Luna Nouă din luna Martie va avea loc pe data de 6, în semnul Peștilor. Energia acestei Luni este extrem de agitată întrucât va avea loc în aceeași zi în care Uranus face tranziția în Taur.

Oricând o planetă lentă și mare precum Uranus face tranziția în alt semn zodiacal, transmite valuri de energie în cosmos, ce pot fi simțite pe mai multe planuri. Odată cu această trecere a lui Uranus în Taur va începe și un nou ciclu ce se va încheia în 2026.

Vor avea loc multe schimbări importante în acest timp, ce sunt aici pentru a ne ajuta să ne creștem conștiința colectivă și să ducem planeta într-o altă direcție, mai bună.

Este o extraordinară energie cosmică ce freamătă în jurul acestei Luni Noi din Martie și, într-un fel, această energie va fi dominată de mișcarea lui Uranus.

Cu toate acestea, momentul în care va fi Lună Nouă nu este deloc întâmplător, cel mai probabil acesta este modul în care Universul ne pregătește pentru noi începuturi.

Luna Nouă din Martie ne pregătește să intrăm în ape proaspete. Ne pregătește să ne deschidem spre noi posibilități ce vor fi aduse în calea noastră de acest nou ciclu, și să ne încredem în direcția și cursivitatea vieții noastre.

Această Lună Nouă ne cere să renunțăm la orice așteptări ce ne trag înapoi,  pentru a putea să îmbrățișăm un nou set de idei și credințe.

Această Lună Nouă  ne îndemână să ne îmbunătățim modul de gândire și să renunțăm la gânduri și comportamente ce nu ne mai sunt de folos.

În ultimele câteva luni ne-am crescut constant vibrația, curățând reziduurile și creând spațiu pentru un nou val de energie. Am făcut deja ce era mai greu, iar acum este timpul să de pregătim să primim.

Este timpul pentru ca noi toți să ne deschidem brațele și inimile pentru a primi ceea ce trimite Universul în calea noastră.

Hai să primim ceea ce Universul ne transmite, ca și cum ar veni din inimile noastre.

Viața poate fi uneori obositoare. Încă o zi, încă o săptămână, încă o Lună Nouă, însă există în lume o forță cosmică ce este mai puternică și mai măreață decât tine. Această forță cuprinde esența ta, doar că mărită la infinit.

 Această forță este aici pentru a te sprijini, pentru a te încuraja și pentru a te ajuta să trăiești cea mai bună viață.

Cosmosul este ghidul tău. Este oglinda ce îți arată ce întâmplă în străfundurile sufletului tău, în adâncul inimi tale. Asemeni stelelor ce strălucesc pe cerul nopții sunt și adâncurile sufletului tău.

Sufletul tău strălucește asemeni a 1000 de diamante în lumina soarelui. Sufletul tău este un curcubeu de lumină și culoare. Aș putea spune că asta ești cu adevărat, însă vezi un trup, vezi mâini și picioare, și această formă 3D solidă pe care nu o poți ignora. Iar asta este în regulă. Așa și trebui să fie.

În noaptea de Lună Nouă, inimile se vor deschide, semințele vor fi plantate. Vei intra într-un nou tărâm al înțelegerii și al înțelepciunii.

Această Lună Nouă ne va ghida spre noi începuturi ce vor fi aduse de Anul Nou Astrologic în data de 21 Martie, când Soarele se va întoarce în punctul de începu al roții semnelor zodiacale.

Acesta este semnul unui nou capitol strălucit, un capitol mai curajos, mai îndrăzneț și mai aventuros decât cel dinainte.

Această Lună Nouă ne va aduce sclipiri din această energie și ne va ajuta să ne pregătim pentru acest nou capitol. Această Lună Nouă este punctul de început al anului ce urmează. Ceea ce vom planta acum, ceea ce vibrăm acum ne va ajuta să ne ghidăm în lunile ce urmează.

Dacă nu îți place locul în care ești acum, această Lună Nouă îți va oferi posibilitățile și oportunitățile să gândești înafara cutiei, să gândești măreț și să te gândești diferit la situația ta.

Dacă ai văzut lucrurile într-un fel, această Lună Nouă îți va cere să îți schimbi punctul de vedere, să îl întorci și să îl privești într-o nouă lumină.

Gândește-te la o situație ce îți îngreunează viața și schimb-o. Privește-o diferit, dintr-un alt unghi. Privește-o într-un mod ce te face să te simți inconfortabil. Întinde-te, întinde dimensiunile minții tale și vezi ce noi gânduri inspiraționale apar.

Această Lună Nouă vine și cu un memento ce îți reamintește să nu forțezi schimbările până nu ești cu adevărat pregătit să le faci.

Poți fi exact acolo unde ești. Este un scop pentru tine exact acolo unde stai. Frumusețea unei Luni Noi în Pești este că nu suntem încurajați să gândim profund, în schimb suntem încurajați să simțim profund.

Suntem încurajați să ieșim din mintea noastră și modul de gândire rațional și intrăm pe un tărâm al creativității și simțirii. Suntem încurajați să cântăm, să dansăm și să ne exprimăm gândurile prin artă și muzică.

Suntem încurajați să renunțăm de gânduri, să ne limpezim mințile și să ne concentrăm ce ritmul bătăilor inimii noastre.

Inima noastră are un câmp magnetic extrem de puternic și intens. Acesta radiază propria lui înțelepciune, poartă propria lui inteligență, iar energia acestei Luni Noi în Paști te va ajuta să intri și să te conectezi cu el.

Nu crede tot ceea ce gândești. Limpezește-ți mintea și conectează-te cu bătăile inimii tale. Simte-ți inima cum pulsează, simte energia cum se înalță din centrul ființei tale. Conectează-te la tresăririle inimii pline de bucurie, pe care le are atunci când îi acorzi atenția meritată.

Această Lună Nouă nu este precum celelalte. Este ultima Lună Nouă dinaintea începutului Noului An Astrologic, iar cosmosul creează o furtună în jurul ei, prin sumedenia de activități astrologice ce au loc în această perioadă.

Ține minte că în orice moment din această săptămână ți se va oferi un sanctuar. Un rai sigur al Peștilor, în care te poți retrage pentru a sta doar tu cu tine, cu inima și cu sufletul tău.

Nu îți lăsa mintea să se piardă în această energie. Nu te încrede în gânduri ce nu te satisfac. Permite-ți să crezi să ești minunat. Permite-ți să te vezi cum ești cu adevărat, acel curcubeu al stelelor.

Ești dragoste, ești Universul, și trebuie să te vezi cel mai des așa.

Renunță la strânsoarea fricii, renunță la ceea ce ai crezut cândva și pășește cu încredere și curaj în noul val de energie.

Sursa: https://foreverconscious.com