Ce înseamnă atunci când ziua ta pică de Lună nouă sau lună plină

 

Luna este feminină, magică, mistică și unul dintre cele mai importante corpuri cerești în astrologie. De fapt, cei mai mulți dintre oameni rezonează mai mult cu semnul lor Lunar decât cu cel Solar.

În astrologie, Luna reprezintă modul în care îți proiectezi emoțiile și sentimentul de siguranță asupra lumii. Luna mai reprezintă și creativitatea și natura ta intuitivă.

Atunci când este Lună Plină sau Lună Nouă de ziua ta, efectele pot fi extrem de puternice și chiar foarte favorabile.

Ziua ta de naștere este practic sărbătorirea întoarcerii tale Solare, reprezentat de momentul în care Soarele se întoarce în exact același punct în care era atunci când te-ai născut.

Iată ce înseamnă atunci când Luna Nouă sau Luna Plină este în ziua întoarcerii tale Solare:

 

Luna Plină

Când Luna Plină pică de ziua ta înseamnă că anul următor fi plin de bucurii. Toată munca ta asiduă va fi de acum răsplătită, iar tu vei putea să aduni toate beneficiile minunate rezultate din creșterea ta.

Energetic, vei fi în înflorire deplină, strălucind intens în văzul întregii lumi. Vei găsi, de asemenea, oportunități și uși deschide la tot pasul, vei simții că ai ajuns în final acolo unde ți-ai dorit.

Atunci când de ziua ta este Lună Plină, este de asemenea un indicator al faptului că este și vremea sfârșiturilor. Ești în înflorire deplină, însă această înflorire va trebui ușor să se ofilească pentru a da naștere a ceva nou.

 

Ultimul Pătrar

Și Ultimul Pătrar este deosebit de important,  în general aceasta pică la aproximativ o săptămână după Luna Plină. Dacă ziua ta de naștere pică în timpul Ultimului Pătrar, este foarte posibil să simți și tu efectele Lunii Pline pentru următorul an.

Cu toate acestea, vei avea parte de multe sfârșituri ce te vor pregăti pentru ceva nou. Este posibil să simți sau să intuiești că se apropie noi începuturi sau un nou capitol.

 

Luna nouă

Când de ziua ta este Lună Nouă reprezintă timpul pentru noi începuturi. În următorul an vei planta semințele și vei așterne fundația pentru drumul ce urmează să îl parcurgi.

Anul următor este posibil să fie un an de introspecție, în care te vei decide ce îți dorești cu adevărat în viața ta și pentru tine în continuare. Este posibil să trebuiască să faci unele schimbări și să renunți la anumite lucruri ce nu îți mai servesc binele tău suprem.

Când ziua ta pică de Lună Nouă, abilitatea ta de a crea și manifesta va fi, de asemenea, extraordinară. Deși este posibil să nu vezi imediat fructele muncii tale, te vei afla într-un punct extrem de magic, pentru a manifesta și pentru a începe să creezi tot ceea ce își dorești să vezi și să experimentezi în viața ta.

 

Primul Pătrar

Și Primul Pătrar este plin de însemnătate, acesta picând la aproximativ o săptămână după Luna Nouă. Dacă ziua ta de naștere pică în timpul Primului Pătrar, este posibil să simți și tu efectele Lunii Noi în următorul an.

Va exista însă o predispoziție pentru munca asiduă și pregătirea momentului de înflorire completă. Este posibil să pui ultimele piese la locul lor în următorul an, pentru a te pregăti să primești toate darurile ce urmează să vină atunci când Luna Plină va pica, din nou, de ziua ta.

Sursa: https://foreverconscious.com/