Martie este una dintre cele mai pivotante luni ale anului și va aduce o enormă schimbare energetică pentru noi toți. Se vor întâmpla multe în această lună, iar șansele sunt să ne simțim trași și împinși în mai multe direcții.

Este posibil și să întâmpinăm câteva surprize luna asta, așa că rămâi deschis și lasă-te purtat de val! Încearcă să nu te stresezi așteptând ca lucrurile să se întâmple exact așa cum îți dorești în schimb, încearcă să te alături curentului pentru a vedea unde de va ghida Universul.

Pe tot parcursul lunii Martie, vom lucra cu potentul cod numerologic 333, întrucât Martie este a 3-a lună a unui an de 3.

Pe data de 3 martie, vom simți cea mai puternică exprimare a acestei energii întrucât, codul numerologic al acestei zile va fi 333. Cifra 3 reprezintă suma a ceea ce suntem – mintea, trupul și spiritul. Reprezintă armonia și echilibrul pe care îl putem atinge atunci când toate cele 3 aspecte sunt în armonie.

Numărul 3 este și extrem de expresiv. Ne încurajează să ne exprimăm adevărul, să vorbim ceea ce gândim și să ne comunicăm necesitățile și dorințele, nouă, celor din jur dar și lumii întregi.

Vom fi încurajați și sprijiniți în acest sens pe tot parcursul lunii Martie, iar în zilele precum 3 Martie, vom avea un extraordinar sprijin cosmic de partea noastră, pentru a ne spune adevărul și pentru a crea echilibru și armonie în mintea, trupul și sufletul nostru.

Pe 5 martie vom avea primul Mercur retrograd din acest an, în semnul Peștilor. Mercur va fi retrograd până pe data de 28 a lunii, și ne va încuraja să încetinim, să ne evaluăm și să pășim cu grijă înainte să mergem mai departe.

Mercur este planeta comunicării, așa că vom întâlnii din nou tema nevoii de a săpa mai adânc în noi pentru a ne exprima adevărul și pentru a ne da seama ce ne dorim cu adevărat.

În timpul perioadei în care Mercur va fi retrograd, este foarte probabil ca, credințele noastre să fie ușor zdruncinate într-un fel sau altul. Ceea ce credeam că ne dorim, sau ce am crezut întotdeauna că ne dorim, s-ar putea să nu mai reprezinte pentru noi un adevăr.

Sub influența acestei energii, este posibil să fim nevoiți să ne rearanjăm credințele pentru a descoperi un adevăr mai profund și mai plin de însemnătate, ce rezonează din interior.

Una dintre cele mai critice zile ale acestei luni, va fi în data de 6 Martie, zi în care vom avea Luna Nouă în Pești dar și trecerea lui Uranus în Taur.

Aceasta este o zi cosmică extrem de importantă și reprezintă începutul unui nou ciclu măreț.

Luna Nouă în Pești va aduce o energie extrem de aglomerată, și este foarte posibil ca multe lucruri să aibă loc în ceastă perioadă. Este esențial să rămânând echilibrat și să acorzi atenție mesajelor pe care mintea, corpul și sufletul tău ți le transmit în această perioadă.

Oricând o planetă mare precum Uranus schimbă semnul în care se află, transmite valuri cosmice gigantice în Univers, pe care noi le simțim la nivele multiple.

Uranus a intrat pentru o scurtă perioadă în Taur în luna Mai 2018, însă acum va sta până în 2026.

Pentru a te ajuta să înțelegi ce schimbare este posibil să te aștepte în această perioadă, gândește-te la ce ți s-a întâmplat din Mai până în Decembrie 2018. Ce teme sau lecții ți-au fost aduse în cale? Ce schimbări majore au avut loc în viața ta?

Este foarte posibil ca evenimente sau energii similare să ți se pregătească, iar dacă ești atent, este posibil să vezi  exact ce lecții te va încuraja Uranus să îmbrățișezi.

În data de 20 Martie vom avea ultima dintr-o serie de trei Super Luni. Această Super Lună Plină va avea loc în semnul Balanței și ne va oferi un indiciu despre ce trebuie să completăm și să împachetăm pentru a intra pe deplin în noul an.

Anul nou Astrologic va avea loc cu o zi mai târziu, în data de 21 Martie. În această zi Soarele intră în Berbec și începe un nou ciclu zodiacal. În această zi este și Echinocțiu, ziua în care avem perioade egale de lumină și întuneric.

În emisfera nordică Echinocțiul aduce începutul primăverii, iar în cea sudică pe cel a toamnei.

Acest schimb de energie ne va pregăti pentru lunile ce urmează, și ne va ajuta să ne alimentăm visele și țelurile.

Martie este o lună extrem de agitată, cu multe întâmplări și energii cosmice cu care să ne jucăm. Cea mai bună metodă de a naviga prin această lună este să te alături curentului și să te încrezi că Universul te va ghida spre locul în care trebuie să fi.

Este posibil ca viața să aibă unele întorsături neașteptate în această lună, însă nu uita adevărul tău profund, și lucrează din greu pentru a elimina orice credințe sau modele de gândire, ce sunt adânc înrădăcinate în gândirea noastră veche.

Folosește energia lunii acesteia pentru a-ți înălța inima, mintea și sufletul. Rămâi în echilibru prin meditație și având grijă de tine, și nu uita să te încarci oricând simți nevoia.

 

Sursa: https://foreverconscious.com/