Potrivit științei metafizice, testelor făcute în laborator și datelor istorice, White Sheba Cintamani are cea mai înaltă vibrație dintre toate pietrele de pe Pământ! Iar asta face cu atât mai mult sens când ne gândim că se crede că au venit din Sistemul Solar al lui Sirius, unde se crede că este centru spiritual al acestei planete, și se crede că a fost creată în timpul bătăliei Biblice în care Lucifer a fost alungat din Rai. Se spune că aceste pietre sunt rămășițele unei stele ce a fost distrusă în timpul bătăliei.

Oamenii au fost folosite timp de secole pietrele de Cintamani pentru împlinirea dorințelor și pentru a-și atinge cel mai înalt potențial al destinul lor, însă acum se știe să White Sheba este cea mai puternică dintre toate! Cintamani este cunoscută și ca ”Sfântul Graal” și se crede că aceasta este adevărata Piatră filosofală a alchimiștilor. Regele Solomon avea un inel cu această piatră iar Alexandru cel Mare, asemeni multor conducători din istorie, avea și el o asemenea piatră. De asemenea, mulți oameni sfinți au folosit această piatră pentru a găsi îndrumare în călătoria lor spirituală, iar acum te poate ajuta și pe tine să îți găsești scopul vieții, întrucât după îndelungi căutări, și înfruntând multe obstacole, am reușit să aducem un număr foarte limitat de astfel de pietre în magazinul nostru, poți găsi aici:https://www.hathorbooks.ro/

Cintamani este cunoscută de către Nativii Americani ca Piatra She She Tay, și se crede că te poate umple de lumină. Aceste pietre nu pot fi reprogramate, nu pot fi folosite pentru magie neagră sau pentru a aduce spirite întunecate și nu pot stoca energie negativă... însă ai grijă, căci ele vor expune și intensifica părțile întunecate din tine, cât și din jurul tău. Unii confundă această ”epurare” cu o experiență negativă, însă ai încredere să la final totul va fi mult mai bine. Doar aprinde lumina iar întunericul va dispărea!

Este posibil să aveți vise lucide sau extrem de intense, și probabil nu vei dormi bine dacă porți această piatră în pat sau dacă o ții aproape atunci când dormi. Nu uita, când lumina strălucește cel mai intens, atunci și umbra este cel mai bine definită, iar asta va crea dramă ce te va face să acționezi și să îți epurezi viața de toxicitate și întuneric. Cintamani va dizolva întunericul și păcatul subconștient din viața ta, în același timp crescându-ți capacitatea de a asculta vocea interioară Domnului, în timp ce îți îndeplinești misiunea și scopul.

Nu mulți sunt cei care au văzut această piatră extrem de rară, iar și mai puțini sunt cei care au atins-o, iar dacă deții una ești printre cei cu adevărat norocoși! Având în vedere capacitățile sale deosebite și raritatea ei, nu putem spune că este o piatră ușor de găsit, dar contrar tuturor sorților am reușit să aducem câteva în magazinul nostru! Vă spunem de pe acum că numărul lor este foarte mic chiar și la noi așa că, dacă vă doriți să aveți o bucățică de Rai care vă va fi alături pe tot parcursul vieții, asta este șansa voastră, probabil singura din viață!