În momentul Lunii Noi, cerul se întunecă, și nu se vede nici măcar o urmă a Lunii. Întunericul a fost întotdeauna sinonim cu femininul creativ care trăiește în fiecare dintre noi. În întuneric, energia creatoare este la cel mai înalt nivel. În întuneric ne simțim adesea suficient de în siguranță pentru a deveni cei ce suntem cu adevărat în interior, întunericul este locul în care cele mai profunde emoții ale noastre sunt adesea eliberate.

În timpul Lunii Noi în Pești din 2 martie, este posibil să ne simțim mai aproape de întuneric. Este posibil să ne trezim călătorind prin umbră sau aflându-ne față în față cu tot ceea ce a locuit în colțurile ascunse ale inimii, minții și sufletului nostru.

Este ușor să ne fie frică de întuneric, deoarece acesta poate adesea să trezească lucruri cu care nu dorim să ne confruntăm. Dar această confruntare este adesea necesară pentru a duce o viață mai bogată și mai plină. Această confruntare este adesea necesară pentru a ne descoperi pe noi înșine la un nivel mai profund și pentru a trece dincolo de blocajele și barierele noastre.

Există o putere care poate pe care o putem găsi atunci când ne permitem să stăm în întuneric. Gândiți-vă la o sămânță care, când este plantată adânc în solul întunecat abia tocmai atunci se află în locul cu adevărat perfect pentru a putea crește și a înflori într-un lucru nou și măreț. Același lucru se poate spune și despre noi.

Întunericul este, de asemenea, fundația pentru energiile magice ale creației și manifestării. În întuneric, energia poate fi transformată în ceva. În întuneric se începe noua viață.

Sub influența energiilor Lunii Noi din martie, ne putem simți ghidați să ne așezăm cu întunericul interior. Acest lucru ne poate cere să ne confruntăm cu ceva mai profund sau ne poate permite să ne conectăm cu energia magiei și ale creației.

Peștii sunt ultimul semn al zodiacului și creează un aer de reflecție și de renunțare la trecut. Când suntem în semnul Peștilor suntem capabili să privim înapoi la călătoria parcursă și să înțelegem într-un mod nou unele dintre lecțiile și darurile pe care le-am întâlnit.

Există un impuls puternic sub această Lună Nouă din 2022 martie în Pești, ce ne îndeamnă să ne luăm timp pentru a ne gândi la trecutul nostru și la ceea ce putem învăța sau la ceea ce trebuie să lăsăm în urmă.

Există un impuls la fel de puternic, sub această Lună Nouă, pentru a ierta, pentru a arăta compasiune față de sinele nostru din trecut și pentru a lua cu noi doar părțile din propriul trecut pe care le dorim cu adevărat în viitor.

Scrieți o scrisoare către sinele vostru din trecut, cel de acum 6 sau 12 luni. Ce ai vrea să împărtășești cu sinele tău din trecut? Ce înțelepciune ai dori să cunoască eul tău trecut? Chiar dacă scrii scrisoarea în prezent, imaginează-ți că sinele tău din trecut a descărcat intuitiv aceste informații în momentul în care avea cea mai mare nevoie să le audă.

Jupiter, care în prezent își croiește drum prin semnul Peștilor, este foarte activ sub această Lună Nouă. Jupiter poate aduce o explozie de optimism în peisaj, așa că, chiar dacă ne putem trezi reflectând sau având nevoie să călătorim în profunzime, s-ar putea să ne fie mai ușor să ne concentrăm pe partea bună a lucrurilor sau să vedem frumusețea care în cele din urmă înflorește din toate lucrurile.

Lui Jupiter îi place să amplifice tot ceea ce atinge, iar Peștii pot avea o energie foarte sensibilă, așa că prezența lui Jupiter aici ne poate spori sensibilitatea față de lucruri. Conștientizarea acestui lucru ne poate ajuta să canalizăm o parte din această sensibilitate în proiecte creative, meditație sau lucru cu intuiția.

O altă energie foarte activă în momentul acestei Luni Noi în Pești este conjuncția dintre Venus, Marte și Pluto. Am lucrat cu energia Venus și Pluto și cu energia Venus și Marte, dar este pentru prima dată când aceste trei energii planetare se întâlnesc.

Combinația acestor energii ne poate atrage atenția asupra relațiilor noastre și asupra aspectelor în care nu ne afirmăm puterea, sau în care ne afirmăm prea mult putere și dăm impresia că deținem controlul. Această energie se poate manifesta, de asemenea, și în relația noastră cu banii.

Energia Peștilor ne ghidează să ne lăsăm purtați de curent și să învățăm arta renunțării. Unul dintre darurile pe care ni-l oferă este de a renunțarea la control, având încredere că totul va fi bine și că tot ceea ce este menit să fie se va întâmpla în cele din urmă.

Pentru a lucra cu această dinamică a lui Venus, Marte și Pluton, încercați să vă lăsați purtați de energiile ce vin, mai ales dacă ies la suprafață situații care vă depășesc controlul. Folosiți energia lui Venus pentru a aduce echilibru în orice dinamică relațională care ar putea ieși la suprafață. Folosiți energia lui Marte pentru a rămâne încrezători în alegerile voastre și în acțiunile pe care doriți să le întreprindeți și folosiți energia lui Pluton pentru a rămâne în puterea voastră și fiți fideli sinelui vostru autentic.

 

Luna Nouă în Pești deține o dinamică puternică din punct de vedere energetic și este posibil să simțim multe energii diferite, așa că fii blând cu tine însuți și ia lucrurile încet. Amintiți-vă doar că totul este temporar.