5 iulie 2024 vom avea Lună Nouă în Rac, în inima Porții Sirius, iar asta va aduce un început puternic pentru acest nou ciclu lunar.

Lui Sirius, Soarele nostru spiritual, strămoșii noștri din toate colțurile lumii i-au acordat o atenție deosebită și au corelat mișcările sale cu evenimente și ritualuri sacre. Poarta lui Sirius, care este momentul în care Sirius se aliniază cu Soarele, este unul dintre cele mai speciale și puternice momente pentru conectarea cu energia sa.

Luna Nouă în Rac și Poarta lui Sirius care pică în același timp, creează o aliniere a Soarelui, Sirius și Lunii, activând o perioadă puternică de vindecare, restaurare și regenerare. Deși vom simți acest lucru cel mai puternic pe 5 iulie, este posibil să îl simțim și cu câteva zile înainte și până la două săptămâni după.

 

Soarele, Sirius și Luna se aliniază

Această energie cu vibrații înalte și alinierea rară dintre Soare, Lună și Sirius ne pot ajuta să ne simțim conectați la Sursă, parte a Unității Universului, și ne pot stimula energia spirituală. Putem chiar să ne regăsim cu părți ale sufletului nostru care au fost pierdute sau abandonate.

Cu toată această energie pozitivă care circulă în jurul nostru, suntem invitați să căutăm bucuria, să avem o abordare optimistă și să conducem cu iubire și compasiune.

Pe lângă faptul că are o energie cu vibrații înalte, Sirius deține și frecvența inteligenței superioare. Se spune că provoacă idei unice, inovații și capacitatea de a gândi în afara minții condiționate.

Împreună cu energia proaspătă pe care o va aduce Luna Nouă, este posibil să găsim noi surse de inspirație, noi căi sau noi moduri de gândire pe care le vom descoperi acum, stârnind entuziasm și speranță pentru ceea ce va urma.

 

Luna nouă în Rac și deschiderea inimii

Luna Nouă în Rac este întotdeauna un moment în care energia inimii noastre este amplificată și suntem capabili să ne conectăm cu energia compasiunii, a iubirii și a iertării. Este posibil să constatăm că inimile noastre se înmoaie sau că suntem capabili să ne conectăm cu adevăratele noastre sentimente.

Valurile Lunii noi din Rac ne pot crește sensibilitatea și, deși trebuie să fim atenți să nu preluăm emoții care nu sunt ale noastre sau să ne lăsăm consumați de propriile emoții, este posibil să descoperim și o nouă libertate.

Poate că, pe măsură ce sensibilitatea noastră crește, la fel se întâmplă și cu conștientizarea a ceea ce ne spune inima. Poate că ne va fi mai ușor să discernem acele mesaje mai subtile ale inimii sau acele sentimente sâcâitoare pe care inima și corpul  ni le pot trimite.

Sentimentele noastre pot fi busola noastră, dar, adesea, este greu să decodificăm ceea ce ele încearcă să ne arate sau să ne spună. Atât de mult din spațiul nostru sentimental poate fi, de asemenea, împiedicat de declanșatori din trecut, idei preconcepute și anxietăți.

Sub Luna Nouă din Rac și cu ajutorul lui Sirius, am putea fi în sfârșit capabili să trecem prin toată mizeria și dezordinea și să vedem ce se află cu adevărat sub toate acestea, în special la nivelul inimii.

 

Venus și Luna Nouă în Rac

Venus, planeta iubirii și a relațiilor, este de asemenea activă sub această Lună Nouă, adăugându-se energiilor deja puternice centrate pe inimă. S-ar putea să constatăm că relațiile sunt o temă importantă pentru noi sub această Lună Nouă din iulie sau s-ar putea să descoperim o nouă conștiință când vine vorba de inima noastră.

Amintiți-vă, Lunile Noi tind să aducă noi oportunități și să atragă lucruri către noi, deci acesta este un moment puternic pentru a stabili intenții și pentru a vă gândi la ceea ce doriți să creați în viața voastră. Ce vrei să aduci aproape de tine? Ce vreți să aduci aproape de inima ta?

Condu cu inima căci aceasta va fi calea de urmat în această Lună Nouă, iar cu energiile Porții Sirius prezente, abilitățile noastre de manifestare vor fi cu siguranță intensificate. Gândiți-vă la ceea ce doriți să creați pentru viitorul vostru și anunțați Universul!

Aceasta este o perioadă a anului cu vibrații incredibil de înalte, pe care o putem absorbi și de care ne putem bucura cu toții! Folosește energiile Lunii Noi din Rac și ale Porții lui Sirius pentru a te iubi și pentru a-ți face timp să îți refaci tot sufletul.
Sursa