Picând chiar după echinocțiul de primăvară, Luna Nouă în Berbec de pe 21 martie va întoarce o nouă pagină. Aduce una dintre cele mai potrivite energii pentru noi începuturi din acest an. Poartă o intensă energie creativă ce ne va permite să manifestăm cu ușurință, să găsim noi oportunități și să deschidem uși noi.

Poți privi Luna Nouă din martie ca pe o gură de aer proaspăt ce ne îndeamnă să gândim diferit, să ne deschidem mințile și să privim lucrurile într-un mod complet nou.

Este destinat să avem parte ne noutate sub această Lună Nouă. Dacă ți-ai dorit să faci unele schimbări în viață, acum este momentul potrivit pentru a căuta oportunități în altă parte căci Luna Nouă este de partea ta.

Luna Nouă în Berbec și Eclipsa de Lună Nouă in Berbec

Cu toată această energie proaspătă și nouă care circulă pe cerurile cosmice, este posibil ca să apară în viețile noastre unele informații surprinzătoare, poate chiar șocante. Este posibil să avem un fel de trezire, sau să avem parte de un moment profund de realizare profundă.

Este posibil să simțim nevoia să facem unele schimbări pentru a încadra în noua paradigmă ce stă acum înaintea noastră.

În 2023 suntem binecuvântați cu două Luni Noi în Berbec, Luna Nouă de pe 21 martie este prima, iar cea de-a doua vine sub forma unei Eclipse Solare de Lună Nouă pe 19 aprilie.

Aceste două Luni Noi în Berbec vor lucra împreuna, Luna Nouă din martie picând la începutul Berbecului  la 0-1 grade iar cea din Aprilie la sfârșitul Berbecului la 29 de grade.

Dacă Luna Nouă din martie este la început de Berbec, cea din aprilie este la sfârșit, iar asta poate însemna că ceea ce ne așteaptă în martie va fi doar o parte din poveste, iar sfârșitul poveștii, cel mai probabil, ni se va arăta sub puternica și intensa Eclipsă Solară din aprilie.

Cele două cicluri Lunare în Berbec indică faptul să ne așteaptă o perioadă puternică, îndrăzneață și înflăcărată, în care suntem încurajați să facem salturi importante și alegeri curajoase. Universul este de partea ta, aducând noi oportunități dar și încrederea  și motivația de a profita de aceste oportunități.

Luna Nouă în Berbec și Pluto

La scurt timp după această Lună Nouă, pe 23 martie, Pluto va intra în Vărsător, pentru prima dată în mai bine de 200 de ani! Această mutarea a lui Pluto este unul dintre cele mai importante evenimente cosmice din 2023, iar faptul că are loc chiar după Luna Nou indică faptul că ni se pregătește și mai multă energie proaspătă.

Intrarea lui Pluto în Vărsător aduce o energie unică în viață ce indică faptul că ni se deschide un nou ciclu, la nivel personal dar și colectiv.

Pluto reprezintă transformarea și puterea. Poate aduce distrugere, însă prin acea distrugere putem renaște ceva nou și mult mai puternic.

Avândul pe Pluto care se va muta atât de aproape de Luna Nouă pare că, orice nou început ne va ieși în cale, acesta va avea o savoare Plutoniană. Ceva trebuie să ardă, dar este predestinat să urmeze o renaștere din cenușă.

Cum să folosești energia Lunii Noi în Berbec

Întrucât energia creativă este la cota înalte în perioada Lunii Noi, aceasta aduce o perioadă minunată pentru plantarea semințelor, gândește-te ce ai vrea să atragi în viața ta. Dacă este ceva ce îți dorești să manifești, asta este Luna Nou sub care să o faci!

Folosește această energie pentru a seta intenții și pentru a te gândi ce obiceiuri, obiective și sentimente ai vrea să atragi în viața ta. Scrie-le și pune lista undeva ude o poți vedea zilnic. Scrie cu dragoste, bunătate și inspirație. Fă-o motivațională pentru ființa ta.

Este posibil să simțim că ne naștem din nou sub această energie. Este posibil să simțim să că începem un nou capitol și că rescriem unele dintre regulile după care alegem să trăim.

Îmbrățișează toată această nouă energie care trece pe cerurile cosmice. Folosește-o pentru a evolua în viață și pentru a aduce inspirație proaspătă în fiecare colț al minții, trupului si sufletului tău.

Sursa:https://foreverconscious.com