Luna Plină în Capricorn sosește pe 21 iunie, la scurt timp după Solstițiu, amplificându-i puterea și magnetismul.

Lunile pline atrag energia în afara noastră, făcându-le portaluri puternice pentru a elibera, completa și scoate la iveală noi informații. Și, pe măsură ce grila energetică a planetei se mișcă într-o armonie mai mare sub Solstițiu, Luna Plină din Capricorn ne permite să experimentăm o vindecare și o schimbare mai profundă.

 

Luna Plină în Capricorn și trecerea spre echilibru

Una dintre modalitățile prin care Luna Plină în Capricorn ne invită să pășim în acest echilibru este prin trecerea la asumarea deplină a vieții noastre.

Trebuie să ne revendicăm toate alegerile. Trebuie să acceptăm ceea ce ne înconjoară în prezent. Trebuie să ne asumăm responsabilitatea pentru locul în care am ajuns, indiferent cât de inconfortabil ar putea fi acest lucru.

Acest lucru nu înseamnă că suntem responsabili pentru lucrurile care ni se întâmplă, ci mai degrabă că suntem responsabili să facem față lucrurilor care ni se întâmplă.

Când putem accepta cărțile care ne-au fost date, când putem accepta unde ne-au adus alegerile noastre, atunci ne putem ridica și putem găsi o nouă putere, un nou succes și chiar o nouă determinare.

Dacă facem un pas înainte sub această Lună Plină în Capricorn, dacă ne ridicăm și spunem "accept" și o simțim din toată inima cu ființa noastră, se pot întâmpla miracolele sub această Lună de Solstițiu.

Pentru a fi îndrumați în acest sens, putem apela la Capricorn și îl putem folosi ca ghid spiritual.

 

Capricornul, ghidul nostru spiritual

Capricornul este guvernat de mitica Capră de Mare. Este jumătate capră, jumătate pește, nu aparține niciodată cu adevărat pământului sau mărilor, dar cu toate acestea, își găsește drumul, oferindu-i Caprei de Mare un punct de vedere rar pe care niciun alt animal nu îl poate experimenta.

Pe măsură ce capra de mare stăpânește abilitatea de a urca pe munte, poate vedea lumea de la înălțime. Pe măsură ce capra de mare stăpânește abilitatea de a înota, ea poate vedea lumea din adâncuri.

Capricornul are atât de multe lucruri împotriva ei, dar a învățat să se ridice și să își asume responsabilitatea pentru tot ceea ce este și tot ceea ce are. Prin această acceptare și responsabilitate, Capricornul își găsește darurile și succesul.

Capricornul nu seamănă cu celelalte animale, dar atunci când acceptă tot ceea ce este, își eliberează adevăratul și magicul potențial.

 

Cum poate îmbrățișarea a tot ceea ce sunteți să vă conducă la potențialul și succesul vostru magic? Există o singură cale de a afla!

 

Un duet de Luni pline în Capricorn

Luna Plină în Capricorn din 21 iunie este una dintre cele două pe care le vom avea în acest an. Următoarea Lună Plină în Capricorn sosește chiar în momentul în care sezonul Racului se încheie, pe 21 iulie. Acest lucru înseamnă că prima Lună Plină Capricorn este prima parte a poveștii noastre, ceea ce face ca a doua Lună Plină Capricorn să fie partea finală a poveștii noastre.

Orice se va întâmpla sub această Lună în Capricorn din iunie, va continua probabil să se dezvăluie pe măsură ce ne îndreptăm spre iulie. Lunile pline aduc eliberare și finaluri, așa că se pare că există două părți sau mai multe în poveste cu orice vine pentru eliberare.

Lunile pline pot, de asemenea, să ne amplifice emoțiile și să scoată la suprafață emoții care au fost îngropate adânc în interior. Poate că, pentru a înțelege cu adevărat sentimentele care apar, trebuie să acordăm timp lucrurilor; trebuie să acordăm mai mult spațiu de respirație pentru ca Luna să își facă magia.

 

Un val de emoții

Deoarece cele două Luni pline cad la începutul și la sfârșitul sezonului Racului, este posibil ca multe dintre temele cu care vom lucra în următoarea lună să fie legate de emoțiile noastre, de capacitatea noastră de a simți compasiune pentru ceilalți, de mediul nostru familial și de casă.

Energia Racului vrea să ne simțim în siguranță; vrea să ne aflăm într-un loc atât de sigur încât să ne putem proteja și hrăni cu iubire și din toată inima pe noi înșine și pe toți cei pe care îi iubim.

Sub aceste două Luni în Capricorn, plutesc și unele energii mai apăsătoare pe care s-ar putea să ne fie greu să le integrăm sau să le digerăm.

Este posibil să simțim o asprime sau să experimentăm asprime în lumea din jurul nostru. Este posibil să ne simțim reținuți într-un fel sau poate închiși în noi. Deși există lecții pentru noi în acest spațiu, putem lucra cu această energie într-un mod productiv, stabilind limite și fiind clari cu ceilalți și cu noi înșine cu privire la ceea ce avem nevoie.

Fiți atenți la ceea ce apare și iese din voi sub această Lună Plină în Capricorn din iunie. Poate luați câteva notițe pentru a putea urmări cum se completează povestea în iulie.

 

O Lună Plină de Solstițiu în Capricorn

O Lună Plină de Solstițiu este întotdeauna una puternică. Universul vrea să eliberăm tot ceea ce ne blochează și ne împiedică să ne realizăm visele și potențialul. Și, de foarte multe ori, ceea ce ne blochează este acceptarea.

Vezi dacă tu, asemenea Caprei de Mare, te poți ridica și accepta tot ceea ce ești și tot ceea ce ți s-a dat. Vezi dacă poți deveni stăpânul destinului tău, acceptându-ți soarta, în loc să lucrezi împotriva ei.

S-ar putea chiar să vrei să te uiți înapoi la intențiile pe care ți le-ai stabilit sub Solstițiul din decembrie 2023. Cum s-au manifestat intențiile tale? Și ce blocaje poți elibera pentru ca intențiile tale să devină realitate?

 

Dacă începeți cu acceptare și cu responsabilitate, veți primi, ca și Capricornul, recompensele de pe crestele munților și din adâncul mărilor.


Sursa