Super Luna Nouă din Pești sosește pe 10 martie 2024 și deschide o poartă către un teritoriu nou și magic.

Lunile noi reprezintă începutul unui nou ciclu, iar acest nou ciclu ne conduce spre energiile proaspete ale noului an astrologic și spre energiile transformatoare ale sezonului Eclipselor, ambele venind după această Lună Nouă.

Acest lucru face ca Luna Nouă din Pești să fie șansa noastră de a visa; șansa noastră de a stabili intenții și de a vizualiza ceea ce am dori să creăm în continuare. Este posibil să ne simțim foarte creativi în această perioadă și să ne trezim imaginându-ne, visând cu ochii deschiși și evocând noi idei și inspirație proaspătă.

 

Acțiunea creativă sub Lună Nouă

Luna Nouă din martie este, de fapt, una dintre cele mai bune din an pentru a ne îngriji focul creativ și pentru a ne scufunda adânc în visele și practicile noastre intuitive. Ne vom simți susținuți când vine vorba de aceste domenii ale vieții noastre, așa că folosiți această energie și dați-vă permisiunea de a curge o dată cu ea.

Începerea acțiunilor creative este, de asemenea, susținută sub această Lună Nouă, dar încercați să nu vă puneți mintea la contribuție. Această energie ne îndeamnă că ne urmăm sentimentele, să curgem cu ceea ce apare și să avea încredere în vocea noastră interioară. Această energie nu vrea să ne blocăm în mintea noastră cu toate detaliile, ci vrea să ne ascultăm inima, să avem încredere și să fim ok cu faptul că nu știm mereu care ne este calea.

Acest tip de renunțare, acest nivel de încredere, nu vine ușor, dar Luna Nouă ne cere să ne urcăm pe acest val. Dacă treceți printr-o perioadă dificilă, încercați să evitați să controlați sau să planificați totul și, în schimb, conectați-vă cu în corpul vostru. Simțiți care este drumul prin situație și fiți de acord să faceți fiecare pas așa cum vine. O zi după cealaltă, un moment după celălalt, doar fiți prezenți cu ceea ce este acum.

 

Neptun, planeta speranțelor și a viselor, în conjuncție cu Luna Nouă

Neptun, planeta speranțelor și a viselor, este activă sub această Lună Nouă, aducând niște energii minunate, de susținere, în jurul stabilirii intențiilor, mai ales când vine vorba de viitorul nostru. Ce viitor ați dori să creați? Unde vă vedeți peste 6 sau chiar 12 luni de acum încolo?

Închideți ochii și imaginați-vă ziua voastră perfectă de la început până la sfârșit. Închideți ochii și imaginați-vă relația sau slujba perfectă. În timp ce faceți acest lucru, asigurați-vă că vă concentrați asupra modului în care vă simțiți în timp ce vă priviți, dând frâu liber imaginației. Lăsați-vă purtați de fiecare dintre sentimente, și să știți că această practică magică vă ajută să vă trimiteți dorințele către Univers.

De asemenea, puteți folosi darul vizualizării pentru a vedea cu ochii minții vindecarea rănilor, bolii sau stresului care vă părăsesc corpul, sau locul perfect în care vă doriți să locuiți. De asemenea, ăuteți folosi instrumentul vizualizării pentru a avea fantezii, pentru a explora tărâmuri superioare sau pentru regresii în viețile anterioare.

 

Luna Nouă în Pești este o Super Lună Nouă

Luna Nouă din Pești este considerată o Super Lună, deoarece va mai apropiată de Pământ. Deși nu vom vedea Luna Nouă, îi vom simți energia foarte puternică. Aceasta este, de asemenea, a doua Super Lună Nouă dintr-o serie pe care o vom avea în următoarele luni.

Apariția atâtor Super Luni Noi la rând indică faptul că suntem cu adevărat susținuți să începem un nou capitol și să ne concentrăm pe această energie a noilor începuturi.

Este, de asemenea, demn de menționat faptul că încă avem zero planete în retrogradare, așa că avem o mulțime de energii de înaintare care ne susțin din toate unghiurile cerului cosmic.

Folosiți aceste porți ale Super Lunii Noi pentru a aduce energie nouă, proaspătă și inspirată în fiecare colț al vieții voastre. Să știți că Luna Nouă din martie, în special, este cea mai bună pentru a menține această viziune și pentru a permite inspirațiilor voastre creative să se înalțe.

 

O poartă spre sezonul eclipselor

Lunile noi sunt începutul ciclului lunar, iar Lunile pline sunt vârful ciclului lunar. Luna Plină care urmează după această Lună Nouă este de fapt o Eclipsă Lunară, iar acest lucru nu face decât să-i sporească puterea.

Eclipsele sunt întotdeauna o perioadă extrem de transformatoare a anului. Ele tind să aducă schimbări, mutații și convulsii care ne permit să ne ridicăm la un nivel superior și să atingem o nouă evoluție a conștiinței. Deși pot fi provocatoare uneori, Eclipsele ne pun întotdeauna acolo unde trebuie să fim.

Eclipsa care urmează după această Lună Nouă va pune în lumina reflectoarelor relațiile noastre, așa că s-ar putea să începem să simțim indicii ale acestei munci sub Luna Nouă din Pești.

Este posibil să ne simțim mai plini de compasiune și mai iertători. Am putea descoperi că latura noastră romantică preia controlul, ajutându-ne să îndulcim și să reparăm unele șicane. Cu toate acestea, deși aceasta este o energie frumoasă, trebuie să fim atenți să luăm decizii cu inima bună.

Dacă aveți de luat o decizie importantă în ceea ce privește relațiile voastre, cel mai bine ar fi să așteptați până când va trece Eclipsa de Lună din 25 martie, pentru a putea avea toate informațiile de care aveți nevoie.
Sursa