

Indiferent prin ce treceți sub această Lună Nouă, sunt șanse ca relațiile din viața voastră și poate chiar relația cu voi înșivă, să fie evidențiate într-un fel sau altul.

 

Iubirea sub Lună Nouă în Gemeni

Dragostea este un subiect atât de complicat. Cu toții avem idei diferite despre ce înseamnă dragostea pentru noi. Cu toții avem moduri diferite de a simți și de a dărui dragoste. Cu toții avem răni diferite în jurul iubirii. Dragostea este ceea ce ne unește pe toți. Este combustibilul pentru creație și pentru o mare parte din ceea ce facem.

Iubirea ne face să mergem mai departe. Este ceea ce face ca viața să merite să fie trăită. Cu toții vrem să ne simțim iubiți; cu toții vrem să simțim ceea ce suntem.

Sub Luna Nouă din Gemeni, gândurile noastre în jurul iubirii pot începe să se maturizeze. Am putea vedea lucrurile dintr-o perspectivă poate mai inteligentă.

Energia Gemenilor ne face să gândim mai profund; ne deschide mintea și ne permite să fim curioși, și poate că această curiozitate este cea care ne va conduce la o nouă înțelegere a iubirii și a ceea ce înseamnă cu adevărat pentru noi.

Prin acest proces, relațiile noastre se pot aprofunda sau putem descoperi cum noi înșine ne deschidem, permițând unor noi conexiuni și persoane să intre în viața noastră.

Dacă o relație a fost turbulentă, această Lună Nouă promite o rezolvare sau o înțelegere mai profundă care va permite un oarecare avânt.

 

Echilibrarea inimii și a minții cu Luna Nouă în Gemeni

În timp ce energia puternică a Gemenilor, așa cum avem sub această Lună Nouă, ne poate face uneori să avem gândurile împrăștiate sau să ne simțim blocați în capul nostru, acest echilibru frumos al energiei inimii ne va ajuta să ne decoperim calea.

Se pare că, indiferent de ceea ce se întâmplă, suntem chemați să ascuțim conexiunea dintre inimile noastre și mințile noastre. Suntem chemați să le permitem acestor două părți ale noastre să pășească într-o armonie mai înaltă și să lucreze în sinergie una cu cealaltă.

Sub energiile Lunii Noi din 6 iunie, vedeți dacă puteți să vă onorați inima, să vă onorați mintea și apoi să le permiteți celor două să lucreze împreună.

S-ar putea chiar să trebuiască să vă folosiți propriile puteri de discernământ pentru a vă da seama dacă vă conduceți viața prea mult cu mintea sau prea mult cu inima.

Nu uitați, găsirea echilibrului va fi cheia, dar când veți găsi acest echilibru, Luna Nouă promite să vă ofere mai multă înțelepciune, înțelegere și deschidere când vine vorba de iubire.

 

Stabilirea intențiilor sub Luna Nouă în Gemeni

Lunile noi sunt întotdeauna un moment intens pe parcursul lunii, pentru a stabili intenții pentru ceea ce dorim să chemăm. Sub această Lună Nouă, intențiile în jurul iubirii și al relațiilor vor fi favorizate. Luați-vă un moment pentru a vă gândi la ceea ce doriți să chemați și scrieți.

Este, de asemenea, interesant de observat că Luna Nouă în Gemeni sosește aproximativ la jumătatea anului nostru calendaristic.

Dacă anul nu a decurs așa cum v-ați dorit până acum, să știți că această Lună Nouă poate fi și punctul de cotitură. Începeți cu intențiile voastre, lăsați Universul să știe de ce aveți nevoie și aveți încredere că totul va fi livrat la momentul divin.

Sursa