Încheierea lunii August aduce și începutul unui nou ciclu luna, pe 27 august 2022 vom avea o Lună Nouă în Fecioară.

În timp ce începem un nou ciclu lunar, ne putem reseta și lumea interioară. Este timpul să ne gândim la ceea ce nu mai servește creșterii și bunăstării noastre cele mai înalte. Este timpul să ne gândim la ce noi pași, practici și acțiuni putem face pentru a ne apropia de sentimentul de echilibru, pace și apartenență.

Luați un moment de pauză în timp ce citiți aceste rânduri și întrebați-vă - Ce lucru simplu pot face pentru a mă aduce mai aproape de sentimentul de echilibru, pace și apartenență? Chiar și cele mai mici acte de iubire față de tine însuți contează!

Fiind în semnul pământesc al Fecioarei, această Lună Nouă are o energie împământenită. Ea ne invită să ne ancorăm picioarele în pământ, să ne simțim parte din tot ceea ce ne înconjoară și să ne amintim că viața este mult mai ușoară atunci când mergem în armonie cu anotimpurile vieții.

Folosiți energia Lunii Noi în Fecioară, pentru a vă accepta realitatea, pentru a vă aduce înapoi pe Pământ și pentru a recunoaște că sufletul vostru a ales să fie aici, pe această planetă, în acest moment. Nu contează motivul, dar faptul de a ști că pășiți acolo unde vă e scris să pășești, chiar dacă poate nu pare în acest moment, va aduce un sentiment de pace în ființa voastră. Permiteți-vă să găsiți adevărul în această idee.

Acordați-vă permisiunea de a accepta pe deplin și din toată inima că sunteți exact acolo unde trebuie să fiți și că tot ceea ce se întâmplă acum vă conduce spre cea mai înaltă creștere și cea mai înaltă expresie a sufletului vostru.

Fecioara este reprezentată de Zeița Fecioară, iar ea este ghidul nostru sub această energie a Lunii Noi. Zeița Fecioară este un adevărat un simbol al integralității. Ea este întreagă și completă în ea însăși. Ea este plină și satisfăcută în ființa ei. Ea este sursa propriei sale înțelepciuni.

Zeița Fecioară ne amintește să ne activăm propria putere interioară și să ne amintim că tot ceea ce ne trebuie, poate fi găsit din interior, trebuie doar să facem pașii pentru a ne asculta și a ne onora mintea, corpul și sufletul. Trebuie doar să învățăm să ne tratăm corpul ca pe templul sacru care este cu adevărat.

Una dintre cele mai bune modalități de a folosi energia Lunii Noi în Fecioară este să ne gândim la modalitățile prin care putem să întruchipăm ideea că trupul nostru este templul nostru.

 

Cum vă puteți trata ca pe ființele sacre care sunteți?

Foarte adesea, pentru a reuși acest lucru este necesar doar să asculți. Să vă ascultați pur și simplu corpul și înțelepciunea înnăscută care se ridică din interior.

Corpul tău poate fi un mesager dacă ești atent și dacă îți asculți intuiția. Cereți-i Sinelui vostru Superior, Îngerilor, Ghizilor sau chiar Mamei Lună să vă trimită un semn, dacă vă confruntați cu unele probleme de sănătate care nu par să aibă un răspuns clar. Cereți corpului vostru să vă dezvăluie ceea ce are nevoie și aveți încredere în înțelepciunea care apare.

Uneori, această înțelepciune ne va avertiza asupra alimentelor potrivite pe care să le consumăm, suplimentelor pe care să le luăm sau medicilor pe care să îi consultăm, alteori, ne va avertiza asupra a ceea ce sau pe cine ar trebui să evităm. Deveniți propriul vostru avocat, și vibrațiile lunare ale Fecioarei vă vor sprijini până la capăt.

Marte, planeta acțiunii, a energiei și a focului, este foarte activă sub această Lună Nouă. Energia lui Marte ne poate face uneori să ne simțim un ușor iritați și să stârnim ceva doar ca să ne agățăm de temeri și nesiguranțe. Ne poate scădea și nivelul de toleranță, făcându-ne să avem puțină răbdare și să ne frustrăm ușor.

Dacă observați că apare vreunul dintre aceste sentimente, și sunteți conștienți de acest lucru, vă poate ajuta să fiți plini de compasiune față de voi înșivă și față de ceilalți. La niveluri mai profunde însă, Marte stârnește adesea aceste emoții mai puțin plăcute în noi, atunci când avem temeri și nesiguranțe nerezolvate care ne împiedică să ne spunem adevărul și să facem ceea ce vrem să facem.

Marte poate declanșa situațiile în care ne-am reținut din cauza fricii sau a nesiguranței. În esență, orice frustrare sau iritabilitate pe care o simțim poate eluda unde nu ne-am apărat, nu ne-am urmat inima sau pasiunile sau nu am rămas cu adevărul nostru autentic.

Dacă simți că devii ușor iritabil, întreabă-te de unde vine cu adevărat și fii atent să nu te descarci pe cine nu trebuie. În cel mai bun caz, energia lui Marte poate fi canalizată și în activitatea fizică, iar cu Luna în Fecioară, ai putea profita de această ocazie pentru a face o curățenie profundă sau o reorganizare a spațiului tău.

Atunci când lucrăm productiv cu energia lui Marte, aceasta ne poate da încrederea și rezistența necesare pentru a trece peste temerile noastre și a aborda ceea ce ne preocupă cu adevărat. Combinând asta cu Luna Nouă, putem folosi energia pentru a stabili intenții îndrăznețe, care să ne ajute să trecem peste temerile noastre.

Dacă există ceva ce ați vrut să faceți, dar v-ați simțit blocați de nesiguranțe, acesta este un moment bun pentru a vedea dacă puteți trece peste ele, nici nu cotează cât de puțin.

Stabilește câteva intenții sub această Lună Nouă ce te vor ajuta să-ți depășești temerile și simte sprijinul Universului care te va îndruma.